Baker Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 taky sem něco plesknu, kvalitu foto prosím nekomentovat Chlape a kde jsou ty pilotky ? Pekne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 a další moje dělnice Chlape a kde jsou ty pilotky ? Pekne hodinky. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=15261&hl= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 taky sem něco plesknu, kvalitu foto prosím nekomentovat Tak tomu říkám NÁDHERNÁ SBÍRKA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Tak tomu říkám NÁDHERNÁ SBÍRKA! díky, není ještě kompletní. Doplním hned jak dorazí PAM 210, UN Freak a snad už i IWC pilot watch(ty jsou zakleté) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Na ty Ulysse Freak se moc moc těším až je tady uvidím na fotce. To jsou fakt neuvěřitelné hodinky . Doufám, že se objeví i v sekci Pochlubte se novými přírůstky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Na ty Ulysse Freak se moc moc těším až je tady uvidím na fotce. To jsou fakt neuvěřitelné hodinky . Doufám, že se objeví i v sekci Pochlubte se novými přírůstky. no, někde se určitě objeví, ale vidíš jak já to mám s focením fotka je určitě tady http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...l=ulysse+nardin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 nekvalitne mobilofotky, ale podstata vystihnuta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 ještě dám pár foto, to už fotila moje polovička a myslím že je to poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HROCH Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 muzes mi prosim prozradit jak se rozhodujes ktere si vezmes? ja si vzdycky jedny oblibim a zbytek marne ceka kdy si koupim dalsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 (upraveno) není to těžké, ráno vstanu, koukám na ně a jedny prostě vyberu, je to jednodušší než když jsem měl 2 motorky a každá byla úplně jiná. To byl problém a ještě pro upřesnění, moje nejsou všechny, já 4x, přítelkyně 3x, Upraveno 23. dubna 2009 uživatelem mt01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 Moja rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 tohle vlákno je super, samý krásný kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 My sme uplne mala rodinka,toto je nas jedinacik.....fracek jeden rozmazlenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 30. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 Trochu jsem obměnil rodinu, takže aktualizuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 (upraveno) Ty Autavie jsou prostě super, lehká závist. Pro mě asi tak 100x hezčí než Navitimery. Upraveno 30. května 2009 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 30. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 Ty Autavie jsou prostě super, lehká závist. Pro mě asi tak 100x hezčí než Navitimery. Autávie jsou super, svatá pravda. Ale Navitimery mám rád úplně stejně. Pokud Navitimery delší čas nosíš, tak si je prostě oblíbíš. Já to snad ani nepotřeboval, protože jsem je vždycky chtěl a chodil mlsně nakukovat do Carollina. A mimochodem tolik diskutovaná pohodlnost odečítání času je u těchto hodinek výborná. Díky černému ciferníku a celkem vtipně voleným materiálům (kombinace lesklých a perleťových ploch) to jde velmi intuitivně a snadno (zmiňoval to i Spiderer). Pravda, problém může být v něčem jiném. Když se podívám kolik je hodin, tak se velmi často spíš kochám hodinkami a pro zjištění času se musím kouknout častokrát ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 Jo, v pohodě. Mě se vyloženě ježí chlupy a není to jen u B, když jsou na ciferníku ukrojená čísla subciferníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 vonku je hnusne, tak som sportretoval svoju familiu ... trochu low-bugdet medzi tymi beckami, iwceckami a inymi -eckami, ale robia radost rovnaku, ak nie vacsiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 ... trochu low-bugdet medzi tymi beckami, iwceckami a inymi -eckami, ale robia radost rovnaku, ak nie vacsiu Náhodou vyvážená kolekce pro všechny příležitosti. Černé číselníky tě moc neberou, koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se