stando Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 Ses bezstarostny klikar...nechavam si v soucasne dobe u sebe v truhlarne stavet pomerne velikou satni skrin s dokonale kamuflovanou melkou zasuvkou,ke ktere bude dobry pristup.....ted ,kdyz me vyberou, tak jedine zamastnanci Dan Uz som aj ja nad niecim podobnym rozmyslal,ale takto mi to pride najjednoduchsie.Mozno sa popozeram po nejakom vypolstrovanej krabici z oddeleniami na jednotlive hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 At nezakladam nove vlakno, dam to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 (upraveno) baker... no tak ses pochlubil no ;-) model na druhém obrázku prostřední řada první zleva ciferník alá unitas 6498... tak to teda jóóó moc hezká a smysluplná sbírka, tak to má být Upraveno 22. října 2008 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Quartz Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 no, tak to klobouček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 Baker - pekna sada, kdepak jsou becka a OP? Ze treti krabice bych bral vsechny kvarcovy f300Hz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 protoze by tam urcite nechybely becka a OP Tematicky se tam nehodily .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 SNN 107 na te me "kolazi" nejsou (par hodinek tam chybi, vsechny jsem nenasel nebo si na ne nevzpomnel), jsou to SNN 167, prumer byl myslim nekde okolo 42mm Par motivacnich fotek Ahoj, jaká je prosím tě šířka řemene u stěžejek? Je to 20mm? díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 QUOTE(David_B @ 22.10.2008 - 13:36) 202070[/snapback]Ahoj, jaká je prosím tě šířka řemene u stěžejek? Je to 20mm? díky za odpověď Je to 20mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 At nezakladam nove vlakno, dam to sem. Tak klobouk dolu-----pristi tyden prijdou me omegy -vyfotografuji take famillllli Diky Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 rychlofotka ted v noci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sved002 Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 Taky jeden rodinny snimek Velice pekny parecek , moje gusto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 rychlofotka ted v noci... A kde máš ty IWC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 v sejfu. fotil sem jen na rychlo co sem mel v supleti u stolu. dodam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 PRECO MA CLOVEK IBA DVE RUKY ...bolo by super,keby sme mali osem ruk ,ako nejaky ten hinduisticky boh. Ten bůh se jmenuje ve skutečnosti bohyně Kálí, a je to asi proto, že kálí na nošení nějakejch hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 chlapy sakra poradte na co se mam dat aby jsem zacal vydelavat tak aby jsem si jedny takovy mohl koupit kazdych 5 let myslim ze by to asi rodina nezkousla koupit hodinky treba za 50 klacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 co zkusit jinou rodinu...? A nebo si vybrat jiny hodinky, cenove prijatelnejsi (pokud je to hlavni potiz)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 A nebo si vybrat jiny hodinky, cenove prijatelnejsi (pokud je to hlavni potiz)? no to ne spis jde o to ze mam asi moc velke naroky a tak nejak se musim dlouho premlouvat a svadet ten vnitrni boj nez neco koupim, dam si cenu treba do 10 tis pak si reknu ze maximum je 15 a nakonec stejne koupim za 20 protoze to byla super nabidka. A tak to mam se vsim, ale stejne je to krasne vybirat hledat cist prispevky jak to ci ono nekdo chvali nebo naopak jak na to nadava aby jsem se poohledl zase po necem jinem co je zase v necem lepsi ale bohuzel zase v necem to neni ono a tak si skratka hrat. Zatim nemam presnou predstavu (v me cenove hladine) nejradeji neco presnyo jak quartzky, mechanickeho (automaty) je to holt krasa ty kolecka a udelatka, musi byt vodotesne protoze to nesundavam na koupani, potrebuji casto stopky, datum potrebuji denne na a nejlepe narazu vzdorne protoze obcas zavadim rukou o neco a nerad by jsem aby to slo hned do kytek. Jo a aby toho nebylo malo tak by nebylo spatne aby mely nejky neotrely a originalni design. Dela vubec nekdo neco takoveho ? No a protoze tomu jeste moc nerozumim tak ctu co se da ale obcas se mi to plete pate prez devate Ja se ale do toho dostanu a neco sezenu jen to chce cas a trpelivost s obcas stupidnima otazkama na cleny fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 27. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Takže Steelfishe prodělaly menší plastickou operaci. Dostaly novej řemen, kterej jsem pořídil na základě právě tohoto vlákna od Bakera. Nechám jim ho celou zimu. Nejdřív jsem si nebyl jistej, jestli jim tahle "nevyjasněná orientace" bude prospívat. Přece jen potápky a karbon s červeným prošitím?! Ale výsledek mě samotnýho překvapil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Takže Steelfishe prodělaly menší plastickou operaci. Dostaly novej řemen, kterej jsem pořídil na základě právě tohoto vlákna od Bakera. Nechám jim ho celou zimu. Nejdřív jsem si nebyl jistej, jestli jim tahle "nevyjasněná orientace" bude prospívat. Přece jen potápky a karbon s červeným prošitím?! Ale výsledek mě samotnýho překvapil... Pekny to je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Slusi jim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se