Exiztence Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 A asi nejdůležitější na gumě s ocelovou jsou za 1350eur + 100eur keramika + 40eur tah. Za mě třeba tyrkysová na gumě s ocelovou za 1350eur je super deal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Musím říct, že cenově jsou nastavený dobře, přesně aby vypnily díru mezi 200 a 300T. Jak bych měl z principu koukat po oranžádách (mám Poseidon Divingstary), tak mě úplně stejně zaujaly Aquamariny ale s keramikou. No už se těšim až je u nás ošahám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 @sashatorkdy k vám mají dorazit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Mě se ty Doxa Aubry líbí. Hranaté, ostře řezané pouzdra můžu. Hodně mi připomínají Omega Seamaster SHOM. Když dorazí, hned bych je šel omrknout. za mě, dobrý počin (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 (upraveno) @xbraj19Snad již velmi brzy Upraveno 30. listopadu 2021 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 20 hodinami, sashator napsal: @xbraj19Snad již velmi brzy To jako kam k Vám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 9 minutami, blackhead napsal: To jako kam k Vám? Koscom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Tak uz neco mame skladem. Prvni dojmy- pouzdro je vyssi, takze specificky sedi na ruce, tah ma drobny mezery takze je takovej vintage vytahanej, guma sirsi ale prijemna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Jak mám teď to pnutí a sám nevím co bych chtěl, tak tohle, to bych možná chtěl. Byl jsem zpočátku nesvůj z toho cifru, ale začíná se mi líbit. Pouzdro se mi líbí od začátku. Velikost ideál. Výška, no co se dá dělat. Nejsem si jistej tvarem tahu. Ale možnost gumy, možná tomu sedne Erika. Já vám říkám, být zrovna v Praze… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Včera kontakt ze stěnou při stěhování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Moje oblíbené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se