CzechJoker Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 (upraveno) To ledkové osvětlení mi zase tak nevadí, na odečet času je dostatečné a hodinky jsou díky nim magické. Akorát není vidět na displeje. Ovládání je v pohodě, poslední 2 měsíce nosím skoro výhradně tyhle a nemám, co bych jim vytknul. Pípání tlačítek mi nechybí, alespoň neruší. To tomas80: zkus mrknout semhlenc Upraveno 19. října 2009 uživatelem CzechJoker
tomas80 Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 CzechJoker napsal: To ledkové osvětlení mi zase tak nevadí, na odečet času je dostatečné a hodinky jsou díky nim magické. Akorát není vidět na displeje. Ovládání je v pohodě, poslední 2 měsíce nosím skoro výhradně tyhle a nemám, co bych jim vytknul. Pípání tlačítek mi nechybí, alespoň neruší. To tomas80: zkus mrknout semhlenc Diky za info. Mam zatim 3 gecka. Klasiky GW M5600, pak Gulfmany GW-9100-1ER a nakonec GW-002E-1VER. Jsem uchylnej na solar a na radovej signal, takze vsechny, co mam, standarnde musi mit oboji. Aktualne shanim nejaky rucickovy gecka, muze byt i kombinace analog + digi. Vaham prave mezi GW2500 a GW2000. Trochu jsem geckam v posledni dobe propadnul, i kdyz nedam dopustit na automaty, ktery si spise hyckam a nosim vyjimecne Jeste si to chvili necham rozlezet v hlave. Ledkove osvetleni mi nevadi, zvuk tlacitek je mi celkem jedno. Shanim hodinky pro bezne noseni, sport i do prace, aby trochu vydrzely. A hlavne mam dost rad presny cas v kazde chvili - asi trochu uchylka. Diky za radu, u vyse uvedenych gecek muzu zase poradit pripadne ja ...
tomas80 Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Dantechno napsal: Ahoj, dnes jsem je mel cely den na ruce. Hodinky to jsou fajn. Pro me maji jedine dva nedostatky. Chybi podsviceni , maji jen osvetleni LEDkou. Ale zase je dobre ze rucky maji docela kvalitni luminescenci. A za druhe nejde nastavit ton tlacitek. Jinak z meho pohledu nemam co bych vytknul. Pokud te zajima neco konkretne, klidne se ptej. Cau, zajimalo by me, jestli jsou citelny ve tme nebo alepson v seru. Rad nosim hodinky i do postele, takze se obcas, kdyz se probudim, rad podivam, kolik zrovna je a vetsinou jsem tak rozlamanej, ze se mi nechce mackat nejaky tlacitka - docela blbost, ja vim, ale zacal jsem na H3 hodinkach, takze Triasery a aktualne Marathony me zhyckaly Muj sen by byl H3 military nebo gecka se solarem a radovym prijmem signalu. Bohuzel, nic takovyho se nevyrabi, pokud vim. Kdyby mi tu ale nekdo vyvedl z omylu, tak bych mu byl vdecny. Mej se. t.
Dantechno Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 tomas80 napsal: Diky za info. Mam zatim 3 gecka. Klasiky GW M5600, pak Gulfmany GW-9100-1ER a nakonec GW-002E-1VER. Jsem uchylnej na solar a na radovej signal, takze vsechny, co mam, standarnde musi mit oboji. Aktualne shanim nejaky rucickovy gecka, muze byt i kombinace analog + digi. Vaham prave mezi GW2500 a GW2000. Trochu jsem geckam v posledni dobe propadnul, i kdyz nedam dopustit na automaty, ktery si spise hyckam a nosim vyjimecne Jeste si to chvili necham rozlezet v hlave. Ledkove osvetleni mi nevadi, zvuk tlacitek je mi celkem jedno. Shanim hodinky pro bezne noseni, sport i do prace, aby trochu vydrzely. A hlavne mam dost rad presny cas v kazde chvili - asi trochu uchylka. Diky za radu, u vyse uvedenych gecek muzu zase poradit pripadne ja ... 5600 jsem mel , GW-9100-1ER mam jeste doma ..... GW-002E-1VER se mi bohuzel nelibi. Ty Gulfmany co mame, jsou podle me nejlepsi gecka co jsem zatim mel .
tomas80 Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Dantechno napsal: 5600 jsem mel , GW-9100-1ER mam jeste doma ..... GW-002E-1VER se mi bohuzel nelibi. Ty Gulfmany co mame, jsou podle me nejlepsi gecka co jsem zatim mel . Ty Gulfmany jsou dost robustni, a tak je nosim spis, kdyz si je vic teplo. Je lepsi je videt primo na ruce, ta boule pod rukavem vypada sice nebezpecne, ale kdyz si pak clovek chce vyhrnout rukav a namisto Gulfmanu povoli latka, tak to je celkem otrava ...
Jiřina Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Tak hlásím, že jsem se díky jednomu zdejšímu váženému členu fora stal šťastným majitelem GW-M 5600 BC. Zatím se s nimi seznamuju, velmi pohodlné na ruce. Jen mám problém, bo mám návod z rozsypaného čaje, jestli mi s nimi někdo může pomoct.
Dantechno Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Jiřina napsal: Tak hlásím, že jsem se díky jednomu zdejšímu váženému členu fora stal šťastným majitelem GW-M 5600 BC. Zatím se s nimi seznamuju, velmi pohodlné na ruce. Jen mám problém, bo mám návod z rozsypaného čaje, jestli mi s nimi někdo může pomoct. A co konkretne?
Jiřina Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Dantechno napsal: A co konkretne? Tak už jsem našel něco tady na foru. Jednak jsem chtěl zjistit, zda má podsvícení možnost změnit dobu ( ale pochopil jsem že ne), jak funguje LETNÍ ČAS, a hledám, jestli stopky umí změřit kola?
Jiřina Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Nějak mi totiž nefunguje světový čas. Ukazuje mi to např. u sydney o 2 hod. méně.
Dantechno Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Jiřina napsal: Nějak mi totiž nefunguje světový čas. Ukazuje mi to např. u sydney o 2 hod. méně. Mas spravne nastavene domovske mesto ? Ja davam vetsinou Berlin.
Dantechno Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Jinak doporucuji se podivat na dynko , v obdelnicku by tam melo byt vyznacene cislo modulu ktere zadas sem a najde ti to manual k tvemu modulu.
Jiřina Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Dantechno napsal: Jinak doporucuji se podivat na dynko , v obdelnicku by tam melo byt vyznacene cislo modulu ktere zadas sem a najde ti to manual k tvemu modulu. JJ, už je i vytištěný. Zadáno 3063;-). Byla tam krpa v letním a zimním čase stejně tak u nich. Jo a myslel jsem, jak dlouho je budu poznávat, nastavovat a tak, ale po pár minutách není co řešit ;-D Zatím ale první dojmy: Supeeeer...
Gilius Odesláno 22. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 tož dvě fotky Stargejtů.....
nAscA Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 Pekne hodinky. A pekne tematicke fotky. To je cepice?
Gilius Odesláno 22. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 Ano je. Originál....manželka je velkou fanynkou SG1,koupila si origo čepici,ještě mám doma nášivky. Tohle byl takovej rychlej cvak.
Heky Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 Pánové, tak jsem dnes objednal Risemany (GW9200), abych zjistil co s těma G-Shockama furt máte
nAscA Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 Gile, tak to musi byt manzelka z hodinek nadsena, kdyz je takova fanynka. Heky: to jsem tedy zvedavy, co na ne reknes.
Heky Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 nAscA: Samozřejmě jsem je koupil taky kvůli tomu, že se mi líbí...teda jsou to strašný bestie v porovnání s mechanikama, ale lákají mě ty různé technické vychytávky ve stylu Jamese Bonda (a pak že to nejde bez Seamasterů)
Gilius Odesláno 22. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 no...z hodinek ani ne. Prej jsou to obludy.....
nAscA Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 Gilius napsal: no...z hodinek ani ne. Prej jsou to obludy..... Tak ji kup Jaffskou zbran Nekde na zahranicnim foru byl zajimavy dotaz, jestli je funkcni
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se