Přejít na obsah

Rolex OP - čekací doba

Ondrej83

Doporučené příspěvky

@matejcaha jasny, ja (ne)trpelive vyckavam na ty svoje, tak jsem zvedavej zda/kdy se dockam. Tak sonduju, zda se situace u ceskych ad meni k lepsimu ci nikoliv. I vzhledem k tomu, ze preprodejni marze na sedym trhu u spousty rlx modelu vyznamne klesa, jsem se asi mylne domnival, ze se dostupnost aspon u techto base modelu zlepsi 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
před 5 hodinami, Jirka_C napsal:

To je dokonalý 🙂 Mám podobnou zkušenost z USA ze San Francisca s jediným rozdílem, že Rolexy nabízeli jako odměnu / respektive podmínku při zakoupení dvou kusů Panerai…

To se vyplati 🤣

Odkaz ke komentáři

před 43 minutami, Tomasbohmann napsal:

Moc diky.Bechyne

Tak to je nefér. Já tam byl zapsanej na ty žlutý OP, no přestali je prodávat, tak jsem se zapsal na tyhle a čekám. A řekl bych že se ani nedočkám. Ale jinak docela čučím, nečekal jsem že se vůbec do ČR mezi lidi dostanou.

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Oskar napsal:

Tak to je nefér. Já tam byl zapsanej na ty žlutý OP, no přestali je prodávat, tak jsem se zapsal na tyhle a čekám. A řekl bych že se ani nedočkám. Ale jinak docela čučím, nečekal jsem že se vůbec do ČR mezi lidi dostanou.

Neide o to ako dlho niekto čaká ale, že kto je ten, čo čaká 😅

Odkaz ke komentáři

Právě teď, Davis napsal:

Neide o to ako dlho niekto čaká ale, že kto je ten, čo čaká 😅

Právě, to je mi jasný... proto jsem to už dávno vzdal a pořídil si korunku od místního člena. 

Ale beru to sportovně, kdo si nevsadí, nevyhraje.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...