spiderer Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Ja mam objednanej tenhle, tak jsem zvedavej jestli to bude dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Tak zpatky k rodinnym fotkam. Vlezli jsme si s holkama do postele a takhle to dopadlo. A pac na ne sam nestacim, poridil jsem jim kamose. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Seamaster napsal: Tak zpatky k rodinnym fotkam. Vlezli jsme si s holkama do postele a takhle to dopadlo. A pac na ne sam nestacim, poridil jsem jim kamose. Tak tenhle grill vypadá parádně. Není na prodej, nebo je někde na prodej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Che, no na prodej neni, zrovna krouti prvni tyden v mejch sluzbach ;-) Je to Wolf Designs Module 4.0 Zdroj Ebay, malou recenzi slibuju, jen co se trosku seznamime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2008 Venku je hnusně, tak jsem taky cvaknul skupinku. Jen škoda, že neumím fotit, pracovat se světlem a nemám na to dost fantazie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2008 (upraveno) Tady moje mala rodinka. Chybi jen pilotky od Steinhartu, ktere ma v dlouhodobe zapujce muj tatik . Mimochodem - Mondaine jsou na prodej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. října 2008 uživatelem DaDriva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 Zdravim-pokusil jsem se o foto te me bandicky----Dan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2008 Dobré ránko Chronomagu. I já přikládám svoji malou rodinku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2008 mrakodrap napsal: Dobré ránko Chronomagu. I já přikládám svoji malou rodinku. Pekna poslozka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2008 mrakodrap napsal: Dobré ránko Chronomagu. I já přikládám svoji malou rodinku. Vždycky když uvidím takovouhle fotku tak se kruhy, po kterých se kolem mě zákeřně plíží myšlenky na Superoceany chrono, zužují. Takže to máme CSO, pak Grand Carreru...... Ježišmarjá, to jsou nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2008 mrakodrap - pekna rodinka! Na SO chrono jsem se byl pro jistotu podivat a taky jsem zjistil, ze nove Airwolfy, ktere maji svisle pruhovani ciferniku vypadaji taky velmi dobre.. uvidime cim se bude pokracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2008 Kalifx napsal: Vždycky když uvidím takovouhle fotku tak se kruhy, po kterých se kolem mě zákeřně plíží myšlenky na Superoceany chrono, zužují. Takže to máme CSO, pak Grand Carreru...... Ježišmarjá, to jsou nervy. Hele Martine, taky jsem zjistil, ze mozna budu akutne potrebovat cerny Omegy PO na tahu, asi v tom zase zacnu litat taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2008 spiderer napsal: Hele Martine, taky jsem zjistil, ze mozna budu akutne potrebovat cerny Omegy PO na tahu, asi v tom zase zacnu litat taky Tak ještě poslední OT v tomto vlákně... PO si rozhodně kup. Fakt je, že mně připadaj tak trochu prázdný v ciferníku. Prostě bych tam chtěl něco takovýho, jako je na Bondí limitce, ale bez toho lejzrovanýho loga v safíru. Ale určitě bych je unosil. Stejně nás z těch hodinek jednou všechny jebne. Kolegové z práce už se na mě kolikrát dívaj.... no prostě jako ten chlápek v avataru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2008 mrakodrap napsal: Dobré ránko Chronomagu. I já přikládám svoji malou rodinku. Moc hezke pokoukani----trosku zavidim Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sved002 Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 moje rodinka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Zdravim-predstavuji vam jednoho noveho clena me bandicky-IWC Aqatimer-zaroven porovnani v realu krabicek a luminiscence-omluvte fotky ,nemam spravnou trpelivost Dan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2009 Zdravim, taky tu mam par rodinych fotografii. Rodinka jsme sice mala a chuda, ale mame se radi Nejstarsim clenem je Omega. Urcite neni nejlepsi, ani nejdrazsi, ale je ve vyborne kondici. A jak uz to u veci (i lidi), kteri se nam "stali", byva mam ji moc rad at uz je jakakoliv Dalsi v rade je Vostok. Zname se od mych 15 let a spoustu jsme toho spolu zazili. A je to na nem moc videt. Posledni dobou spolu ale ven moc nechodime, protoze je to plasan a stale nekam utika. Asi tak o 5 minut za hodinu. Mam ale v planu nechat mu domluvit u nejakeho hodinare. Nejnovejsim prirustkem je Traser. Je novy, mlady a vypada to, ze to bude sekac. Snad se nikde nezakeca. Hodinky nesbiram, ale fascinuji me rad si o nich ctu a nejradeji ze vseho je nosim. Tak a ted do mne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 Část mé rodiny. Sice jsou trochu starší, ale mám je moc rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudecbr Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 No, kdybych mel penize, taky bych mel velkou rokinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 taky sem něco plesknu, kvalitu foto prosím nekomentovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se