Martin.K Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 Tak téměř přesně po roce (7.1.2023 objednáno) dnes telefon z hodinářství Bechyně, že si můžu přijít pro vysněné DJ M126334-0032. Takže čekačka momentálně 1 rok, ale myslím, že je to dost individuální... Budou druhé vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 (upraveno) @Martin.Kgratulace, jedna z top variant u DJ41, popri zelenej a hoavne ten motif dial je krásny a jedinečný Upraveno 9. ledna 2024 uživatelem Davis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 V 3. 1. 2024 v 13:53, pece78 napsal: Můžu se zeptat, která barva OP41 to byla, že jsi ji měl už za 8 měsíců? Čekám na modré OP41 už 13 měsíců a zatím nic (HB Brno) tak to jsi se byl v Brně zapsat asi týden přede mnou. Budu rád, když mi dáš vědět až ti přijdou...čekám stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pece78 Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 před 2 hodinami, PetrKu napsal: tak to jsi se byl v Brně zapsat asi týden přede mnou. Budu rád, když mi dáš vědět až ti přijdou...čekám stejné Zapsal jsem se přesně 3. 12. 2022. Určitě sem napíšu, až mi přijdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2024 Kamarád byl v Šanghaji, tak jsem mu řekl, ať mi tam koupí OP. Překvapivě, neměli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 V 18. 1. 2024 v 12:32, PetrKu napsal: tak to jsi se byl v Brně zapsat asi týden přede mnou. Budu rád, když mi dáš vědět až ti přijdou...čekám stejné tak co lidi? Došly někomu ty moje modré 41, když ně mně? Došlo v únoru vůbec někomu něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 1 hodinou, PetrKu napsal: Došlo v únoru vůbec někomu něco? No mně po skoro roce čekání na "obyčejný" černý hodinky došlo, že je ke štěstí (a k životu) vlastně vůbec nepotřebuju. Ať se jde Rolex bodnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vili Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 před 14 hodinami, PetrKu napsal: tak co lidi? Došly někomu ty moje modré 41, když ně mně? Došlo v únoru vůbec někomu něco? Něco, přišlo minulý týden, takže já jsem spokojený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Před hodinou, Vili napsal: Něco, přišlo minulý týden, takže já jsem spokojený! gratuluju a samozřejmě závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pece78 Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Včera po 15 měsících čekání telefonát z Brna a v pátek si jedu pro hodinky - OP 41 modré V sobotu mám narozeniny, takže vynikající načasování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 22 hodinami, pece78 napsal: Včera po 15 měsících čekání telefonát z Brna a v pátek si jedu pro hodinky - OP 41 modré V sobotu mám narozeniny, takže vynikající načasování já před chvílí telefonát po 13měs....tytéž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mandrinka Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Tak už mi taky volali. Nevíte, oni tu cenu přepočítávají nějakým svým kurzem do CZK? Takže je lepší platit v eurech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Před hodinou, mandrinka napsal: Tak už mi taky volali. Nevíte, oni tu cenu přepočítávají nějakým svým kurzem do CZK? Takže je lepší platit v eurech? Zeptej se. Chvili berou eura, chvili ne, obcas je kurz o 2kc jinak a obcas to mas jak kdyz platis ceskejma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 před 2 hodinami, mandrinka napsal: Tak už mi taky volali. Nevíte, oni tu cenu přepočítávají nějakým svým kurzem do CZK? Takže je lepší platit v eurech? Pokud tě vůbec nechají, třeba Carolinum poslední dobou EUR nebrala...pouze CZK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mandrinka Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Řekli, že si můžu vybrat a doporučují platbu v eurech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vili Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 před 9 hodinami, mandrinka napsal: Řekli, že si můžu vybrat a doporučují platbu v eurech. Takže když v EURech, tak je to přesně ceníková cena? Nebylo by výhodnější platit v Kč, pokud by interní kurz AD byl výhodný? Třeba 25 Kč za Euro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pece78 Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 HB to přepočítá nějakým svým kurzem. Sice mi formálně dali vybrat, ale rovnou mi řekli, že je lepší platit v CZK, což je pravda. Za 6600,- EUR jsem zaplatil 165k CZK, aktuálním kurzem bych platil víc. V pátek jsem si modré OP41 vyzvedl v Brně, top přístup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 před 3 hodinami, pece78 napsal: HB to přepočítá nějakým svým kurzem. Sice mi formálně dali vybrat, ale rovnou mi řekli, že je lepší platit v CZK, což je pravda. Za 6600,- EUR jsem zaplatil 165k CZK, aktuálním kurzem bych platil víc. V pátek jsem si modré OP41 vyzvedl v Brně, top přístup prepocitavaji kurzem 26, takze jsem si taky vybral platbu v €....bylo to asi o dvojku vyhodnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vili Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 před 48 minutami, PetrKu napsal: prepocitavaji kurzem 26, takze jsem si taky vybral platbu v €....bylo to asi o dvojku vyhodnejsi A oba jste kupovali u Bechyneho? Ze by jednou bylo 25 za euro a jednou 26? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pece78 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 před 18 hodinami, Vili napsal: A oba jste kupovali u Bechyneho? Ze by jednou bylo 25 za euro a jednou 26? Vypadá to, že jsme oba kupovali u Bechyněho. Možná může být rozdíl v tom, že já jsem platil ještě v únoru a PetrKu možná platil až v březnu, nic jiného mě nenapadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se