Robertík Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 No to bych určitě rád udělal, ale nevím kde to jako hledat. Po odhrnutí řemene na dýmku lukuju jen 1828 ražené v rámečku a dále DW- 004. Jsou myslím dovalený z Malorky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Tak to jsou DW-004 a maji v sobe modul 1828, presne cislo byva napsano na krabicce. Nejvice jsou podobne temto: http://mygshock.com/wiki/DW-004BD-6T , ale protoze je to nejspis model urceny na evropsky trh, tak jsem je nenasel uplne presne zaevidovane. Ale rok vyroby bude nejspis 1998. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 vypadají pěkně zachovale..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertík Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 No paráda to jsou vony jen se to liší nápisem na řemenu a bocích, jinak i to logo po rozsvícení iluminatoru tam mámstejné. Díky. zachovale? já myslel že jsou dobité jak s...a, no sklíčko(plastík) je však bez kazu. Ty hrany se halt vošoupaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertík Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Tak oprava já mám po rozsvícení nápis G- Lide. Jinak je to stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 (upraveno) Ono totiz jsou zaevidovane vsechna g-cka urcena pro japonsky trh. Budou se lisit jen v detailech tech napisu a hlavne cenou. Ta japonska budou vyrazne drazsi. Upraveno 13. května 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 ahoj, nedávno jsem zkoušel fotit venku, tak to sem dávám, snad to není moc mimo mísu.. lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 krásný fotky,supr hodinky..... Jak jsi spokojený s těmi 7800??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 Pekne, ta horni se mi libi o neco vice. Zrovna vcera jsem premyslel, ze si je vsechny nafotim cernobile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 tak můj neumělý pokus...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 krásný fotky,supr hodinky..... Jak jsi spokojený s těmi 7800??? psal jsi, že o nich uvažuješ, viď? člověče, mně na nich asi nejvíc kupodivu vadí ukazatel času na prostředním řádku - tvar číslic není tak "čitelný" jako klasické segmenty, navíc že taky vteřiny jsou velké, působí to trochu řušivě. je to jen osobní názor. asi jde o zvyk, jinak jsem spokojenej. nevypadají tak outdoorově, takže na běžný nošení v pohodě i do práce... jen ten černý plast se asi každému nebude líbit. ale, kupodivu, nejlíp se mi stejně nosej ty G-9000 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 jj,psal.....chci Frogmany(ty jsou ale dost drahé),určitě některé z Mudmanů(nevím,zda 9000 či 9010),Stargejty a tyhle(7800) též nevypadají zle......líbí se mi ten futuristický dizajn...... add Mudmany...ty Tvé,to jsou ty šedé,že??Stormtroopery...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 add Mudmany...ty Tvé,to jsou ty šedé,že??Stormtroopery...... jo jo :-). ty G-9010 jsou taky pěkný, přehledný, uvažoval jsem o nich. teď koukám po tědlech http://cgi.ebay.com.sg/Casio-G-Shock-G-LID...emZ120414174517 to už by byly FAKT POSLEDNÍ . protože už teď mám pochyby, jestli jsem se náhodou nezbláznil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 no nevím...já tyhle hranaté až tak nemusím........ale nosit je budeš Ty,tak budu mlčet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 no nevím...já tyhle hranaté až tak nemusím........ale nosit je budeš Ty,tak budu mlčet. tak ty 7800 jsou ještě hranatější, ne? :-) GLX-5600 mají (snad) stejný tvar jako základní 5600, to se mi líbí. ale nevím, jestli mají sundávací plášť - ty bílé bych zkusil obarvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 já to myslel tak,že 5600 se mi moc nelíbí...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 (upraveno) 5600 jsou druhe nejhezci gecka Giliius mrkni do Frogman sekce, docela levne se daji poridit posledni Frogmany Upraveno 17. května 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2009 5600 jsou druhe nejhezci gecka Giliius mrkni do Frogman sekce, docela levne se daji poridit posledni Frogmany já koukal....nedráždi mne.... Teď fakt nemůžu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2009 Dobrý den, jsem tu nový, po pravdě jsem se zaregistroval jen kvůli tomu, abych viděl ty krásné hodinky, co tady ukazujete, ale v podstatě jste mě dohnali při výběru hodinek k tomu, abych si koupil g-shocky. Už jsou objednané (normálně v českém e-shopu, na ebay nebo amazon si zatím netroufám, ani nejsem žádný sběratel hodinek, jen jsem prostě po dlouhé době zatoužil na ruce nosit hodinky) a těším se na ně jak malý Jarda. Díky za inspiraci, za vaše chlubení se a vem vás čert, protože kdybych zašel do nejbližšího hodinářství, tak koupím nějaké první hoinky, co se mi trochu zalíbí a nedělám s tím takové výběrové řízení a netrávil bych nad tím tolik hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2009 Sakal: vitej a pochlub se, co sis vlastne vybral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se