Jakubisko Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 nechapu jak se s takovym pristupem muze vubec udrzet Umi dobre rusky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 je pravda ze tady vystupuji zejmena cesi ktere asi bere jako podradnou skupinu zakazniku (teda asi krome hornich deseti tisic) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanm Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 U Dušáka mám také spíše negativní zkušenost,po asi 15 min civění do vytríny breitling se nedělo nic.Netoužím po kdovíjakém obskakování,ale otázka "mohu Vám pomoc",když už nic,tak potěší.Na druhou stranu v servisu Dušák v prvním patře byli velmi ochotní a vstřícní a bezplatně skratili tah béček zakoupenych v carollinum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 Ja osobne proti servisu nic nemam (zatim jsem tam nikdy nebyl) ale co se tyce prodejny tak znovu a opet desny .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 prostě mi to nedá a musím se s vámi podělit o hořkou zkušenost s IWC. V Carollinu jsem objednal IWC pilot watch. Obsluha super, cena díky kurzu a slevy výborná ale..... Na hodinky jsem čekal více jak měsíc. Když konečně dorazily tak mi je s velkou slávou předaly. Pod lampou jsem je prohlédl a a kochal se tou krásou. Zabaleno a tradá domů. Jaký překvapení na mě čekalo jsem ani netušil. Ještě cestou z Prahy domů jsem to prostě nevydržel a musel zastavit. Prohlížím si hodinky a ouha, na lunetě v nerezovém kovu je jakási zlatá šmouha cca 2mm (bohužel viditelná jen za deního světla/ pod lampou ne). Takže smutnej, zpátky do obchodu a řešit reklamaci. Bylo mi navrženo že za dva dny dorazí další kus a bez problémů vymění. Jenže já hlupák zaslepený výrobním číslem končícím na 007 (mám 2x Bondovky, a Prim TdB v.č.007) požádal o reklamaci pouze té lunety. No prostě odesláno do IWC a tam reklamaci neuznaly protože to prý nevidí. Takže hodinky cestují mezi Carollinum a IWC a já mám prd jen smutek v duši. Takže doufám že snad. Teď jsou na cestě do IWC s přesným vyznačením místa kazu, nalepeným-post item a šipkou. Je možný že taková firma řádně neprověří každý kus??? Nechápu to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 U Dušáka Na Příkopech jsem byl poprvé před týdnem a po tom, co jsem tam zažil v prodejně a posléze nahoře v servisu, kde mi 25minut zkracovali tah za neskutečnou raketu, ještě špatně a ještě mi dvakrát na ruku cpali cizí hodinky (2 zákazníci jsou zřejmě moc) už nikdy. Starej Dušák se obrací v hrobě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 ...odesláno do IWC a tam reklamaci neuznaly protože to prý nevidí. To bych tedy do IWC neřekl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 prostě mi to nedá a musím se s vámi podělit o hořkou zkušenost s IWC. Tak to cumim, jsem zvedavy jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 (upraveno) Tak to cumim, jsem zvedavy jak to dopadne. ty jsi zvědavý ale já začínám být pomalu hezky na.raný, na IWC samo, chudáci v Carollinu mají bolavou hlavu z mých připomínek Upraveno 22. dubna 2009 uživatelem mt01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 ty jsi zvědavý ale já začínám být pomalu hezky na.raný, na IWC samo, chudáci v Carollinu mají bolavou hlavu z mých připomínek ... nedávno jsem byl stejně rozladěný z jedné mé kauzy v Carollinu a musím říci, že se k tomu Carollinum (ředitel) postavilo čelem a vše bylo vyřešeno k mé naprosté spokojenosti - on je totiž někdy problém u výrobce, který je zatvrzelý,nekomunikativní a čím prestižnější značka tím je to horší --- pevné nervy ,dobře to dopadne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 ... nedávno jsem byl stejně rozladěný z jedné mé kauzy v Carollinu a musím říci, že se k tomu Carollinum (ředitel) postavilo čelem a vše bylo vyřešeno k mé naprosté spokojenosti - on je totiž někdy problém u výrobce, který je zatvrzelý,nekomunikativní a čím prestižnější značka tím je to horší --- pevné nervy ,dobře to dopadne ... čekám doufám....no uvidíme. Carollinum z toho rozhodně neviním. Mám tam fakt dobré zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 me u Dusaka uz nikdy nikdo neuvidi - jednou jsem tam prisel (v kvadru) a kdyz si me prodavacka racila vsimnout tak jsem ji pozadal jestli bych si nemohl vyzkouset Omegy (bondovky) hodila na me ksicht a otravene smatrala po klici ... to mi stacilo tak jsem se zbalil a odesel nechapu jak se s takovym pristupem muze vubec udrzet Na mně se vždycky tváří jako zlatíčko a to tam chodím jenom očumovat a chodím tam dost dlouho na to aby věděla, že jsem čumil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 U Dušáka Na Příkopech jsem byl poprvé před týdnem a po tom, co jsem tam zažil v prodejně a posléze nahoře v servisu, kde mi 25minut zkracovali tah za neskutečnou raketu, ještě špatně a ještě mi dvakrát na ruku cpali cizí hodinky (2 zákazníci jsou zřejmě moc) už nikdy. Starej Dušák se obrací v hrobě... Schválně napiš, kolik to zkrácení stálo. Můj rekord za zkrácení tahu je 80 USD v Kalifornii. Malé židovské hodinářství, slušný výběr nových i vintage. Zřejmě ne AD. Chyba byla u mě. Na ruce jsem měl inhouse, a chtěl zkrá*** tah na Tag Heuer co jsem přinesl v pouzdře. Nezeptal jsem se na cenu, čekal jsem, že to udělají jako všude zadarmo. Nebo za deset babek. No koukal jsem jak vrána. Ale zaplatil. Bohužel to jinak nešlo. Od té doby se raději už všude ptám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanm Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 U Dušáka Na Příkopech jsem byl poprvé před týdnem a po tom, co jsem tam zažil v prodejně a posléze nahoře v servisu, kde mi 25minut zkracovali tah za neskutečnou raketu, ještě špatně a ještě mi dvakrát na ruku cpali cizí hodinky (2 zákazníci jsou zřejmě moc) už nikdy. Starej Dušák se obrací v hrobě... ahoj,v servisu u dušáka mi ochotně a zdarma zkrátili tah béček pořízených v carollinum...tak nevim,zda to dělaj dle toho jak se jim kdo zalíbí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 pánové nevíte někdo kolik procent je carollinum ochotno pustit při platbě cash a tlaku na cenu ? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 pánové nevíte někdo kolik procent je carollinum ochotno pustit při platbě cash a tlaku na cenu ? díky jak se říká u hodinek, -20% není žádná sleva... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 jak se říká u hodinek, -20% není žádná sleva... :-) Tak to by jsme mohli přes Tebe nakupovat? Nějakýho borce s 20% ní slevou v Carollinu by všichni uvítaliTřeba na Daytonách by to dělalo docela balík. A pokud pro Tebe není 20% žádná sleva, kolik by jsi uměl dohodnout? 30%, nebo rovnou 50%? Konečně tu máme pořádnýho nákupčího. Hurá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Tak to by jsme mohli přes Tebe nakupovat? Nějakýho borce s 20% ní slevou v Carollinu by všichni uvítaliTřeba na Daytonách by to dělalo docela balík. A pokud pro Tebe není 20% žádná sleva, kolik by jsi uměl dohodnout? 30%, nebo rovnou 50%? Konečně tu máme pořádnýho nákupčího. Hurá! Kdybys jim slíbil že budeš každý týden po dobu 5ti let brát minimálně troje hodinky za 200+ tak by možná s cenou trošku začarovali :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Tak to by jsme mohli přes Tebe nakupovat? Nějakýho borce s 20% ní slevou v Carollinu by všichni uvítaliTřeba na Daytonách by to dělalo docela balík. A pokud pro Tebe není 20% žádná sleva, kolik by jsi uměl dohodnout? 30%, nebo rovnou 50%? Konečně tu máme pořádnýho nákupčího. Hurá! Možná Ti schází trochu smyslu pro humor. Kdo to nevzdá, určitě něco vybojuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Možná Ti schází trochu smyslu pro humor. Kdo to nevzdá, určitě něco vybojuje. Brette, zklamal jsi, a my se už tolik těšili :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se