Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No to bych určitě rád udělal, ale nevím kde to jako hledat. Po odhrnutí řemene na dýmku lukuju jen 1828 ražené v rámečku a dále DW- 004. Jsou myslím dovalený z Malorky.

Odesláno

No paráda to jsou vony jen se to liší nápisem na řemenu a bocích, jinak i to logo po rozsvícení iluminatoru tam mámstejné. Díky.

zachovale? já myslel že jsou dobité jak s...a, no sklíčko(plastík) je však bez kazu. Ty hrany se halt vošoupaly. :lol:

Odesláno (upraveno)

Ono totiz jsou zaevidovane vsechna g-cka urcena pro japonsky trh. Budou se lisit jen v detailech tech napisu a hlavne cenou. Ta japonska budou vyrazne drazsi.

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno
krásný fotky,supr hodinky..... :thumbsup_anim: :smile_anim:

Jak jsi spokojený s těmi 7800???

psal jsi, že o nich uvažuješ, viď?

člověče, mně na nich asi nejvíc kupodivu vadí ukazatel času na prostředním řádku - tvar číslic není tak "čitelný" jako klasické segmenty, navíc že taky vteřiny jsou velké, působí to trochu řušivě. je to jen osobní názor. asi jde o zvyk, jinak jsem spokojenej. nevypadají tak outdoorově, takže na běžný nošení v pohodě i do práce... jen ten černý plast se asi každému nebude líbit.

ale, kupodivu, nejlíp se mi stejně nosej ty G-9000 :-)

Odesláno

jj,psal.....chci Frogmany(ty jsou ale dost drahé),určitě některé z Mudmanů(nevím,zda 9000 či 9010),Stargejty a tyhle(7800) též nevypadají zle......líbí se mi ten futuristický dizajn......

add Mudmany...ty Tvé,to jsou ty šedé,že??Stormtroopery...... :)

Odesláno
no nevím...já tyhle hranaté až tak nemusím........ale nosit je budeš Ty,tak budu mlčet.

tak ty 7800 jsou ještě hranatější, ne? :-)

GLX-5600 mají (snad) stejný tvar jako základní 5600, to se mi líbí. ale nevím, jestli mají sundávací plášť - ty bílé bych zkusil obarvit.

Odesláno (upraveno)

5600 jsou druhe nejhezci gecka :)

Giliius mrkni do Frogman sekce, docela levne se daji poridit posledni Frogmany

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno
5600 jsou druhe nejhezci gecka :)

Giliius mrkni do Frogman sekce, docela levne se daji poridit posledni Frogmany

já koukal....nedráždi mne....:) Teď fakt nemůžu..... :suicide_anim:

Odesláno

Dobrý den, jsem tu nový, po pravdě jsem se zaregistroval jen kvůli tomu, abych viděl ty krásné hodinky, co tady ukazujete, ale v podstatě jste mě dohnali při výběru hodinek k tomu, abych si koupil g-shocky.

Už jsou objednané (normálně v českém e-shopu, na ebay nebo amazon si zatím netroufám, ani nejsem žádný sběratel hodinek, jen jsem prostě po dlouhé době zatoužil na ruce nosit hodinky) a těším se na ně jak malý Jarda.

Díky za inspiraci, za vaše chlubení se a vem vás čert, protože kdybych zašel do nejbližšího hodinářství, tak koupím nějaké první hoinky, co se mi trochu zalíbí a nedělám s tím takové výběrové řízení a netrávil bych nad tím tolik hodin :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...