Přejít na obsah

Rolex OP - čekací doba

Ondrej83

Doporučené příspěvky

Tak téměř přesně po roce (7.1.2023 objednáno) dnes telefon z hodinářství Bechyně, že si můžu přijít pro vysněné DJ M126334-0032. Takže čekačka momentálně 1 rok, ale myslím, že je to dost individuální...

Budou druhé vánoce 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
V 3. 1. 2024 v 13:53, pece78 napsal:

Můžu se zeptat, která barva OP41 to byla, že jsi ji měl už za 8 měsíců? Čekám na modré OP41 už 13 měsíců a zatím nic 😔 (HB Brno)

tak to jsi se byl v Brně zapsat asi týden přede mnou. Budu rád, když mi dáš vědět až ti přijdou...čekám stejné

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, PetrKu napsal:

tak to jsi se byl v Brně zapsat asi týden přede mnou. Budu rád, když mi dáš vědět až ti přijdou...čekám stejné

Zapsal jsem se přesně 3. 12. 2022. Určitě sem napíšu, až mi přijdou...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
V 18. 1. 2024 v 12:32, PetrKu napsal:

tak co lidi? Došly někomu ty moje modré 41, když ně mně? 😀 Došlo v únoru vůbec někomu něco? 😀

Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, pece78 napsal:

Včera po 15 měsících čekání telefonát z Brna a v pátek si jedu pro hodinky - OP 41 modré 🤩

V sobotu mám narozeniny, takže vynikající načasování 😉

já před chvílí telefonát po 13měs....tytéž 🥰

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, mandrinka napsal:

Tak už mi taky volali. Nevíte, oni tu cenu přepočítávají nějakým svým kurzem do CZK? Takže je lepší platit v eurech?

Zeptej se. Chvili berou eura, chvili ne, obcas je kurz o 2kc jinak a obcas to mas jak kdyz platis ceskejma. 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, mandrinka napsal:

Tak už mi taky volali. Nevíte, oni tu cenu přepočítávají nějakým svým kurzem do CZK? Takže je lepší platit v eurech?

Pokud tě vůbec nechají, třeba Carolinum poslední dobou EUR nebrala...pouze CZK.

Odkaz ke komentáři

HB to přepočítá nějakým svým kurzem. Sice mi formálně dali vybrat, ale rovnou mi řekli, že je lepší platit v CZK, což je pravda. Za 6600,- EUR jsem zaplatil 165k CZK, aktuálním kurzem bych platil víc.

V pátek jsem si modré OP41 vyzvedl v Brně, top přístup 😉

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, pece78 napsal:

HB to přepočítá nějakým svým kurzem. Sice mi formálně dali vybrat, ale rovnou mi řekli, že je lepší platit v CZK, což je pravda. Za 6600,- EUR jsem zaplatil 165k CZK, aktuálním kurzem bych platil víc.

V pátek jsem si modré OP41 vyzvedl v Brně, top přístup 😉

prepocitavaji kurzem 26, takze jsem si taky vybral platbu v €....bylo to asi o dvojku vyhodnejsi

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, Vili napsal:

A oba jste kupovali u Bechyneho? Ze by jednou bylo 25 za euro a jednou 26? 🤔

Vypadá to, že jsme oba kupovali u Bechyněho. Možná může být rozdíl v tom, že já jsem platil ještě v únoru a PetrKu možná platil až v březnu, nic jiného mě nenapadá...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...