Přejít na obsah

Kdo tu má nějaké G-Shocky a jaké???

Gilius

Doporučené příspěvky

Pokud budete hodni, pridam par foto limitek + nejake nove kousky co mi za posledni mesic dorazily. Jsem z nich nadsen :rambo:

ta nAscA nám tu něco slíbil.....a nechává nás čekat....panáčku,kde jsou slíbené fotky????? Nevím,jak ostatní,ale já jsem celkem natěšenej....... :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ta nAscA nám tu něco slíbil.....a nechává nás čekat....panáčku,kde jsou slíbené fotky????? Nevím,jak ostatní,ale já jsem celkem natěšenej....... :smile_anim:

Neco malo jsem hodil do vedlejsiho threadu. Zacinam tady v tom mit pekny zmatek. :) Vsude spousta fotek, ale skoro nikdo sem nedava vlastni ;)

Odkaz ke komentáři

Tak tomu sa nedalo odolať... V jednom malom meste som vrazil do zlatníctva. Moja polovička pozerala šperky na ples a ja som ich zbadal... V tej predajni vypredávali hodinky, že budú mať len šperky. Nič zaujmavé, len jeden kúsok.

Stál ma 69? ( keď nepočítam zlatý prívesok pre ženskú ( mimo plánu ako bolestné)) Cena bola 1/2 (pôvodná cena 140?).

Keď som ich zbadal, vedel som, že mi budú hovoriť PANE.

Nemám k ním návod ( stiahnem) ani záručák - po dohode z majiteľom blok bude slúžiť ako záručný list. Mám pocit , že ani krabička nie je originál , ale hodinky ÁNO :thumbsup_anim:

MODEL: DW-9000

a fotky sú za tisíc slov :angel: :angel: :)

post-2776-1232980876.jpg

post-2776-1232980885.jpg

post-2776-1232980892.jpg

post-2776-1232980946.jpg

post-2776-1232980957.jpg

post-2776-1232980972.jpg

post-2776-1232980982.jpg

Odkaz ke komentáři

no super...velmi dobrý a kvalitní kousek....a moc nejsou....gratuluju!!!!

Ono je to rada Xtreme, surferský model. Mal ešte jeden kus - prikladám foto z netu , ale tá farba ma neoslovila...

post-2776-1232981668.jpg

Tie moje sú akoby dymové... možno je to len ostarnutá biela - predpokladám, že rok výroby 1997 a od vtedy mu stáli v predajni na sklade.

Inak majú začiatkom januára menenú batériu a skúšku vodotesnosti, podľa majiteľa zlatníctvy. Nemám dôvod majiteľovi obchodu neveriť.

Moc ich neplánujem nosiť - ak odíde remienok nový bude problém. Na druhej strane sa dá na ne natiahnuť NATO strap ...

Na bežné outdoor nosenie mám risemany, toto bude mazlík na výnimočné príležitosti.

:sleeping_03anim: ( a to mám v "zálohe" ešte AWG-100... :eek:

Odkaz ke komentáři

Tak tomu sa nedalo odolať... V jednom malom meste som vrazil do zlatníctva. Moja polovička pozerala šperky na ples a ja som ich zbadal... V tej predajni vypredávali hodinky, že budú mať len šperky. Nič zaujmavé, len jeden kúsok.

Stál ma 69? ( keď nepočítam zlatý prívesok pre ženskú ( mimo plánu ako bolestné)) Cena bola 1/2 (pôvodná cena 140?).

Keď som ich zbadal, vedel som, že mi budú hovoriť PANE.

Nemám k ním návod ( stiahnem) ani záručák - po dohode z majiteľom blok bude slúžiť ako záručný list. Mám pocit , že ani krabička nie je originál , ale hodinky ÁNO :thumbsup_anim:

MODEL: DW-9000

a fotky sú za tisíc slov :angel: :angel: :)

post-2776-1232980876.jpg

post-2776-1232980885.jpg

post-2776-1232980892.jpg

post-2776-1232980946.jpg

post-2776-1232980957.jpg

post-2776-1232980972.jpg

[attachment=37874:m_DSC03293.jpg

Čo Ty na to Gilius? :speak_cool: Môže byť?

Gratuluji, toto byly moje prvni G-shocky. Jsou paradni.

Odkaz ke komentáři

Gratuluji, toto byly moje prvni G-shocky. Jsou paradni.

Ďakujem :thumbsup_anim: . U mňa sú tretie. Najprv to boli AWG-100 - kombinácia ručičky + display - aby som si uľachčil prechod z mechaník :D . Na to som začal hľadať a našiel - pre mňa TOP-G GW-9200 (aj keď ma gulfmany a mudmany stále lákajú :robot: .)

Ale keď som narazil na tie xtreme za polovičnú cenu a úplne nové, nedalo sa odolať :whip: .

Odkaz ke komentáři

Tak jiz cca 2 mesice patrim k blaznum s g-soky - a jsem cim dal vic nadseny jake to jsou skvele hodinky. Sice mi ze zacatku vadilo ze netikaji, ale uz jsem si zvyknul. Aby take ne, kdyz mam na ruce MUDMANY GW 9010 se solarkem a multibandem. Prikladam foto - to vite, musim se pochlubit - uz to v sobe nemuzu dyl dusit.

post-3299-1233943503.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...