Gilius Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Pokud budete hodni, pridam par foto limitek + nejake nove kousky co mi za posledni mesic dorazily. Jsem z nich nadsen ta nAscA nám tu něco slíbil.....a nechává nás čekat....panáčku,kde jsou slíbené fotky????? Nevím,jak ostatní,ale já jsem celkem natěšenej....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Dělají, dělají... http://www.casio.co.uk/Products/Watches/G-...ER/At_a_Glance/ No vida, tak tyhle jsou na Amazonu za 63 liber + 15(?) liber poštovné: http://www.amazon.co.uk/G-Shock-GW-056E-1V...4955&sr=1-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Jenomže na Amazonu je neúplnej popis. A cena je stejná jako u US verze příjmu. Ale zase je to Evropa...že bych to risknul.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Jenomže na Amazonu je neúplnej popis. A cena je stejná jako u US verze příjmu. Ale zase je to Evropa...že bych to risknul.. Je tam rozdíl v označení hodinek. GW-056A-1V (na US eBay) oproti GW-056E-1VER (Casio UK a ten Amazon). Takže na tom Amazonu bude určitě evropská verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2009 ta nAscA nám tu něco slíbil.....a nechává nás čekat....panáčku,kde jsou slíbené fotky????? Nevím,jak ostatní,ale já jsem celkem natěšenej....... Neco malo jsem hodil do vedlejsiho threadu. Zacinam tady v tom mit pekny zmatek. Vsude spousta fotek, ale skoro nikdo sem nedava vlastni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2009 Neco malo jsem hodil do vedlejsiho threadu. Zacinam tady v tom mit pekny zmatek. Vsude spousta fotek, ale skoro nikdo sem nedava vlastni no jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2009 Tak tomu sa nedalo odolať... V jednom malom meste som vrazil do zlatníctva. Moja polovička pozerala šperky na ples a ja som ich zbadal... V tej predajni vypredávali hodinky, že budú mať len šperky. Nič zaujmavé, len jeden kúsok. Stál ma 69? ( keď nepočítam zlatý prívesok pre ženskú ( mimo plánu ako bolestné)) Cena bola 1/2 (pôvodná cena 140?). Keď som ich zbadal, vedel som, že mi budú hovoriť PANE. Nemám k ním návod ( stiahnem) ani záručák - po dohode z majiteľom blok bude slúžiť ako záručný list. Mám pocit , že ani krabička nie je originál , ale hodinky ÁNO MODEL: DW-9000 a fotky sú za tisíc slov :angel: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2009 no super...velmi dobrý a kvalitní kousek....a moc nejsou....gratuluju!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2009 no super...velmi dobrý a kvalitní kousek....a moc nejsou....gratuluju!!!! Ono je to rada Xtreme, surferský model. Mal ešte jeden kus - prikladám foto z netu , ale tá farba ma neoslovila... Tie moje sú akoby dymové... možno je to len ostarnutá biela - predpokladám, že rok výroby 1997 a od vtedy mu stáli v predajni na sklade. Inak majú začiatkom januára menenú batériu a skúšku vodotesnosti, podľa majiteľa zlatníctvy. Nemám dôvod majiteľovi obchodu neveriť. Moc ich neplánujem nosiť - ak odíde remienok nový bude problém. Na druhej strane sa dá na ne natiahnuť NATO strap ... Na bežné outdoor nosenie mám risemany, toto bude mazlík na výnimočné príležitosti. ( a to mám v "zálohe" ešte AWG-100... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2009 Tak tomu sa nedalo odolať... V jednom malom meste som vrazil do zlatníctva. Moja polovička pozerala šperky na ples a ja som ich zbadal... V tej predajni vypredávali hodinky, že budú mať len šperky. Nič zaujmavé, len jeden kúsok. Stál ma 69? ( keď nepočítam zlatý prívesok pre ženskú ( mimo plánu ako bolestné)) Cena bola 1/2 (pôvodná cena 140?). Keď som ich zbadal, vedel som, že mi budú hovoriť PANE. Nemám k ním návod ( stiahnem) ani záručák - po dohode z majiteľom blok bude slúžiť ako záručný list. Mám pocit , že ani krabička nie je originál , ale hodinky ÁNO MODEL: DW-9000 a fotky sú za tisíc slov :angel: [attachment=37874:m_DSC03293.jpg Čo Ty na to Gilius? Môže byť? Gratuluji, toto byly moje prvni G-shocky. Jsou paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2009 Gratuluji, toto byly moje prvni G-shocky. Jsou paradni. Ďakujem . U mňa sú tretie. Najprv to boli AWG-100 - kombinácia ručičky + display - aby som si uľachčil prechod z mechaník . Na to som začal hľadať a našiel - pre mňa TOP-G GW-9200 (aj keď ma gulfmany a mudmany stále lákajú .) Ale keď som narazil na tie xtreme za polovičnú cenu a úplne nové, nedalo sa odolať . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2009 super, gulfmany i mudmany mam po jednom kousku (jenom ) ale jsou taky dobry. Hlavne Gulfman se mi libi hodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 už také jedny mám...a rozhodně budou další.... G-Shock DW 9052 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 (upraveno) Hodinky nejsou bohužel mé Mohl by mi někdo znalý říci ( Gilius, nAsCa), o jaký model se jedná, prosím?? Je to zřejmě Gulfman, ale typ nevím... THX Upraveno 1. února 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 konkrétní typ taky nedám..... Na to toho o G-čkách vím moc málo...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Gilius: Vypadají ale suprově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Hodinky nejsou bohužel mé Mohl by mi někdo znalý říci ( Gilius, nAsCa), o jaký model se jedná, prosím?? Je to zřejmě Gulfman, ale typ nevím... THX Jestli mě zrak nešálí, tak se jedná o model G9100-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 jj je to urcite Gulfman G9100-1, jinak moc pekne fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badcompany78 Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 Tak jiz cca 2 mesice patrim k blaznum s g-soky - a jsem cim dal vic nadseny jake to jsou skvele hodinky. Sice mi ze zacatku vadilo ze netikaji, ale uz jsem si zvyknul. Aby take ne, kdyz mam na ruce MUDMANY GW 9010 se solarkem a multibandem. Prikladam foto - to vite, musim se pochlubit - uz to v sobe nemuzu dyl dusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 paráda!!!! Co takhle malou recenzi???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se