Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 6. 3. 2011 v 20:43, 'Jay Doll' napsal:

můj závěr je, pokud potkáte tohoto prodavače, tak máte opravdu štěstí, protože si dobře pohovoříte

V 6. 3. 2011 v 22:51, 'xjr1' napsal:

Souhlasím, měl jsem štěsí na tohoto pána, přístup ukázkovej, příjemný popovídání..

Tak abych šel zkoušet hodinky v dané cenové relaci a měl se spoléhat na štěstí, to se mi zdá věru podivné ;)
Odesláno
  V 6. 3. 2011 v 23:02, 'gougy' napsal:

Tak abych šel zkoušet hodinky v dané cenové relaci a měl se spoléhat na štěstí, to se mi zdá věru podivné ;)

Přišlo fér zmínit osobní pozitivní zkušenost, dál ať si s tou informací naloží každej jak chce :whistle:
Odesláno
  V 7. 3. 2011 v 7:14, 'xjr1' napsal:

Přišlo fér zmínit osobní pozitivní zkušenost, dál ať si s tou informací naloží každej jak chce :whistle:

Záměrně jsem reagoval na slovíčko "štěstí" a přeji nám všem jen houšť a větší kapky pozitivních zkušeností při nákupu miláčků ;)

Vždyť vo tom to je :cheers:

Odesláno
  V 7. 3. 2011 v 7:34, 'gougy' napsal:

Záměrně jsem reagoval na slovíčko "štěstí" a přeji nám všem jen houšť a větší kapky pozitivních zkušeností při nákupu miláčků ;)

Vždyť vo tom to je :cheers:

Jojo, nějak si myslím, že se situace v českých obchodech zlepšuje a je i mým přáním, aby tenhle trend pokračoval.. :cheers:
Odesláno

U Dušáka ani v Carollinu jsem neměl nikdy problém. Dobře, je to o lidech a někdy to bylo fajn, někdy méně, někdy hned, někdy jsem si počkal, ale stěžovat si nemůžu.

Co se týče Dušáka v Arkádách, tak zkušenost je jen dobrá, ale vadí mi, že je to obchod a ne hodinářství - s čímkoliv nás vždycky poslali k hodináři do sídliště. Možná se to změnilo, když tu čtu, že tam někomu zkrátili tah? (kolegovi ani to ne a to byly hodinky od nich) Ať tak či tak, hodinář tam má sedět vždycky i kdyby většinu času dělal na něčem jiném či měnil baterky v quartzkách, to si myslím já.

Ano, zkušenosti z Rakouska, Německa či Švýcarska jsou výborné, přístup obvykle osobní a nevtíravý zároveň - když si chci tady s někým opravdu příjemně popovídat o hodinkách (a bez pocitu, že ho bez utracení hromady peněz jen zdržuju), jdu k lokálnímu hodináři. Nemá nic lepšího než Festiny (protože dražší se neprodávalo), ale sám má zajímavých hodinek dost, on i s ostatními na krámě jsou vždycky příjemní, často je sranda a je to hodinář-srdcař, ne prodavač. Je vlastně paradoxní, že nákup dětských hodinek za pár korun je příjemnější než drahého kusu v centru ...

Odesláno
  V 1. 3. 2011 v 8:18, 'kubson' napsal:

To je perfektní. I když bych si spíše tipnul na poznámku ve firemním IS, ale i tak je to super?

Já bych to viděl podobně, ale ono i to je něco navíc. My to třeba v našem oboru řešíme velice obdobně. Právě, že tohle je věc, kterou lidi hrozně oceňují a jsou schopný si za ni připlatit, nebo se vracet. Takže v poznámkách jsou věci tipu - vždy dva klíče, vnitřní výhled, pár bot do bázenu. Ale i třeba omluvy - pokud se něco minule nelíbilo, snaží se to netutlat, ale naopak. Při příští náštěvě se to zmíní, znova omluva a poddání vysvětlení jak jsme to změnili. Ale to sem OT.

Jinak sem rád, že se u nás služby zlepšují. Většinou to bývá naprostá katastrofa a hlavně lidi odjinud si hodně stěžují.

Odesláno

Ve středu navečer jsem viděl ve výloze Carollina IWC Ingenieur Vintage Collection. Tak vejdu dovnitř s úmyslem si je zkusit na ruku.

A na koho nenarazím, jo na "dědka". Jen co jsem o něj pohledem zavadil, přerušil rozhovor s kolegyní a vydal se mým směrem s otázkou, jaké mám přání.

Požádal jsem ho o předvedení modelu IWC ..... co mají ve výloze. Bez mihnutí oka se ponořil do výlohy aby vyndal hodinky.

Sám mi o nich začal povídat a když zjistil, že vím co poptávám, tak jsme si i trochu popovídali. Celou dobu byl milý a cena odpovídá té co mám v katalogu značky

pro belgický trh. Nakonec mi nabídl, ať si je zase někdy přijdu vyzkoušet, abych si ověřil (případně utvrdil se) svůj (ve svém) báječném pocitu z těch hodinek.

Vždyť takovou akvizici je potřeba dlouhodobě zvažovat.

Takže za mě Carollinum dobrý, pan "dědek" také a ty hodinky se mi dostaly hodně pod kůži. ;)

Odesláno
  V 11. 3. 2011 v 19:19, 'honza71' napsal:

Ve středu navečer jsem viděl ve výloze Carollina IWC Ingenieur Vintage Collection. Tak vejdu dovnitř s úmyslem si je zkusit na ruku.

A na koho nenarazím, jo na "dědka". Jen co jsem o něj pohledem zavadil, přerušil rozhovor s kolegyní a vydal se mým směrem s otázkou, jaké mám přání.

Požádal jsem ho o předvedení modelu IWC ..... co mají ve výloze. Bez mihnutí oka se ponořil do výlohy aby vyndal hodinky.

Sám mi o nich začal povídat a když zjistil, že vím co poptávám, tak jsme si i trochu popovídali. Celou dobu byl milý a cena odpovídá té co mám v katalogu značky

pro belgický trh. Nakonec mi nabídl, ať si je zase někdy přijdu vyzkoušet, abych si ověřil (případně utvrdil se) svůj (ve svém) báječném pocitu z těch hodinek.

Vždyť takovou akvizici je potřeba dlouhodobě zvažovat.

Takže za mě Carollinum dobrý, pan "dědek" také a ty hodinky se mi dostaly hodně pod kůži. ;)

Já to nechápu :wacko:
Odesláno
  V 12. 3. 2011 v 22:31, 'Tada' napsal:

Chorche: Holt asi nepůsobíš na lidi tak dobře, jako Honza :)

Taky mě to napadlo :D ...a asi na tom něco bude, ale Pafelik může potvrdit, že toho dne jsem se velmi snažil :)
Návštěvník Tada
Odesláno
  V 12. 3. 2011 v 22:45, 'Chorche' napsal:

Taky mě to napadlo :D ...a asi na tom něco bude, ale Pafelik může potvrdit, že toho dne jsem se velmi snažil :)

Hele, já so občas taky snažím a dost často je to k ničemu, kolikrát ať dělám, co dělám, tak ne a ne na lidi působit slušným dojmem... :D

• po měsících...
Odesláno

Pánové zdravím!

A na začátek se přiznám, že jste mi příliš nepomohli:) Konečně jsem se rozhoupal ke koupi svého grálu, 3570.50 (ano, Moonwatch) a teď už pár dní pátrám, kde je nejlépe pořídit. Ideálně samozřejmě osobně v Praze, ale co tak čtu zkušenosti s Carollinem a Dušákem (což jak to vypadá jsou asi jediné použitelné volby právě v Praze), tak mám z obojího tak trochu strach, abych se přiznal.

Jdu samozřejmě číst a hledat další zkušenosti a možnosti, ale snad nikoho neurazím svým dotazem (alespoň si dávám také chvíli pauzu od čtení a mohu něco napsat:), třeba mi případná odpověď ulehčí hledání a rozhodování.

Nemáte nějaký tip, zkušenost s obchodem v rámci EU (klidně s eshopy, nepotřebuji si je zkoušet naživo, není co řešit), kde by se daly s klidným srdcem pořídit? A co jsem pochopil, měla by tam být mezinárodní záruka, z manuálu na stránkách Omegy si nejsem úplně jist, že to chápu dobře. Znamená to, že pokud je dejme tomu pořídím v Německu, stačí při případných problémech zajít k autorizovanému servisu u nás a reklamaci uplaťňovat u nich? Nebo je vše úplně jinak?

Rád bych nové, už se mnou doufám zůstanou, tak ať je to pěkně od začátku, takže použité od někoho odsud nebo třeba z watchuseek (o ebay a podobně ani neuvažuji) raději nechci. I když nic nevylučuji, když narazím na zajímavou nabídku.

Snad nevadí, že jsem nezakládal další vlákno a "cpu" svůj dotaz sem, ale k Dušákovi se to také váže. Byl jsem původně rozhodnut pro ně, ale po přelouskání celého vlákna (a několika dalších zkušeností mimo) si už tak jist nejsem. Carollinum to samé. Nemáte alespoň fotku onoho "dědka", abych případně utekl, když bych ho tam viděl? :) Snad se k Dušákům a do Carollina v týdnu dostanu naživo, ale z jedné návštěvy si taky člověk celkový obraz neudělá.

Návštěvník ?po
Odesláno
  V 14. 5. 2011 v 0:47, 'paveiv' napsal:

Snad nevadí, že jsem nezakládal další vlákno a "cpu" svůj dotaz sem, ale k Dušákovi se to také váže. Byl jsem původně rozhodnut pro ně, ale po přelouskání celého vlákna (a několika dalších zkušeností mimo) si už tak jist nejsem. Carollinum to samé. Nemáte alespoň fotku onoho "dědka", abych případně utekl, když bych ho tam viděl? :) Snad se k Dušákům a do Carollina v týdnu dostanu naživo, ale z jedné návštěvy si taky člověk celkový obraz neudělá.

pokud neřešíš nějakou lepší cenu v zahraničí, tak bych si je klidně koupil u dušáka v arkádách, tam se ještě neprokousala ta obecná nabubřelost z prahy 1 - při platbě v hotovosti zřejmě získáš i 10% slevu a při následném servisu, který zřejmě budeš v budoucnu řešit v čechách dědka potkáš a budeš u něj mít očko, že si je koupil u nich :-)

Odesláno
  V 14. 5. 2011 v 5:57, '?po' napsal:

pokud neřešíš nějakou lepší cenu v zahraničí, tak bych si je klidně koupil u dušáka v arkádách, tam se ještě neprokousala ta obecná nabubřelost z prahy 1 - při platbě v hotovosti zřejmě získáš i 10% slevu a při následném servisu, který zřejmě budeš v budoucnu řešit v čechách dědka potkáš a budeš u něj mít očko, že si je koupil u nich :-)

Ale dědek je z Carollina. Nebo jsem to nepochopil? :)
Návštěvník Tada
Odesláno
  V 14. 5. 2011 v 7:49, 'Chorche' napsal:

Ale dědek je z Carollina. Nebo jsem to nepochopil? :)

Jo, je.

Ale na mě byl minule naprosto v pohodě - byl jsem se podívat na Omega Seamastar Aqua Terra dámské - pro mamku, chce něco sportovního. A je teda fakt, že se v hodinkách vyzná a dovede něco doporučit.

Odesláno
  V 14. 5. 2011 v 8:36, 'Tada' napsal:

Jo, je.

Ale na mě byl minule naprosto v pohodě - byl jsem se podívat na Omega Seamastar Aqua Terra dámské - pro mamku, chce něco sportovního. A je teda fakt, že se v hodinkách vyzná a dovede něco doporučit.

O Panerai tedy veděl velký ... :whistle:

A kdo jiný by se měl v hodinkách vyznat, než jejich prodejce, ne všude to tak bohužel je, ale očekávám, že když někoho něco živí, tak se v tom vyzná.

Návštěvník Tada
Odesláno
  V 14. 5. 2011 v 8:58, 'Chorche' napsal:

O Panerai tedy veděl velký ... :whistle:

A kdo jiný by se měl v hodinkách vyznat, než jejich prodejce, ne všude to tak bohužel je, ale očekávám, že když někoho něco živí, tak se v tom vyzná.

Naivko :) Ale úroveň prodejců stoupá, ne že ne... Přecejenom je chropnomagoři tak trápí, že se už o těch hodinkách radši něco naučí :D

Odesláno

Tak to nakonec dopadlo úplně jinak:) S dědkem jsem se trápit nemusel a už se s Moonwatchema, díky jednomu ze zdejších bláznů, mazlím:) Takže děkuji za příjemný obchod! (Té Alphy vzadu se neděste:)

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...