Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Na ty Ulysse Freak se moc moc těším až je tady uvidím na fotce. To jsou fakt neuvěřitelné hodinky :smile_anim: . Doufám, že se objeví i v sekci Pochlubte se novými přírůstky.

no, někde se určitě objeví, ale vidíš jak já to mám s focením :suicide_anim:

fotka je určitě tady

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...l=ulysse+nardin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

není to těžké, ráno vstanu, koukám na ně a jedny prostě vyberu, je to jednodušší než když jsem měl 2 motorky a každá byla úplně jiná. To byl problém :suicide_anim:

a ještě pro upřesnění, moje nejsou všechny, já 4x, přítelkyně 3x,

Upraveno uživatelem mt01
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Ty Autavie jsou prostě super, lehká závist. Pro mě asi tak 100x hezčí než Navitimery.

Autávie jsou super, svatá pravda. Ale Navitimery mám rád úplně stejně. :) Pokud Navitimery delší čas nosíš, tak si je prostě oblíbíš. Já to snad ani nepotřeboval, protože jsem je vždycky chtěl a chodil mlsně nakukovat do Carollina. A mimochodem tolik diskutovaná pohodlnost odečítání času je u těchto hodinek výborná. Díky černému ciferníku a celkem vtipně voleným materiálům (kombinace lesklých a perleťových ploch) to jde velmi intuitivně a snadno (zmiňoval to i Spiderer). Pravda, problém může být v něčem jiném. Když se podívám kolik je hodin, tak se velmi často spíš kochám hodinkami a pro zjištění času se musím kouknout častokrát ještě jednou. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
... trochu low-bugdet medzi tymi beckami, iwceckami a inymi -eckami, ale robia radost rovnaku, ak nie vacsiu :P

Náhodou vyvážená kolekce pro všechny příležitosti. :thumbsup_anim: Černé číselníky tě moc neberou, koukám.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...