Přejít na obsah

Prodej nových hodinek Rolex

Bert

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Qwuiddo napsal:

Ja myslim, ze bicolor DJ u nas taky od AD odneses, pokud ti staci cerny/bily cifernik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mám objednané ocelové, slate dial na jubilee, ale čakačka rok až dva, tak porozmýšlam či radšej nezobrať čierne bicolor ak by niekde boli na pulte… čierna je fajn😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 127
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Aktuální info z Rolex (San Francisco), že skladem mají běžně k okamžitému prodeji modely DJ, a celou řadu bi-color modelů - zejména v kombinaci se zlatem. Proti loňskému roku se prý začínají zrychlovat dodávky a už to není prý tak, že když přijde někdo z ulice, tak nic nemáme. Situace u ocelových modelů je ale pořád stejná.

Odkaz ke komentáři

V 16. 2. 2024 v 14:09, Jirka_C napsal:

Aktuální info z Rolex (San Francisco), že skladem mají běžně k okamžitému prodeji modely DJ, a celou řadu bi-color modelů - zejména v kombinaci se zlatem. Proti loňskému roku se prý začínají zrychlovat dodávky a už to není prý tak, že když přijde někdo z ulice, tak nic nemáme. Situace u ocelových modelů je ale pořád stejná.

Ja teda nevim. Kdyz jsem byl v prosinci v Santa Clare, tak me velice slusne poslali do prdele. Ze to je jenom pro "locals only". Mimochodem pred kramem fronta 10 lidi co cekali na vpusteni a pred tim si musis vyfotit xicht a nahrat do aplikace prez QR kod, ktery si nactes u vchodu  🙈

Odkaz ke komentáři

V 17. 2. 2024 v 20:59, matejcaha napsal:

... a pred tim si musis vyfotit xicht a nahrat do aplikace prez QR kod, ktery si nactes u vchodu  🙈

wtf?

Upraveno uživatelem helit
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, exell napsal:

S ohledem na to, co se v Kalifornii děje (kriminalita), asi posílené bezpečnostní opatření? 

To brakovani obchodu za bileho dne mi hlava nebere. Dulezite je u toho byt gender correct and culturally appropriate 🫡

Odkaz ke komentáři

V 17. 2. 2024 v 20:59, matejcaha napsal:

Ja teda nevim. Kdyz jsem byl v prosinci v Santa Clare, tak me velice slusne poslali do prdele. Ze to je jenom pro "locals only". Mimochodem pred kramem fronta 10 lidi co cekali na vpusteni a pred tim si musis vyfotit xicht a nahrat do aplikace prez QR kod, ktery si nactes u vchodu  🙈

U mě toto nevyžadovali, ale v SF byla taky fronta a pouštěli po 2 lidech. Ve frontě byli spíše asiati. Tím, že jsem byl oblečený byznys formal, tak nebyl problém. Jinak v loňském roce si tam borec zrovna kupoval jedny hodinky a dávali mu je to papírové “lidl” tašky, aby to nebylo poznat. Kolega si kupoval ve vedlejším obchodě Panerai a taky mu je dávali do lidlovky kvůli bezpečnosti.

Odkaz ke komentáři

Oni jsou v SF v pěkní šmejdi obecně. Když jsme kupovali Panerai, tak oba obchody mají stejného majitele. Ptali jsme se, jestli by nám neprodali Submarinery jako bonus k nákupu. Prodavač se šel zeptat a prý, pokud se rozhodneme okamžitě, tak nám prodají Submariner bicolor (to jsem nechtěl) a že klasické ne. Ptal jsem se, jaká je podmínka pro prodej klasických - tak když si koupíme ještě jedny Panerai, tak nám okamžitě prodají i ty Suby…. šmelináři…. Panerai jsem nechtěl, tak jsem měl smůlu.

Odkaz ke komentáři

Ze maju hodinky, ktore mozu okamzite predat (ak by chceli), ale predaju ich len ako bonus k dostatocne velkemu dalsiemu nakupu mne teda obecne trochu smelinarske pripada. Tu sa riesila uz iba uroven smeliny, teda to jak velky musel byt ten dalsi nakup :)

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Jirka_C napsal:

U mě toto nevyžadovali, ale v SF byla taky fronta a pouštěli po 2 lidech. Ve frontě byli spíše asiati. Tím, že jsem byl oblečený byznys formal, tak nebyl problém. Jinak v loňském roce si tam borec zrovna kupoval jedny hodinky a dávali mu je to papírové “lidl” tašky, aby to nebylo poznat. Kolega si kupoval ve vedlejším obchodě Panerai a taky mu je dávali do lidlovky kvůli bezpečnosti.

Nj, jine AD jina pravidla. Stejne jsem se tam sel spis podivat a cash jsem mel sebou tak na OPcka 🤣

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...