Přejít na obsah

3 snímky na hodinkovnici

Kalifx

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po měsících...

Tak jsem dám zatím dva rychlý cvaky svejch současnejch hodinek a přidám k nim zároveň i jeden postřeh. Vzhledem k tomu, že tyhle hodinky jsou celkem mimo mýho cirkusovýho pojetí hodinkový krásy a s ohledem na to, jak moc se mně líbí, jsem si uvědomil jednu věc. Pro mě prostě nidy nebudou žádný hodinky definitivní. Princip neustálého střídání (rozuměj - stále něco novýho na ruce) v periodě, řekněme, půlroku bude už asi navždy definovat můj vztah k hodinkám.

No, konec úvahy. Věřte nevěřte, fakt se mně moc líběj. Uvidíme jak dlouho bude trvat, než mě omrzí. :)

Ještě dodatek. Tuhle akvizici jsem absolutně neplánoval a celkem jsem si ani nedovedl představit, že bych někdy nosil zrovna tento typ hodinek. Ale nabídka byla zajímavá, tak jsem ten fakt prostě akceptoval. :)

post-1975-091241200 1298892411.jpg

post-1975-051578000 1298892451.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viděl jsem je před časem u salamia, jsou to bezva hodinky.

Jo, jsou fajn. Ale jak jsem říkal: všechny moje hodinky asi budou průtokový.:)

A já je viděl přímo v té hospodě, kde je vykšeftoval, hehe. Jsou moc pěkný Posted Image

To si pamatuju. Ještě teď mně v hlavě zní chrastění tahu na tvejch pepsinách. :D

Tah vypadá parádně. Jinak moc hezký hodinky.

Jsou hezký. A řešení Day/Date se mně hodně začalo zamlouvat.
Odkaz ke komentáři

Jsou hezký. A řešení Day/Date se mně hodně začalo zamlouvat.

To se vůbec nedivím, kromě toho, že je to velmi praktická záležitost, to je u většiny Fortisek výborně vyřešené - nevadí, nepřekáží a neomezuje čitelnost.

Ještě se mi podobně líbí, jak to vyřešili u Damaska.

Odkaz ke komentáři

Nedávno se mně stala při focení Fortisek taková zvláštní věc. Najednou vylezli ze subdialu na šestce dva divní panáčci... A jeden ještě drze koukal...

post-1975-026133100 1299772382.jpg

A když jsem se pak díval, jestli s těma hodinkama nic není, tak jsem si všimnul vzadu, pod rotorem ležela taková hodně divná věc...

post-1975-030397000 1299774089.jpg

... a když jsem to zvětšil...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

... tak tam bylo tohle.

post-1975-061036700 1299774653.jpg

Já nevím. Mám s tím jít za Městkou nebo na to kašlat? Aby mně pak zase neřek, že je to vlastnost. Bude to něčemu vadit? Nebo to bude mít vliv na funkci?

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

za Městkou nechoď - on by to vyhulil a ještě by si platil - nech to tam pro ty frajery který tam bydlej - stejne je to určitě jejich

Díky HYPO, já si to myslel. Ale stejně mám pocit, že jsem si měl koupit spíš nějaký šmrncovní Festinky... Taky s třema ciferníčkama. Třeba kvarcík. Žádná starost, pohodička, moderní technologyje. Prostě frajeřinka. Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...