FrantisekKlm Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 @matejcaha jasny, ja (ne)trpelive vyckavam na ty svoje, tak jsem zvedavej zda/kdy se dockam. Tak sonduju, zda se situace u ceskych ad meni k lepsimu ci nikoliv. I vzhledem k tomu, ze preprodejni marze na sedym trhu u spousty rlx modelu vyznamne klesa, jsem se asi mylne domnival, ze se dostupnost aspon u techto base modelu zlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Asi tolik k Rolexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 To je dobry...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Bohmann1 Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Já čekám od roku 2020 na pepsiny u bechyněho a zatím nic:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrixhaj Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 A sakra. Koukám, že jsem se tam na ně neměl nejspíš ani zapisovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Zapsat se můžeš. Slibem nezarmoutíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_C Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Tak včera konečně zazvonil telefon . Přesně 19 měsíců, OP 41, modré. Už jsem nevěřil a ani nedoufal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_C Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 V 12. 8. 2023 v 11:11, Johanes napsal: Asi tolik k Rolexu To je dokonalý Mám podobnou zkušenost z USA ze San Francisca s jediným rozdílem, že Rolexy nabízeli jako odměnu / respektive podmínku při zakoupení dvou kusů Panerai… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 takze ti taky nafackovali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Psal, že podobnou zkušenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 5 hodinami, Jirka_C napsal: To je dokonalý Mám podobnou zkušenost z USA ze San Francisca s jediným rozdílem, že Rolexy nabízeli jako odměnu / respektive podmínku při zakoupení dvou kusů Panerai… To se vyplati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Ahojte. Ak niekto chce okamzite kúpiť “pepsiny” a okamžite prísť o 12k euro, pripájam inzerát z Bazoše (samozrejme ironicky písané ☝) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 před 11 hodinami, Davis napsal: Ahojte. Ak niekto chce okamzite kúpiť “pepsiny” a okamžite prísť o 12k euro, pripájam inzerát z Bazoše (samozrejme ironicky písané ☝) Sice neovládám slovenskou gramatiku, ale i tak mě to nějak tahá za očy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasbohmann Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Dnesni prekvapeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 před 46 minutami, Tomasbohmann napsal: Dnesni prekvapeni Ty bych moc rád pro manželku, akorát 31 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 před 10 hodinami, Tomasbohmann napsal: Dnesni prekvapeni Velká gratulace! Mohu se zeptat, zda je máš z Pařížské nebo od Bechyněho? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasbohmann Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 před 3 minutami, kopl2005 napsal: Velká gratulace! Mohu se zeptat, zda je máš z Pařížské nebo od Bechyněho? Díky Moc diky.Bechyne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 před 43 minutami, Tomasbohmann napsal: Moc diky.Bechyne Tak to je nefér. Já tam byl zapsanej na ty žlutý OP, no přestali je prodávat, tak jsem se zapsal na tyhle a čekám. A řekl bych že se ani nedočkám. Ale jinak docela čučím, nečekal jsem že se vůbec do ČR mezi lidi dostanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 před 3 minutami, Oskar napsal: Tak to je nefér. Já tam byl zapsanej na ty žlutý OP, no přestali je prodávat, tak jsem se zapsal na tyhle a čekám. A řekl bych že se ani nedočkám. Ale jinak docela čučím, nečekal jsem že se vůbec do ČR mezi lidi dostanou. Neide o to ako dlho niekto čaká ale, že kto je ten, čo čaká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Právě teď, Davis napsal: Neide o to ako dlho niekto čaká ale, že kto je ten, čo čaká Právě, to je mi jasný... proto jsem to už dávno vzdal a pořídil si korunku od místního člena. Ale beru to sportovně, kdo si nevsadí, nevyhraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se