Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pořídil jsem si poslední ze třech modelů řady GW-M56xx, mám tedy tři odlišné kousky. Posledním přírůstkem je model GW-M5600BC který se od ostatních dvou liší, kromě barevnosti, tím, že je na tahu a nikoli na gumovém řemenu.

post-386-1231677803.jpg

Tah je kombinací plastových a kovových článků. Celková váha těchto hodinek je 100g, což je sice přesně jednou tolik než když jsou na gumovém řemenu, ale stále jsou hodinky lehké. Způsob černění kovu nedokážu odhadnout a nevím jak je to odolné proti otěru. To ukáže čas.

post-386-1231677812.jpg

Na sponě je plastový nápis G-SHOCK který má, předpokládám, chránit sponu proti odření.

post-386-1231677819.jpg

Takto vypadají na mé hodně tenké ruce.

post-386-1231677832.jpg

A takto vypadají všechny tři modely pohromadě. S čitelností displeje je na tom inverzní model (zejména v šeru) nejhůře.

post-386-1231677840.jpg

Odesláno
  Milil napsal:
A takto vypadají všechny tři modely pohromadě. S čitelností displeje je na tom inverzní model (zejména v šeru) nejhůře.

sakris, asi potrebujem nejake 56XX :D oldskul hranaty dizajn sa mi vzdy pacil ...

Odesláno
  Lubos77 napsal:
Prikladam moje asi 11 rocne Casio G-Shock DW-002

Su uz dost osuchane, maju vela za sebou, vymenene asi 4 baterie a remienok, lebo origo popraskal

post-1110-1231443986.jpg

To su moje digitalky!! Tiez ich mam 11 rokov, tiez 4 baterie, remienok drzi, ale upadla predna krytka. Tiez ti tak nadbiehaju?:)

Odesláno
  Martin J napsal:
Mechaniky som dal dočasne hajať :o)))

Dnes som si bol vyzdvihnúť Casio G-Shock Riseman GW-9200-1A. :thumbsup_anim: Squeléééé :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Kam sa hrabú mechaniky... :suicide_anim:

edit- smazal jsem fotky,Gilius

Odesláno
  Gilius napsal:
gratulace....!!!!

NA DOBRÚ VIERU SI MA OBRÁTIL :helpsmilie: . Chvíľu pauza a potom to istia MUDMANY :worried_anim:

Len keby sa dal zohnať ten priesvitný stojan na G-SHOCKY.. Aj tričko by bodlo...

Prichádzam na to, že G-SHOCK nie sú len hodinky, ale životný štýl :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno
  Martin J napsal:
NA DOBRÚ VIERU SI MA OBRÁTIL :helpsmilie: . Chvíľu pauza a potom to istia MUDMANY :worried_anim:

Len keby sa dal zohnať ten priesvitný stojan na G-SHOCKY.. Aj tričko by bodlo...

Prichádzam na to, že G-SHOCK nie sú len hodinky, ale životný štýl :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

tak když projedeš net,tak určitě Tower a tričko seženeš......

a jinak určitě,je to lifestyle..... :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
  Gilius napsal:
tak když projedeš net,tak určitě Tower a tričko seženeš......

a jinak určitě,je to lifestyle..... :thumbsup_anim:

Pohľadám ;) - Keď pán google nenájde, porosím o pomoc :angel: :helpsmilie:

INAK DOMA SA TO ZLE VYSVETLUJE. Priateľka to nesie ťažko. Ale tak ako Ty :D , čakám až synak narastie :cigar: - teraz má tesne nad dva - a šup mu na ruku BABY-G :devil:

Inak pohoda, ja nič, ja muzikant :guitar: :guitar: :guitar:

Upraveno uživatelem Martin J
Odesláno
  Gilius napsal:
:whistle: :wub:

to musíš tak:zbav se všeho ostatního a vrhni se jen na G-čka...... ;)

Určite sa veľkej časti mech. hodiniek postupne (a aj zo stratou zbavím :crying_anim: ). Ale všetkých sa nedá, sú tam citové väzby: Certiny patrili mojmu dedovi. Tissot LaLocle som dostal od firmy za výsledky (už robím pre inú, o to väčšiu majú pre mňa cenu :thumbsup_anim: .

Ale súhlasím, väčšina pojde postupne do sveta a nahradí ich :blow:G-SHOK :smile_anim:

p.s. nejaké elegantné musím mať - 90% času svojho života trávim v kravate :goof: v konzervatývnom prostredí.

Aj keď u nás tiež sa dajú vidieť rozne zvhrlosti - člen predstavenstva s hodinkami SUNTTO :robot: .

Môj člen predstavenstva (dáma) má nepreberné množstvá hodiniek (chanell, Cartier, Patek...)

Odesláno
  New X-Bob napsal:
Giliusi, Giliusi, tady máme první oběť tvé činnosti na chrono! No jen počkej, heretiku!! :D

No, ono človek postupne zistuje, že veci JAPAN sú fakt best. ( A myslím tým aj autá - a to teraz som nafasoval úplne nový VW Passat - škoda že som si nemohol vybrať nejaký Lexus, Hondu Accord alebo Mazdu 6. Nie že by ten Passat bol zlý - aj na kožu som si privykol ake japonec je japonec :war: )

Odesláno

No,narovinu...i některá G-čka lze použít jako "společenské" hodinky......

hodinek s citovou vazbou bych se samozřejmě nezbavoval.....ale G-shock je G-shock...

4X-BOB- hele.....jakej heretiku???Někdo vám musí ukázat krásu digitálek...... :thumbsup_anim:

Odesláno

vari vari, zplozenče digitálního pekla! Zaklínám tě zaklínadlem krokového kola! Kropím tě hodinářským olejem! A odvolej svoje bludy, duše zloudilá! :D

Já nevím, dá se vzít G-Shock k saku a kravatě??? No dejme tomu u náčelníka VP, co se vrátí z akce, ale jinak? :unsure:

Odesláno
  Gilius napsal:
No,narovinu...i některá G-čka lze použít jako "společenské" hodinky......

hodinek s citovou vazbou bych se samozřejmě nezbavoval.....ale G-shock je G-shock...

4X-BOB- hele.....jakej heretiku???Někdo vám musí ukázat krásu digitálek...... :thumbsup_anim:

V mojej "pozícii" sú horko ťažko v práci akceptované aj moje WVQ-T510 .... bohu žial....

Odesláno
  New X-Bob napsal:
vari vari, zplozenče digitálního pekla! Zaklínám tě zaklínadlem krokového kola! Kropím tě hodinářským olejem! A odvolej svoje bludy, duše zloudilá! :D

Já nevím, dá se vzít G-Shock k saku a kravatě??? No dejme tomu u náčelníka VP, co se vrátí z akce, ale jinak? :unsure:

BUHEHE...potřebuješ silnější kalibr.....

a jasně,že dají......některá G-čka jsou velmi exclusivní....a třeba solární řada 5600 je velmi elegantní.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...