Josef01 Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Opravdu chlapi čekáte na hodinky, nebo to je jen co kdyby náhodou?
JorgeJay Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března V 6. 3. 2025 v 15:21, bigmac napsal: To same, na waiting listu od brezna 2021 a stejny email v patek Rozšířit A kterou velikost a barvu ciferníku?
ygys Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Tiež by som to ako kritiku na Bechyne nenazval. Ich prístup je veľmi dobrý, úctivý a viem, že nemôžu za to, v akých množstvách sú im hodinky or rolexu dodávané. Za mňa je prístup ku zákazníkovi ovela lepší ako Carolline kde sa moc rozprávať ani nechcú. Zapísať na nič nemôžu a celkový prístup mi príde ovela viac odmeranejší. Takže za mňa ak mám niekde nechať svoje peniaze tak uprednostím vždy hodinárstvo Bechyne
Návštěvník Fandawatchu Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Chtěl jsem pro svoji slečnu a řekli mi minimálně rok. AD Praha.
steel Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Dnes mi po skoro 4 letech prisel em, ze OP nejsou, jestli si nechci vybrat jiny model.
JorgeJay Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března V 20. 3. 2025 v 12:00, steel napsal: Dnes mi po skoro 4 letech prisel em, ze OP nejsou, jestli si nechci vybrat jiny model. Rozšířit mohu se zeptat na kterou barevnou kombinaci a velikost čekáš? Dik
M@ker Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Kolegovi napísali ten istý email- bol zapísaný na OP 41 zelene. V piatok sme boli vyzdvihnut DJ 41 zelene na oysterOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
M@ker Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Za mna lepšia voľba ako OPOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
PetrSefl Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Oyster mám osobně radši, díky leštěným středům, ale jinak souhlas, to už raději OP, takto tam něco chybí.. 1 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se