tomr Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Tak ty šroubky mají hlavičku za kterou drží bezel. Spojení dýnka a šroubku je kov na kov, mezi nima není plast, to by nedrželo vodotěsnost(plast by se časem vyžvýkal/povolil). Takle to aspoň bylo na G9000. Předělával jsem totiž bezel z jiného modelu, ale je to už nějaká doba. No to je jedno. Každopádně ještě jednou díky.Tady je to takhle.Šroubky jsou v plastu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 To je stejně, jde to normálně oddělat, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Ty hlavičky mají osazení. viz : I ve vlákně, že kterého beru tu fotku píše poznámku, že po konzultaci s lidma vlasně není potřeba šrubovat dýnko : http://forums.watchuseek.com/f43/boiling-your-g-shock-mudman-101161.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Dík za foto...PS:to máš takovou tlapu, nebo to jen zkresluje? Nezkresluje to, moje tlapa dokáže zkrotit i taková monstra, jako jsou třeba GX-56 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 G-9000 jsem rozbíral právě kvůli čistění a ten spodní gumoplast jde z těch šroubků "utrhnout" a pak zase nacvaknout, takže modul zůstane zavřenej v pouzdře.pod tou krytkou byl teda dobrej humus a to je právě věc, která mi na géčkách trochu vadí, že i když se zvnějšku vydrhnou, tak ten skrytej bordel tam zůstává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 G-9000 jsem rozbíral právě kvůli čistění a ten spodní gumoplast jde z těch šroubků "utrhnout" a pak zase nacvaknout, takže modul zůstane zavřenej v pouzdře.pod tou krytkou byl teda dobrej humus a to je právě věc, která mi na géčkách trochu vadí, že i když se zvnějšku vydrhnou, tak ten skrytej bordel tam zůstává.No, já radši nic násilím netrhal.Demontáž i zpětmontáž proběhla Bz, voda nikam neproniká, což už bylo od včerejška vyzkoušeno a tímto bych považoval akci čištění Mudmanů za uzavřenou. HOWK :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Nezkresluje to, moje tlapa dokáže zkrotit i taková monstra, jako jsou třeba GX-56 IMAG0263.jpgNeuvěřitelná ruka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Coolidge : To jim jen prospěje, pamatuju si jak jsem si je před rokem či více prohlížel a už tenkrát byly tak správně ošmatlané. Co taková sranda stojí? tomr : Důvod? Hoď sem prosím pár bližších fotek modulu, nikdy jsem neměl rádiový solar modul venku, díky. patinu maji, taky je vubec nesetrim... ale s novym kabatem uz do rachoty nepachnou. na ceste sou dvoje Gecka, kdy jedny preberou funkci pracovnich Risemany uz jenom na vychazky sranda i s poctakem vysla na 44 liber Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Že sem vůbec lezu...mám pocit, že bez GW-9200 nebo GD-350 nemůžu existovat Co teď s tím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 ggrand: kup GD-350, na ty bych rad mrknul tak sem prezul Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 aktualizace G staje AWG M100B a GRX 5600B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Tak mam konecne taky g-shocky, Mudmany G 9000 koupene zde na foru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 aktualizace G staje AWG M100B a GRX 5600B IMG_1995.jpgAhoj, ty AWG M100b mám taky, jsou parádní, používám je na kolo, nejdřív mne překvapila velikost, bral bych je malinko větší ale už jsem si zvykl a neměnil bych Ale chtěl bych se tě zeptat ty barevné pod nimi co jsou zač? vypadaj dost dobře dík.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 (upraveno) Ahoj, ty AWG M100b mám taky, jsou parádní, používám je na kolo, nejdřív mne překvapila velikost, bral bych je malinko větší ale už jsem si zvykl a neměnil bych Ale chtěl bych se tě zeptat ty barevné pod nimi co jsou zač? vypadaj dost dobře dík.. ahoj, taky jsem cekal, ze budou trochu vetsi... ale asi si zvyknu ty barevny sou GA-110DR-1AER Dee & Ricky. par foto pokusu awg m100b Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. srpna 2013 uživatelem Coolidge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 teda ty AWG M100 jsou super, často o nich uvažuju. v současný době určitě nejhezčí anadigi géčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Tak mam konecne taky g-shocky, Mudmany G 9000 koupene zde na foru.Gratuluju.Budeš spokojenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 aktualizace G staje AWG M100B a GRX 5600B IMG_1995.jpgNad awg 100 jsem taky dost uvažoval.Když jsem je měl na ruce, zklamala mě velikost.Jinak moc pěkné.Uvažuju, že by je dostala manželka.Na menší ruku ideál.Nakonec jsem dal přednost gw9010. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 ahoj, taky jsem cekal, ze budou trochu vetsi... ale asi si zvyknu ty barevny sou GA-110DR-1AER Dee & Ricky. Super,moc díky jdu je zkusit sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 lub, tomr: diky. jsem z nich nadsenej. furt cucim na ten povedenej cifernik ve velikosti problem nemam, na mym cca 18cm zapesti sedi akorat ( ason podle me : ) rumsturm: existuje jeste bila varianta ga 111dr. sehnatelny budou obe verze, ale cena asi bude trochu mimo misu... jeste par fotek a uz dam pokoj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 GRX-5600 a nebo GLX-5600 se mi vždycky hrozně líbily...akorát že jsou na mě moc malé - velikost pouzdra jako takovou bych ještě přežil, ale i pásek je krátký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se