lub Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 ahoj, tak jsem si taky pořídil svoje první géčka. loni při kontrole na letišti v petrohradě jsem přišel o svý oblíbený letitý casia digitálky, které mě doprovázely na ty horší cesty. časem jsem tento typ hodinek začínal postrádat a rozhodl jsem se, že si zase nějaké spolehlivé a finančně nenáročné pořídím a u prodejců zkouknul snad všechny levný digi co existujou. následně jsem se na pár dní ponořil do těchto stránek a poté se vynořil s přesvědčením, že to budou G-SHOCKY, jímž tedy místním přispěvatelům pěkně děkuji :-)). vybíral jsem podle fcí a designu a vyhrály G-7710C-3. líbí se mi šedá v kombinaci se žlutozelenou. tato barva je i jako podklad displeje-trochu připomíná sportovní timexy. funkce snad nemá cenu popisovat, zmínil bych jen naprosto vychytané stopky s měřením jednotlivých kol a následně pamět na dvoje měření. příjemnou blbůstkou je v režimu času horní řádek displeje - ukazuje uplynulé dny v roce a ty zbývající. potěšilo mne, že jako domácí čas při nastavování je přítomna Praha (PRG), to u mých ostatních casií ještě není. solár a rádio jsem oželel, seřizuji podle svých WV-300, což jsou mimochodem taky perfektní digi použitelný i na "lepší" nošení. před několika dny hned po vybalení jsem géčka seřídil a zatím jdou kupodivu naprosto identicky. překvapila mě velikost hodinek, obával jsem se, že budou příliš výrazné, ve skutečnosti jsou srovnatelné s jinými, viz. foto. jedná se o běžnou řadu, takže takové mudmany jsou asi masivnější. číslice na displeji by mohly být naopak trochu větší, ale jde o zvyk. takže tak. do géček jsem se nakonec dost zažral, předpokládám, že tohle nebudou poslední...
nAscA Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Urcite s nimi budes spokojen. Moc diky za foto. hHodne se mi libi i ty hranate. Uz se tesim, jaky novy kousek si poridis
Gilius Odesláno 6. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2009 lub napsal: do géček jsem se nakonec dost zažral, předpokládám, že tohle nebudou poslední... to Ti schvaluji....a chválím výběr.....
badcompany78 Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 lub napsal: ahoj, tak jsem si taky pořídil svoje první géčka. vybíral jsem podle fcí a designu a vyhrály G-7710C-3. líbí se mi šedá v kombinaci se žlutozelenou. moc hezke GECKA - dobre sis vybral - me se na nich libi ten pasek to Gil: recenze na Mudmany urcite bude, ale ted mam docela fofr, takze pozdeji. Predpokladam ze bych mohl neco napsat tak za tri tydny, protoze to budou v testu za opravdu extremnich podminek - tak jak se na G patri.
t2 Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Tak se mi zase rozrostla sbírka o další kousek. Typ DW-6500 modul 1160 sice je vnitřní pouzdro jen v plastu ale i tak je to poctivej japan made. Funkce jsou klasika: stopky,světlo,3 multi alarmy a pak vychytávky jako barometr s ukazatelem vývoje tlaku za posledních 18 hodin a výškoměr.
nAscA Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 wow, Skyforce. Gratuluji, tyto jeste nemam. Kolik te staly?
jfk Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Tak jsem se taky nechal strhnout Casio G-shock mánií a žena z toho má ,,škok,, ještě nyní ). Casio DW-9000 (žluté ) na ruce jsou opravdu robusní, hodí se mi ke košily a byly za nějakých 500,-- Kč i s novou baterkou. Nehledě, na to že jsou ve výborném stavu pouzdra i tahu. Tah je také výborně navržen nepotí se ruka o víčko hodinek a ten pásek opravdu vydrží všechno. Jinak dneska dorazily nové Casio G-9000-1 Mudman. Opravdu pěkné hodinky co vyniknou na každé ruce. Má někdo u hodinek Mudman zapnuté auto podsvícení? Myslel jsem, že se to podsvícení bude spínat jenom při nedostatku světla, bohužel není tomu tak. Ahoj jfk
jfk Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Gilius napsal: vítej v klubu..... Děkuji popudem byla opět návštěva chronomag fóra, prohlídka několika fotek a důvod, že ty hodinky opravdu nutně potřebuji a nemohu bez nich existovat ).
Gilius Odesláno 13. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2009 To znám....sám mám políčeno na několik modelů....pořád se to mění......ale mám čas....další hodinky si chci nadělit k narozeninám v létě....snad vydržím.A které to budou....to se uvidí. Jedno vím jistě....budou to digitálky.....
t2 Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 nAscA napsal: wow, Skyforce. Gratuluji, tyto jeste nemam. Kolik te staly? No levný to nebylo a nejsem s nima úplně spokojenej. Přišly mě na 46$ a poštovný. Prostě ebay.
Gilius Odesláno 13. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2009 proč nejsi spokojen??? ....mimochodem.....46 doláčů + poštovný za Skyforce je hodně dobrá cena!!!!!
nAscA Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Ta cena je primo vyborna, dost casto byva pres $100. Co se ti na nich nelibi?
t2 Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 nAscA napsal: Ta cena je primo vyborna, dost casto byva pres $100. Co se ti na nich nelibi? nelíbí se mi, že kolem dysplaye na tom plastovém okolí s nápisama něco je. Vypadá to jako by to bylo mokrý. Taková divná vrstva. Nikdy jsem nic takovýho neviděl. A pak je taky odřenej řemínek.
chose Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Když tak koukám na tu fotku, nezapomněls sloupnout ochrannou fólii ?
t2 Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 chose napsal: Když tak koukám na tu fotku, nezapomněls sloupnout ochrannou fólii ? Žádná tam není, je to pod sklem až na tom plastus nápisama... p.s. na Géčkách nebývají fólie.
chose Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Mokrý to nebude je to buď lepidlo, nebo fólie. A máš pravdu, moc hezky to nevypadá..
badcompany78 Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 jfk napsal: Tak jsem se taky nechal strhnout Casio G-shock mánií a žena z toho má ,,škok,, ještě nyní ). Casio DW-9000 (žluté ) na ruce jsou opravdu robusní, hodí se mi ke košily a byly za nějakých 500,-- Kč i s novou baterkou. Nehledě, na to že jsou ve výborném stavu pouzdra i tahu. Tah je také výborně navržen nepotí se ruka o víčko hodinek a ten pásek opravdu vydrží všechno. Jinak dneska dorazily nové Casio G-9000-1 Mudman. Opravdu pěkné hodinky co vyniknou na každé ruce. Má někdo u hodinek Mudman zapnuté auto podsvícení? Myslel jsem, že se to podsvícení bude spínat jenom při nedostatku světla, bohužel není tomu tak. Ahoj jfk Mam MUDMANY 9010 - autopodsviceni funguje kdykoli jako u tvych, coz je docela skoda. Jinak vitej v klubu - uz jsi si zvyknul ze netikaji???
jfk Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 badcompany78 napsal: Mam MUDMANY 9010 - autopodsviceni funguje kdykoli jako u tvych, coz je docela skoda. Jinak vitej v klubu - uz jsi si zvyknul ze netikaji??? Nyní si užívám nošení Mudmanů,ale mechaniky taky občas provětrám, aby jim nebylo smutno ).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se