t2 Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Existují Géčka s kompasem? (kromě G 9300) Třeba DW 9800 ale to je už historie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 první večerní foto: pěkný. to jsem ani nevěděl, že takové existujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snake Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 (upraveno) ja mám mudman solar, atomic...velmi som sa na nich tešil a celkovo sklamanie..čakal som niečo lepšieasi som mal ísť do tých protrekov jak som chcel do 1300-ky resp 2000-ky, nejako som zmenil názor a vzal mudmany..asi to bola chyba..šak kámo chodí do US každý mesiac a dá sa to napraviť Upraveno 2. prosince 2011 uživatelem dr.snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 (upraveno) Zdar, pánové, tak gr 8900 jsou na ruce. První dojem: Je to přesně ono!! Sorry, z dalšími dojmy (a autentickými fotkami) přijdu až se z toho vydejchám... Upraveno 25. prosince 2011 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Gratuluji , tiše závidím :-) malinko bych se bál té bílé ale jsou povedené ( pro nás co nosí hezké barevné digi :-P ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 (upraveno) děkuji, bílá je i pro mě netradiční (tady sem se o tom malinko rozepsal) prostě bílá byla jedinou možnou volbou, už se těším, jak budou vypadat po pár hodinách v kovárně Upraveno 25. prosince 2011 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 morepower: Ahoj, nechci ti kazit radost a doufám, že se mýlím, ale bavil jsem se s klukama, co mají s bílýma géčkama dlouhodobější zkušenosti(bílé GA100) a ti mi řekli, že jsou zklamáni-bílá je jenom barva, která se ošoupe na hnusný šedý plast. Tohle bych čekal od Timexu, rozhodně ne od Casia Tak snad už to dělají poctivěji.Hodinky jinak pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Jo to muzu potvrdit doma mam pro partnerku Baby-G bílé a po 1/2roce to je strasne (v upravach mam i fotku) taky jsem cekal bilej plast a ne barvu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 morepower: Ahoj, nechci ti kazit radost a doufám, že se mýlím, ale bavil jsem se s klukama, co mají s bílýma géčkama dlouhodobější zkušenosti(bílé GA100) a ti mi řekli, že jsou zklamáni-bílá je jenom barva, která se ošoupe na hnusný šedý plast. Tohle bych čekal od Timexu, rozhodně ne od Casia Tak snad už to dělají poctivěji. Hodinky jinak pěkné vypadá to poctivě, uvidíme:-) Jinak pořád sem z nich paf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Není to sice žádná novinka, ale fotky tu nejsou takže se ještě pochlubím. G5600 EB zatím na ruce jen dvakrát. Pomalu se už začínáme kamarádit. To u stříbrnejch DW 5725 silver Martin je to jiná. Už pár dní nenosím nic jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Zde je i něco za mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 manželka doplnila sbírku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 G-Shocky GW-3000B na letosnim ledu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmolda Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Já mám GW 2500 už přes rok a jsou to velmy kvalitní hodinky které jsem kdy měl a měl jsem jich dost breitling těžké automaty citizen chronograf a pod..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veronese Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Zdravím. Já měl Casia vždycky spojený se základkou, kde ten, kdo je měl, byl king. Když jsem se začal o hodinky víc zajímat, tak byly dlouho mimo můj zájem právě kvůli tomu podvědomýmu spojení se školou. Navíc mě digi neberou, potřebuju hodinky s ručkama a spíš konzervativní, což se o většině zde diskutovaných géček rozhodně říct nedá:-) Cestu jsem k nim našel přes potřebu odolnosti, kterou musejí spňovat všechny moje hodinky. Když to spojíte, tak jsem chtěl géčka, který maj jenom ručky a jsou co nejmíň nápadný. Vyhrál tento typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 veronese: tak to gratuluju, tenhle kus mám opravdu rád. Ač jsem ho nikdy nevlastnil, vždycky se mi líbíl, zrovna v této kombinaci modré indexy+tah,takže vlastně ta nejdrahší verze. Jen jsem nebyl ochotný akceptovat plast. pouzdro za tyhle peníze a trošku krkolomné zobrazování ostatních funkcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veronese Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 veronese: tak to gratuluju, tenhle kus mám opravdu rád. Ač jsem ho nikdy nevlastnil, vždycky se mi líbíl, zrovna v této kombinaci modré indexy+tah,takže vlastně ta nejdrahší verze. Jen jsem nebyl ochotný akceptovat plast. pouzdro za tyhle peníze a trošku krkolomné zobrazování ostatních funkcí. Z toho plastu taky nejsem nadšenej, ale bez něj by to snad nebyly géčka:-) Co se funkcí týče, tak snad mě tady ostatní nesežerou, ale nepoužívám je tak často, aby mi ta komplikovanost nějak zásadně vadila. Nejdražší verze to je, ale za 7200 z oficiálního hodinářství a samozřejmě se zárukou jsem do nich šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 veronese :Mě se líbí jak při přepnutí funkcí všechno jezdí a hýbe se, ale na 2.stranu to praktické moc není, takle jsem to spíš myslel. Cena na tento model v ČR dobrá,určitě. Ono géčka dřív znamenaly nerez pouzdro a na tom plastový kabátek. No každopádně, ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veronese Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 ggrand: Díky, doufám že budou:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se