Gilius Odesláno 28. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Má tam parádní Frogy,super Silencery a pak hromadu hranatých fujtajblů + Stargejty(dvoje,nAscO ?? )......
majorZeman Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Má tam parádní Frogy,super Silencery a pak hromadu hranatých fujtajblů + Stargejty(dvoje,nAscO ?? )...... A kde to ma? :-))
majorZeman Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Si dela prcu ne???? Tolik gecek jsem nevvidel pohromade ani kdyz jsem byl ozralej :-D A co je z toho na prodej ??? :-)))
Gilius Odesláno 28. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 To nevím. To musí odpovědět nAscA
majorZeman Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 To nevím. To musí odpovědět nAscA Neco by se mi urcite libilo
martin1974 Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Toto už je závislosť. Mne dnes konečne (po 26 dňoch) dorazili moje Mudmany. Sláva Hongkongskej pošte a slovenským colníkom. Tak dúfam, že zajtra nebudem chcieť sivé, o týždeň červené, o mesiac oranžové.... Ináč sú to moje prvé digi po asi 20 rokoch. Posledné som kúpil ešte v Juhoslávii na trhu od cigánky. Hrali niekoľko melódií a boli "značky" Kästle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 mnó...dal bych si možná říct s těma GW-M5625E, to už jsem psal pod ty fotky. kdyby byly za rozumnou cenu..na ebay moc často nejsou. ale nepředbíhejme
nAscA Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 (upraveno) nAscA píše: "nejspis za ne nakoupim neco ziveho" tak to budou pravděpodobně žáby, když má pod avatarem FROGMAN. No mozna i zaby, ale hlavne sklipkany a stiry Nestihl jsem odpovedet, nesel mi net, mam skeveleho providera. Prodam asi skoro vsechny, krome 2-3 frogmanu a ani jedny nejsou na fotce. Mam toho trosku vice, fotka je starsiho data. Jinak skoro zadne z nich na ebay moc nejsou. V ceskych obchodech uz vubec ne. Upraveno 28. ledna 2010 uživatelem nAscA
Standis Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 (upraveno) které z těchto vlastníte/nosíte a spokojenost s displejem/čitelností??? zatím mám GW 500U, chci pořídit ještě GWM 5600 Upraveno 30. ledna 2010 uživatelem Standis
Návštěvník Kamil Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 Hele Gile, jen ses zbavil koule na noze, začneš nás zase krmit digitálkama? Jeden čas tady nebylo nic jiného než diskuze o Casiích, atd. Tohle je fórum o hodinkách!
Standis Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 (upraveno) snad by stačila jedna, sem s ní. To jsou tyto G-Shock DW-8050 ?? Shlédnul jsem Tvé stránky www.photowatches.eu a dobrý Upraveno 30. ledna 2010 uživatelem Standis
Gilius Odesláno 30. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 začneš nás zase krmit digitálkama? jasně
Radimk Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 Koukám koukám.. tady bude za chvilku trochu husto. Já sám si brousím na nějaké frogy.. A 056-ky, ale ty tam nikde nevidím.
majorZeman Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 5600 fujtajxl...... Nevis o cem mluvis ,jsou gut
Gilius Odesláno 30. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 .. tady bude za chvilku trochu husto. ???? proč????
lub Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 .. chci pořídit ještě GWM 5600 tak tyhle mám právě taky v merku a nedokážu se rozhodnout který . kromě žlutých je ještě pěkná tahle limitka, ovšem cena je skoro dvojnásobná.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) ???? proč???? Páč nAscA jen naznačil businéz a už je tu fronta jak na mandarinkyv "88-tém Takže očekávám fofr, hlavně u trochu "raritnějších" kouscích typu frog. a podobně Upraveno 1. února 2010 uživatelem Radimk
nAscA Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Páč nAscA jen naznačil businéz a už je tu fronta jak na mandarinkyv "88-tém Takže očekávám fofr, hlavně u trochu "raritnějších" kouscích typu frog. a podobně ony jsou vsechny raritnejsi a v nabidce mozna budou i ty bile 5600 na fotce v predeslem prispevku. Ale ty mam hodne rad Musim to promyslet
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se