Kalifx Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Tak s ohledem na to, že stále nemám ze servisu zpátky Herkulády (ale nejpozději v pondělí si tam s nima půjdu popovídat), tak alespoň zase jedna rychlá, frustrační koláž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 kalife, Ty uz musis mit depku jako prase! vydrz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 Když už byl kolem toho antireflexu takovej humbuk, tak jsem ho zkusil vyfotit (spíš teda na druhý a třetí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 Nemas ten antireflek nejakej poskrabanej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 Nemas ten antireflek nejakej poskrabanej? Ty seš ale nepřejícnej gauner. Helo co ty Kosmíče? Kdy deš do toho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Tak jsem dám zatím dva rychlý cvaky svejch současnejch hodinek a přidám k nim zároveň i jeden postřeh. Vzhledem k tomu, že tyhle hodinky jsou celkem mimo mýho cirkusovýho pojetí hodinkový krásy a s ohledem na to, jak moc se mně líbí, jsem si uvědomil jednu věc. Pro mě prostě nidy nebudou žádný hodinky definitivní. Princip neustálého střídání (rozuměj - stále něco novýho na ruce) v periodě, řekněme, půlroku bude už asi navždy definovat můj vztah k hodinkám. No, konec úvahy. Věřte nevěřte, fakt se mně moc líběj. Uvidíme jak dlouho bude trvat, než mě omrzí. Ještě dodatek. Tuhle akvizici jsem absolutně neplánoval a celkem jsem si ani nedovedl představit, že bych někdy nosil zrovna tento typ hodinek. Ale nabídka byla zajímavá, tak jsem ten fakt prostě akceptoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Viděl jsem je před časem u salamia, jsou to bezva hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 A já je viděl přímo v té hospodě, kde je vykšeftoval, hehe. Jsou moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Tah vypadá parádně. Jinak moc hezký hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Viděl jsem je před časem u salamia, jsou to bezva hodinky. Jo, jsou fajn. Ale jak jsem říkal: všechny moje hodinky asi budou průtokový. A já je viděl přímo v té hospodě, kde je vykšeftoval, hehe. Jsou moc pěkný To si pamatuju. Ještě teď mně v hlavě zní chrastění tahu na tvejch pepsinách. Tah vypadá parádně. Jinak moc hezký hodinky. Jsou hezký. A řešení Day/Date se mně hodně začalo zamlouvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Jsou hezký. A řešení Day/Date se mně hodně začalo zamlouvat. To se vůbec nedivím, kromě toho, že je to velmi praktická záležitost, to je u většiny Fortisek výborně vyřešené - nevadí, nepřekáží a neomezuje čitelnost. Ještě se mi podobně líbí, jak to vyřešili u Damaska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Viděl jsem je před časem u salamia, jsou to bezva hodinky. Počkej, takže salám má ty stejný? Tak to je hezký souznění s ohledem na naše společné fiktivní projekty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Počkej, takže salám má ty stejný? Tak to je hezký souznění s ohledem na naše společné fiktivní projekty. Jo. Jen si nejsem jist, zda nemá "day" napravo u datumky, klasicky, ale spíše si matně pamatuju, že má úplně stejné jako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Já je měl a neměly chybu. Chyba je ve mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 10. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 (upraveno) Nedávno se mně stala při focení Fortisek taková zvláštní věc. Najednou vylezli ze subdialu na šestce dva divní panáčci... A jeden ještě drze koukal... A když jsem se pak díval, jestli s těma hodinkama nic není, tak jsem si všimnul vzadu, pod rotorem ležela taková hodně divná věc... ... a když jsem to zvětšil... Upraveno 10. března 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 to vypadá jako Randall a Hopkirk - ta fotka bude mít cenu minimálně půl milijónu - ty kujóne - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 10. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 (upraveno) ... tak tam bylo tohle. Já nevím. Mám s tím jít za Městkou nebo na to kašlat? Aby mně pak zase neřek, že je to vlastnost. Bude to něčemu vadit? Nebo to bude mít vliv na funkci? Upraveno 10. března 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 za Městkou nechoď - on by to vyhulil a ještě by si platil - nech to tam pro ty frajery který tam bydlej - stejne je to určitě jejich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 10. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 (upraveno) za Městkou nechoď - on by to vyhulil a ještě by si platil - nech to tam pro ty frajery který tam bydlej - stejne je to určitě jejich Díky HYPO, já si to myslel. Ale stejně mám pocit, že jsem si měl koupit spíš nějaký šmrncovní Festinky... Taky s třema ciferníčkama. Třeba kvarcík. Žádná starost, pohodička, moderní technologyje. Prostě frajeřinka. Upraveno 10. března 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 jenže do festin se nevejdou cigára Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se