Přejít na obsah

Rolex OP - čekací doba

Ondrej83

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Moje rada je zapsat to co se vam opravdu libi a nedelat kompromisy v barvach. Akorat pak budete nasrany a stejne to nemusi mit efekt jaky jste puvodne zamysleli. Napr. mi tedka borec rikal, ze vsichni zapisujou GMT a ze uz tam je pomalu vetsi cekacka nez na Daytony prave kvuli podobne reverzni psychologii 🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 hodinami, matejcaha napsal:

Moje rada je zapsat to co se vam opravdu libi a nedelat kompromisy v barvach. Akorat pak budete nasrany a stejne to nemusi mit efekt jaky jste puvodne zamysleli.

Jako že se zapsat na hodinky které se mi líbí, ale nekoukat při výběru na barvu? Asi to nechápu 😆

Odkaz ke komentáři

V 24. 5. 2023 v 19:49, African napsal:

Jako že se zapsat na hodinky které se mi líbí, ale nekoukat při výběru na barvu? Asi to nechápu 😆

Mysleno tak, ze zapsat si hodinky ktery se ti libej v tve vysnene barve.

Jako priklad muzu uvest, kdyz jsem resil Sky-Dweller. Chtel jsem modrou, ale vymyslel jsem jeslti kdyz zapisu cernou, tak nebudou dostupnejsi. Dozvedel jsem se, ze sice na cernou ceka mene lidi, ale take chodi mene hodinek. Protoze kazdy chce modrou, tak objednaji vic modre. Kdybych zapsal cernou, budu cekat dyl uplne zbytecne misto toho abych mel modrou kterou jsem chjtel a kterou jsem dostal driv.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

A co chceš poradit? Není moc co, neexistuje žádný univerzální postup. Prostě tam zajdi a zapiš se na hodinky co se Ti líbí 😉 Nemyslím to útočně, často se mi poslední dobou stává, že je můj psaný projev nepochopen, tak se omlouvám předem.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, kynclpetr napsal:

Dobrý den, pánové, 

rozhodl jsem si pořídit si první Rolex. Samozřejmě se mi nejvíce líbí GMT pepsi. Poradíte jak na první nákup, když nemám žádnou historii? S čekací dobou počítám, aspoň budu jednou mile překvapený. Uvítám vaše rady. 

Díky, 

Kúp si to na sekundárnom trhu, teraz to môžeš mať za rozumné peniaze, fakt. Ja čakám 5. rok a si myslím že zbytočne.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
před 55 minutami, FrantisekKlm napsal:

Ahoj, máte někdo update ohledně dostupnosti / dostal někdo svůj AD call?

Ja mám pocit že sa ešte zhoršila, volal som nedávno na Datejusty lebo tie som mal najradšej a dostal som info že cca 2roky no s prepáčením jebem to a riešim inú značku, na tieto hry už nemám chuť ............😬

Odkaz ke komentáři

před 23 hodinami, FrantisekKlm napsal:

Ahoj, máte někdo update ohledně dostupnosti / dostal někdo svůj AD call? :)

Kasli na ty casy co ti rikaj ostatni. Je to o stesti. Kamarad zapsal suby jako prvni hodinky a mel to za 3 mesice. Zapis co se ti libi a uvidis. 

Upraveno uživatelem matejcaha
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...