Jörg8X Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 1 hodinou, koveras napsal: Deep Sea 136660 (info z Rolexforums) - Slimer bezel - Different crystal, more angular to accentuate the dome effect - No more secret crown (flip lock extension has been discontinued). Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
108 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 2 hodinami, MichalSVK napsal: Novinka u OP41 --> dostupne uz len 4 nudne farby. U OP36 vypadla cervena a zlta tiez. Akurat som si to vsimol, celkom zaskocilo a dobry bizzare ze pre 36 nechali tiffany blue, ako uprimne nechapem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 2 hodinami, kdojinej napsal: Tvl jsem z toho zmaten. Ta korunka vlevo.. To je jak jezdit vlevo. Br. Naopak, já jezdil vlevo dlouho a chybí mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Nová reference DeepSea 136660 ... - tenčí luneta - jiné, zvýrazňující hranatější sklo - ukončení fliplock extenze s logem korunky uvnitř Za mě pořád vede v nositelnosti první verze 116660 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 4 hodinami, Jörg8X napsal: Pro leváky je to asi dobré... zdroj: https://www.facebook.com/100053137461215/posts/513195977128313/?d=n tak z tyhle levarny me normalne boli oci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 mně taky. Asi by to šlo přehodit, lišit se bude jen uchycením ciferníku ve strojku a potisk datumového věnce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 2 minutami, Sarka Farka napsal: tak z tyhle levarny me normalne boli oci Jsou takovy divny. Sberatelsky budou asi zajimavy, ale ... divny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 DJ zeleny cifry jsou pecka, jinak je to bida… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Neskutečně mě to tahá za oči...zbytek novinek taková evoluce, barvičky na DJ fajn, zbytek tu stejně asi nikdo nikdy mít nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 2 hodinami, Sarka Farka napsal: tak z tyhle levarny me normalne boli oci Ze začátku mi to přišlo v klidu, ale když na to koukam delší dobu, tak mám pocit, že začínám šilhat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 : ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Ty vole to je jak z prdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 GM ma par zaberu z vystavy. Vyloha jak v realu u AD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 (upraveno) double Upraveno 30. března 2022 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 7 hodinami, MichalSVK napsal: Novinka u OP41 --> dostupne uz len 4 nudne farby. U OP36 vypadla cervena a zlta tiez. Takže kdo objednal barvičky, tak má smolíka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Tak to vypadá, že mi letos ušetřili všechny prachy… thx 2 rlx! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Kombinace zelená černá na GMT II je dobrá, jinak je ta levoruká verze hrozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 LHD verzia z GMT ? Vybehnú s novou farebnou kombináciou a jedine LHD ? Neviem čo s tým sleduje Rolex ale 99,9 percentám ľudom je to nepraktické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Nechat datumovku klasicky napravo (ala Tudor LHD), je to půl bídy. Takhle to dost tahá za oči a hodinky vypadají, že jsou naopak. Podle mě si na tohle budou těžce zvykat i leváci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 To je snad rekord, kdy po predstaveni novinek od R tu je jen 5 a pul prispevku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se