Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Toto už je závislosť. :) Mne dnes konečne (po 26 dňoch) dorazili moje Mudmany. Sláva Hongkongskej pošte a slovenským colníkom. Tak dúfam, že zajtra nebudem chcieť sivé, o týždeň červené, o mesiac oranžové.... ;) Ináč sú to moje prvé digi po asi 20 rokoch. Posledné som kúpil ešte v Juhoslávii na trhu od cigánky. Hrali niekoľko melódií a boli "značky" Kästle. B)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

mnó...dal bych si možná říct s těma GW-M5625E, to už jsem psal pod ty fotky. kdyby byly za rozumnou cenu..na ebay moc často nejsou. ale nepředbíhejme :whistle:

Odesláno (upraveno)
nAscA píše: "nejspis za ne nakoupim neco ziveho"

tak to budou pravděpodobně žáby, když má pod avatarem FROGMAN. :eek:

No mozna i zaby, ale hlavne sklipkany a stiry :thumbsup_anim:

Nestihl jsem odpovedet, nesel mi net, mam skeveleho providera. Prodam asi skoro vsechny, krome 2-3 frogmanu a ani jedny nejsou na fotce. Mam toho trosku vice, fotka je starsiho data.

Jinak skoro zadne z nich na ebay moc nejsou. V ceskych obchodech uz vubec ne. :)

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno (upraveno)

které z těchto vlastníte/nosíte a spokojenost s displejem/čitelností??? zatím mám GW 500U, chci pořídit ještě GWM 5600

310215333o.jpg304793105o.jpg

320651340o.jpgp1307999.jpg

Upraveno uživatelem Standis
Návštěvník Kamil
Odesláno

Hele Gile, jen ses zbavil koule na noze, začneš nás zase krmit digitálkama? Jeden čas tady nebylo nic jiného než diskuze o Casiích, atd.

Tohle je fórum o hodinkách! :lol2:

Odesláno (upraveno)

snad by stačila jedna, sem s ní. To jsou tyto G-Shock DW-8050 ?? Shlédnul jsem Tvé stránky www.photowatches.eu a dobrý

Upraveno uživatelem Standis
Odesláno (upraveno)
???? proč????

Páč nAscA jen naznačil businéz a už je tu fronta jak na mandarinkyv "88-tém

Takže očekávám fofr, hlavně u trochu "raritnějších" kouscích typu frog. a podobně

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno
Páč nAscA jen naznačil businéz a už je tu fronta jak na mandarinkyv "88-tém

Takže očekávám fofr, hlavně u trochu "raritnějších" kouscích typu frog. a podobně

ony jsou vsechny raritnejsi :D

a v nabidce mozna budou i ty bile 5600 na fotce v predeslem prispevku. Ale ty mam hodne rad :) Musim to promyslet :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...