exell Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 @extreeme gratuluji! Tak jich sem sázej více na různém světle, tento cifr za to stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Tak se asi zavazelo i v cerne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Tak isto aj v zelenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 @jamikadze velka parada gratulace! Jak dlouho jsi cekal, jestli to neni tajemstvi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Právě teď, FrantisekKlm napsal: @jamikadze velka parada gratulace! Jak dlouho jsi cekal, jestli to neni tajemstvi? Uprimne 11 mesiacov a 20 dni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Hm safra, začínám litovat, že čekám na černý a ne na zelený - jsem myslel, že se na ně skoro nedá dočkat Ty zelený jsou fakt top. No budu se držet původního rozhodnutí a dovyčkám černý - zatím 110 dlouhých dnů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George86 Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 V 11. 5. 2023 v 11:44, jamikadze napsal: Uprimne 11 mesiacov a 20 dni Já čekám na zelený OP41 od 2/2022.. dnes jsem byl u HB… no a budu čekat dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Moje rada je zapsat to co se vam opravdu libi a nedelat kompromisy v barvach. Akorat pak budete nasrany a stejne to nemusi mit efekt jaky jste puvodne zamysleli. Napr. mi tedka borec rikal, ze vsichni zapisujou GMT a ze uz tam je pomalu vetsi cekacka nez na Daytony prave kvuli podobne reverzni psychologii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 před 20 hodinami, matejcaha napsal: Moje rada je zapsat to co se vam opravdu libi a nedelat kompromisy v barvach. Akorat pak budete nasrany a stejne to nemusi mit efekt jaky jste puvodne zamysleli. Jako že se zapsat na hodinky které se mi líbí, ale nekoukat při výběru na barvu? Asi to nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 V 24. 5. 2023 v 19:49, African napsal: Jako že se zapsat na hodinky které se mi líbí, ale nekoukat při výběru na barvu? Asi to nechápu Mysleno tak, ze zapsat si hodinky ktery se ti libej v tve vysnene barve. Jako priklad muzu uvest, kdyz jsem resil Sky-Dweller. Chtel jsem modrou, ale vymyslel jsem jeslti kdyz zapisu cernou, tak nebudou dostupnejsi. Dozvedel jsem se, ze sice na cernou ceka mene lidi, ale take chodi mene hodinek. Protoze kazdy chce modrou, tak objednaji vic modre. Kdybych zapsal cernou, budu cekat dyl uplne zbytecne misto toho abych mel modrou kterou jsem chjtel a kterou jsem dostal driv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kynclpetr Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Dobrý den, pánové, rozhodl jsem si pořídit si první Rolex. Samozřejmě se mi nejvíce líbí GMT pepsi. Poradíte jak na první nákup, když nemám žádnou historii? S čekací dobou počítám, aspoň budu jednou mile překvapený. Uvítám vaše rady. Díky, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 A co chceš poradit? Není moc co, neexistuje žádný univerzální postup. Prostě tam zajdi a zapiš se na hodinky co se Ti líbí Nemyslím to útočně, často se mi poslední dobou stává, že je můj psaný projev nepochopen, tak se omlouvám předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 A jak píše šťastný kolega ve vlakne vedle,treba je hned dostanes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 (upraveno) Nebo si můžeš normálně koupit krasne hodinky od jiné značky, která nedělá ze zákazníků debily Upraveno 28. června 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 před 3 hodinami, kynclpetr napsal: Dobrý den, pánové, rozhodl jsem si pořídit si první Rolex. Samozřejmě se mi nejvíce líbí GMT pepsi. Poradíte jak na první nákup, když nemám žádnou historii? S čekací dobou počítám, aspoň budu jednou mile překvapený. Uvítám vaše rady. Díky, Kúp si to na sekundárnom trhu, teraz to môžeš mať za rozumné peniaze, fakt. Ja čakám 5. rok a si myslím že zbytočne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Udělej si radost Tudorama, nech se zapsat na GMT, čekej X let na listu, vyjde nová ref GMT, jdi se zapsat znova... Nebi si připlať u překupníka na chrono24. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Ahoj, máte někdo update ohledně dostupnosti / dostal někdo svůj AD call? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 před 55 minutami, FrantisekKlm napsal: Ahoj, máte někdo update ohledně dostupnosti / dostal někdo svůj AD call? Ja mám pocit že sa ešte zhoršila, volal som nedávno na Datejusty lebo tie som mal najradšej a dostal som info že cca 2roky no s prepáčením jebem to a riešim inú značku, na tieto hry už nemám chuť ............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 @rado74 to je teda bída...a chápu, že se poohlížíš po jiné značce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 (upraveno) před 23 hodinami, FrantisekKlm napsal: Ahoj, máte někdo update ohledně dostupnosti / dostal někdo svůj AD call? Kasli na ty casy co ti rikaj ostatni. Je to o stesti. Kamarad zapsal suby jako prvni hodinky a mel to za 3 mesice. Zapis co se ti libi a uvidis. Upraveno 18. července 2023 uživatelem matejcaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se