Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

koukám se, co je mezi géčkama nového a tak trochu dostávám chuť na něco s rádiem a solárem.

které byste vybrali z tědlech dvou 5600?? (dávám to úmyslně sem mezi nás géčkaře..)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
koukám se, co je mezi géčkama nového a tak trochu dostávám chuť na něco s rádiem a solárem.

které byste vybrali z tědlech dvou 5600?? (dávám to úmyslně sem mezi nás géčkaře..)

Ty oranžové... Kdybys ovšem chtěl něco klasičtějšího s rádiem a solárem, jukni do prodejní sekce... ;-)

Odesláno
Ty oranžové... Kdybys ovšem chtěl něco klasičtějšího s rádiem a solárem, jukni do prodejní sekce... ;-)

to víš, že jsem se díval ;-). to mě taky nakoplo, ale rád bych právě jinou barevnou kombinaci.

jo jo, ty černo-oranž jsou docela rajcovní.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Jo-o....záleží na tom,jak jsou staré. Nové mají třeba i solar+atom a jiné dýnko,než vintage,které jsou "úplně obyčejné" a dýnko mají také odlišné.

Odesláno
Sú toto jedny z najpodarenejších fakov? Mne sa ako originál nezdajú.

Podle me jsou urcite original, kvalita provedeni, tisku i displeje tomu jednoznacne nasvedcuje.

Odesláno
hehe....když jsem tu digitálky rozjížděl,dost lidí mi nadávalo......a jak se to tu najednou začíná rojit příznivci G-ček..... :thumbsup_anim: :speak_cool:

Kdyz chronomagor,tak i z digi :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...