Přejít na obsah

La Swiss

Doporučené příspěvky

Vím, že platí rčení o něčem darovaném a staříček Pagáč dokonce tvrdil, že: "darovanému koňovi aji ze řiti vóní". Dostal jsem dárek od velmi solidního partnera a nevím kam jej (předmět) zařadit. Značka mi nic neříká (spojení La Swiss je divné. Lépe by bylo la Suisse. A mimochodem swiz=podvodník.) Průměr s korunkou 44 mm, bez 40 mm, výška 12 mm. Taky mne napadlo nejedná-li se o dárek putovní-však jistě víte co mám na mysli.

Předem děkuji za shovívavost při hodnocení fotek, ale pokud se mi k tomu dostane Vašich názorů.

post-1657-1225367889.jpg

post-1657-1225367905.jpg

post-1657-1225367918.jpg

Upraveno uživatelem quin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je jako datum 00 ????

Kdyby to byl rok, tak chápu, ale datumovku jsem na fotkách nikde jinde nezaznamenal.

To 00 je skutečně jako datum v základní postavení-tak se praví v návodu. Záručák a vše co k tomu bylo je v němčině. Mám jej taky nafotit? Hodinářsví odkud jsou nemá adresu v kanále, je v Hamburku na "hlavní třídě".

Odkaz ke komentáři

To 00 je skutečně jako datum v základní postavení-tak se praví v návodu. Záručák a vše co k tomu bylo je v němčině. Mám jej taky nafotit? Hodinářsví odkud jsou nemá adresu v kanále, je v Hamburku na "hlavní třídě".

Díky za informaci. Jen pro zajímavost: Co to udělá, když nastavíš datum na 31. a pak přejedeš přes půlnoc? Skočí tam ty dvě nuly?

Odkaz ke komentáři

Vím, že platí rčení o něčem darovaném a staříček Pagáč dokonce tvrdil, že: "darovanému koňovi aji ze řiti vóní". Dostal jsem dárek od velmi solidního partnera a nevím kam jej (předmět) zařadit. Značka mi nic neříká (spojení La Swiss je divné. Lépe by bylo la Suisse. A mimochodem swiz=podvodník.) Průměr s korunkou 44 mm, bez 40 mm, výška 12 mm. Taky mne napadlo nejedná-li se o dárek putovní-však jistě víte co mám na mysli.

Předem děkuji za shovívavost při hodnocení fotek, ale pokud se mi k tomu dostane Vašich názorů.

No tyhle hodinky lze na internetu koupit od cca 25 USD, mě osobně by tento partner udělal větší radost plastovými Swatchkami než tímhle. Ty sice nenosím, ale aspoň bych neměl pocit, že chtěl udělat dojem za co nejmenší peníze.

Odkaz ke komentáři

Vypadá to jak od kolotočů.

Podle mě se i to "zlato" dost brzo oloupe.

Možná se pletu, ale myslím, že je to číňan každým coulem.

Do datumu bych nešahal, to bych nechal na dalším obdarovaném.

Odkaz ke komentáři

Díky za informaci. Jen pro zajímavost: Co to udělá, když nastavíš datum na 31. a pak přejedeš přes půlnoc? Skočí tam ty dvě nuly?

Ja bych byl taky pro. Moc by me zajimalo kolikateho maji v Cine po 31

edit: Ted me napada, co kdyz je to tam nafurt? Dve nuly preci ve vsech jazycich odkazuji do hajz..

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

No tyhle hodinky lze na internetu koupit od cca 25 USD, mě osobně by tento partner udělal větší radost plastovými Swatchkami než tímhle. Ty sice nenosím, ale aspoň bych neměl pocit, že chtěl udělat dojem za co nejmenší peníze.

Neměl bys nějaký odkaz, kde je možno ěnco takového vidět?

Odkaz ke komentáři

Třeba tady: ceníková cena 32 USD ( ceník pošle na vyžádání )

http://www.watchalpha.com/multi-function/7...m727-SG2871.htm

Fakt, je to nepochybně jedno hnízdo. Proč jenom to prodává dost honoosný hodinářský německý obchodník mi moc nejde na rozum...kdyby to dal bez garance tak se nad tím nepozastavím. A dík ! Asi je to ten dárek putovní, jak jsem odhadoval

Odkaz ke komentáři

Tyhle čínské strojky mají obvykle datumovku do 39. A přehazuje se stisknutím tlačítka (protože jinak by si člověk "ukroutil ručky").

Měl jsem v ruce jedny fake Maurice Lacroix Flyback a tam to bylo zrovna tak. Hádal bych, že to bude stejný strojek.

Odkaz ke komentáři

Tyhle čínské strojky mají obvykle datumovku do 39. A přehazuje se stisknutím tlačítka (protože jinak by si člověk "ukroutil ručky").

Měl jsem v ruce jedny fake Maurice Lacroix Flyback a tam to bylo zrovna tak. Hádal bych, že to bude stejný strojek.

A co třeba tyhle Epos? Ty taky myslím mají datum do 39 a čínský strojek v nich snad není. Nebo se pletu? Na webu výrobce se toho člověk o chování datumovky obvykle moc nedozví.

3297gross.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...