tombas Odesláno 24. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 24 minutami, Marty89 napsal: A co krásné Gentlemany od Tissotu? https://www.helveti.cz/tissot-gentleman-quartz-t1274101104100 Taky už tu padly, jsou ve výběru, díky. Omlouvám se, že nereaguji na každý příspěvek zvlášť, ale všechny vaše tipy registruji a beru v potaz. Děkuji za ně a klidně pokračujte nebo se ptejte. Já zjistím, na kolik je reálné navýšení budgetu alespoň na těch cca 20 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 1 hodinou, AndyAaron napsal: Jeste si dovolim komentar k Tissot Gentleman. Na obrazku se mi strasne libily, ale kdyz jsem je prohlizel nazivo, tak jsem se nemohl zbavit dojmu, ze ty hodinky neodpovidaji cene... Proč neodpovídají ceně? Mají nejvyšší verzi Powermaticu, co je. A zpracování cifru je podle mého perfektní, hlavně ty indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Co říkáte na MIDO? Mido Baroncelli Automatic M8600.4.18.1 | Hodinky-365.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 (upraveno) Skvělé Mida tu nabízí/el právě @AndyAaron, jestli nejsou pryč, tak bych je vzal - ty jsou opravdu perfektní. Viděl jsem je na živo a sedl jsem si na zadek. Ty co jsi postnul mi přijdou takové neslané - nemastné. Foto z internetu Upraveno 24. srpna 2021 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 @shewcza bohužel mají světlý cifr, to by neprošlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 [mention]Marty89 [/mention] - strojek nezpochybnuju. Ale nejak mi to cele proste neklikalo. Zpracovani lunety, rucek, cifr fajn, ale ani ten me zrovna nenadchl. Papirove jsou to skvele hodinky, ale v realu mi to nefunguje. Stejne tak ty jejich nove Seastar potapky.[mention]shewcza [/mention] - bohuzel uz jsou fuc. Ale byly famozni a tip je to super. Akorat se mizna budou blbe shanet.[mention]tombas [/mention] - Mido Great Walk se delaly i s cernym cifrem. Na bilych ale ten cifernik vic vynikne. Chronometr, sroubovaci korunka, super zpracovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Před hodinou, AndyAaron napsal: [mention]Marty89 [/mention] - strojek nezpochybnuju. Ale nejak mi to cele proste neklikalo. Zpracovani lunety, rucek, cifr fajn, ale ani ten me zrovna nenadchl. Papirove jsou to skvele hodinky, ale v realu mi to nefunguje. Já byl prvně taky trochu zklamán, když jsem viděl verzi s černým cifrem, ale modrá mě totálně dostala. Jen ten tah by mohl být trošku lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Keď už tu padol ten quartz, čo tak Casio Oceanus T200s z Japonska? Do 10t Kč by sa asi nevošli, ale až tak cez rozpočet by neboli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Ahoj. Tvůj brácha má príma bráchu ... Díval se na Hamilton? Jestli se Ti líbí strukturovaný ciferník, tak tyhle se blíží i budgetu. https://www.chrono24.com/hamilton/hamilton-hamilton-jazzmaster-stainless--watch--id16936508.htm Mi se ale od nich moc líbí tyhle baterky. Jen ty řemeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Díky, na Hamilton ještě kouknu, to vypadá na zajímavý tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 před 9 hodinami, Diablo1st napsal: Keď už tu padol ten quartz, čo tak Casio Oceanus T200s z Japonska? Do 10t Kč by sa asi nevošli, ale až tak cez rozpočet by neboli. Díky za tip, ale Casio asi ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 (upraveno) Stejne jako je Seiko a Seiko, tak je Casio a Casio Rada Oceanus je v "dostupnych" kvarcech topka. Upraveno 25. srpna 2021 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Jak říká vedoucí. Mezi quartz modely je řada oceanus špička, ale je pravda že nezasvěcený uvidí Casio a tím to končí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 O to nejde, Oceanus je jako Lexus u Toyoty, já to vím, ale vzhledem k charakteru nákupu chci volit z u nás dostupných modelů, kvůli záruce, pozdějšímu případnému servisu apod. Ony i ty krabičky, kartičky a serepetičky kolem tvoří celkový dojem z dárku. Kdyby to bylo pro mě, je to fuk, nakupoval jsem v Singapuru i USA a vždy to klaplo, jen doprava trvala třeba měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Když odolné univerzály co se snesou i s kvádrem mrknul bych na Certiny. Je v nich quartz ETA, jsou to švýcary, 100m WR. U Helveti cenově startují na 5 za černé na tahu a výběr je fakt velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 (upraveno) Díky, Tissot, Certina... v podstatě stejná střeva. S dovolením si sem budu odkládat kousky, které se mi líbí a připadají v úvahu, aby to bylo na jednom místě. Klidně komentujte, kritizujte (nebo chvalte ). Victorinox Alliance 241910 | Helveti.cz Upraveno 25. srpna 2021 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Certina DS-8 C033.451.11.041.00 | Helveti.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 A co Seiko 5 Sports SRPE53K1? Ty tu ještě nebyly? Akorát nemají ten safír... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mko Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Niečo z môjho výberu..jedny majú síce 43mm, možno pomôže. Citizen BM7470-84L Eco-Drive Super Titanium - blau Citizen BM7251-53L Eco-Drive Herren Sports blau Citizen AW1240-57L Eco-Drive Ti+IP Super Titanium blau Citizen BM7360-82L Eco-Drive Super Titanium - blau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 (upraveno) @Emiliano Díky, ale Seiko 5 nejsou úplně to co bych si představoval jako dárek k výročí. @Mko Citizeny jsem si prošel, jsou to fajn hodinky, ale budget je cca dvojnásobný, tak bych se chtěl pohybovat na jeho horní hranici nebo lehce přes. Upraveno 25. srpna 2021 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se