vraby Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 před 6 minutami, callmelater napsal: Bez te cervene ztratily celkem citelne koule To už je trochu o věku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 před 2 hodinami, callmelater napsal: Bez te cervene ztratily celkem citelne koule Kdepak, perfektně to ladí s tím podrápaným ciferníkem a za mě je to teda daleko lepší, než klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 9 hodinami, callmelater napsal: Bez te cervene ztratily celkem citelne koule a nebo takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Vidím škrábanec na cifru, já bych je reklamoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Já zrovna jedny objednal z UK, a prodejce přestal komunikovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Hezký! Je vidět že už mají pár ponorů za sebou, ale na kráse jim to vůbec neubírá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Jojo, už mají něco za sebou Ale jsou čerstvě po servisu, tak věřím, že ještě dlouho vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 Zpátky z polepšovny Nová korunka, nová zapadka lunety, nový silikon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Vypadají jako nové ! Gratuluji. Já je potrápil na horách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 před 42 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Vypadají jako nové ! Gratuluji. Já je potrápil na horách Já měl zatím obrovskou kliku, většinu držkopádů vykryla tegiment spona(pár zářezů už na sobě má), řemen, korunka, nebo hrana pouzdra. Luneta už se taky nesčetněkrát potkala s kovem a zdivem, ale zatím úspěšně vítězí Tegiment Ta poslední fotka nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 @OndraPod@nizkotucnytvarohPěkný to máte. Já snad ty svoje stáhnu z prodeje a začnu nosit, když vidím ty fotky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března V 2. 3. 2010 v 18:52, JakubS napsal: Guma z NDR včetně spony je doma, a musím uznat, že vše co zde bylo o ní napsáno je setsakramentská pravda Jsem rád, že mám konečně pořádné hodinky na výlety, k vodě a na nějaké to dobrodružství Třeba když náhodou půjdu z restaurantu zase jako Japonec a náhodou mě cestou přepadne mikrospánek a náhodou spadnu do nějaký strašně hluboký louže tak tyhle hodinky jen tak neutopím. Taky je nemusím sundavat při krmení rybek (cena 75 eur a cesta z Mostu do Drážďan lepší jak do Prahy) No pěkný krmeníčko jinak krásný hodinky o tom žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března V 18. 3. 2024 v 16:43, nizkotucnytvaroh napsal: S tou bílou gumou nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března @Vorel Díky, byla prostě jediná skladem, a nakonec jsem za ní rád Navíc přišla tehdy akorát na dovolenou. Od té doby, mě vždy doprovází na cestách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Paráda fotky Přiznám se že o bílém silikonu + nové sponě s plynulou regulací na léto vážně uvažuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se