Přejít na obsah

pilotky 47 mm (nemůžu se rozhodnout a stejně to odložím, ale ať mám o čem špekulovat)

Datel

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
před 13 minutami, Frantik napsal:

A přitom na spoustě originálních modelu ty dvě tečky vůbec nebyly 🙂 

Tak komu bych to měl věřit míň než tobě  (to bych si teda počet´ ;o)
A první pivo určitě neobsahovalo chmel, ale už by mi tem chyběl, dokonce i nealko pivo pozřu, když je dobře ochmelené.

což není nic proti tvému komentáři, mě holt současné bezpuntíkové varianty připadají, že jim něco chybí.
asi jsem puntíkovou variantu, muster A viděl jako první a uložil jsem si to do paměti jako prvotní zdroj. ke srovnávání. Jako když slyšíš písničku napřed jako origoš, nebo napřed jako "vylepšenou" verzi.  Co slyšíš jako první, ti bude připadat lepší. Jako "Vítr vane pouští" - nová varianta je zločin, ale kdo ji slyšel jako první, tomu se originál nebude líbit---

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, Frantik napsal:

No a to je prave ta chyba

Tak komu bych to měl věřit víc než tobě - tak to mělo vyznít. trochu jsem to překombinoval ;o)

ve smyslu "chlape, jako místní autorita máš určitě pravdu" ;o)

Odkaz ke komentáři

chlapi, čumím na to pořád dokola a vím, že to odkládám, ale aktuálně třeba

https://www.nejpanskehodinky.cz/baumuster/junkers-baumuster-9-20-01-02/

nedělám  si srandu -  nosit je moc nehodlám, ale hrozně se mi líbí ten styl , docela bez kompromisů.,
Když to vezmu jako MODEL HODINEK - to docela sedí, viz české příslovi NAVRCH HUJ - safírové sklíčko,cifr jak se sluší a patří, broušený nerez a VESPOD FUJ (Miyota 2035 - laciňák bezkamenový  - - co dělá v německých hodinkách??) - tak jako exponát s nápodobou funkce skutečného výrobku mi to přijde dostačující - nemusím ho ručně natahovat.

jde mi o to, vzhledem se hodně přiblížit echt pilotním hodinkám a finančně na tom nevykrvácet 
- holt sice pracuju na plný úvazek v kanclu u kompu, ale moc toho nenachodím, takže víc automatů už nenabiju (roztroušená skleróza se holt moc neptá a vstoupí bez klepání.... )

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Radik napsal:

Ty prostě nutně potřebuješ pilotky (ale jen vzhledem) a už není podstatný co tiká uvnitř (a tady dokonce vrní quartz). Co tyhle?
https://www.chronoshop.cz/laco-flieger-augsburg

Ale ty Laco jsou automaty, Datel píše, že další už neutáhne.

Co třeba tyhle Aristo? Korunka taky nic moc, datumovka v trojce a minerální sklo, ale jinak pěkné pískované pouzdro a cena výborná.

ARISTO Flieger Pilot 3H84

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, Radik napsal:

Ty prostě nutně potřebuješ pilotky (ale jen vzhledem) a už není podstatný co tiká uvnitř (a tady dokonce vrní quartz). Co tyhle?
https://www.chronoshop.cz/laco-flieger-augsburg

Jojo, i ty byly v užším výběru, dík za potvzení že tudy by to přinejhorším šlo, ale ten strojek,  ke všemu 8xy....

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, sodekcz napsal:

To bych radši Junkersky.

Datle - tak už něco pořiď, není nad vlastní zkušenost😎, zase tě to někam posune.🕥

no právě - Junkersky se mi zalíbíly, když už tak bych chtěl "cibulkovou" korunku, ten válcovitý tvar nemá ten šmrnc ;o) - ale tím strojkem, pro nějž se snažím najít nějakou vnitřní omluvu mne naštvali. Aspoň jediný kamínek kdyby tam byl, rád bych si pár € připlatil...

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, tombas napsal:

Ale ty Laco jsou automaty, Datel píše, že další už neutáhne.

Co třeba tyhle Aristo? Korunka taky nic moc, datumovka v trojce a minerální sklo, ale jinak pěkné pískované pouzdro a cena výborná.

ARISTO Flieger Pilot 3H84

ti to zabili tou datumovkou ;o)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...