Přejít na obsah

Dusak vs. Carollinum

maty

Doporučené příspěvky

ja jsem se docela tesil, ze bych se nekdy v budoucnu dostal na sraz... ale jak vidim tu sodu, co si davate...

Mluvíš mi z duše - a když na sraz, tak jedině najedenej ;-)

Ale zpátky k topicu - zkušenosti mám akorát se servisem u Dušáka, a jsou - hmm, takový nijaký.

První byla, když jsem sháněl řemen na renovované IGENy. Po dotaze na řemeny od Hirsche se mě paní zeptala, jestli to není na ty Primky škoda ;-) Možná je, ale zkazila mi radost a stejně to dopadlo tak, že mi ukázala katalog, ptž. tam moc řemenů neměli...

No a podruhé - oprava tahu na B Hercules, vypadl mi jeden z těch šroubků - překvapilo mě, že celá operace trvala měsíc... Tak nějak jsem u autorizového servisu čekal že to bude na počkání...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..překvapilo mě, že celá operace trvala měsíc... Tak nějak jsem u autorizového servisu čekal že to bude na počkání...

Problem je v tom, ze skoro kazdy ceka ze vsechno bude na pockani, ze vsechno ma kazdy prodejce/servis na sklade a ze to bude skoro zadarmo.. Pokud servis nerekne ze to bude za dva dny hotovy a cekas mesic, ale rekne mesic a je to mesic tak mi to prijde naprosto korektni a fer jednani.. ono nekdy ze servisu a od vyrobcu dostat cokoliv neni tak uplne jednoduchy jak se zda..

Odkaz ke komentáři

Problem je v tom, ze skoro kazdy ceka ze vsechno bude na pockani, ze vsechno ma kazdy prodejce/servis na sklade a ze to bude skoro zadarmo.. Pokud servis nerekne ze to bude za dva dny hotovy a cekas mesic, ale rekne mesic a je to mesic tak mi to prijde naprosto korektni a fer jednani.. ono nekdy ze servisu a od vyrobcu dostat cokoliv neni tak uplne jednoduchy jak se zda..

Nicméně nechápu proč nejsou ochotni oproti PLNÉ záloze díl objednat a provést opravu v kratším termínu poté, co díl dorazí. To že potřebují hodinky na celou dobu ve mě vyvolává dojem, že neumí nic a všechno včetně drobných oprav posílají někam jinam - kde to umí...

Odkaz ke komentáři

Nicméně nechápu proč nejsou ochotni oproti PLNÉ záloze díl objednat a provést opravu v kratším termínu poté, co díl dorazí. To že potřebují hodinky na celou dobu ve mě vyvolává dojem, že neumí nic a všechno včetně drobných oprav posílají někam jinam - kde to umí...

Nejsou schopni objednat samotny dil proti plne zaloze? To by mozna mohli umet zaridit, a nebo spis by mohli chtit ;) To uz je otazka pristupu atd, ale to ze namji dily skladem a chvili trva objednani na tom nic divnyho nevidim..

Odkaz ke komentáři

To jsou dobré postřehy, uvidíme, co nám na to odpoví paní Jetmarová.

Upraveno uživatelem ¨safi
Odkaz ke komentáři

Slovo "šetřit" nemám rád :D

Tado, tvoje prispevky mi prijdou cim dal kultivovanejsi a prijemnejsi a ty hodinkove docela rad ctu. Taky proto, ze mam rad vintage hodinky jako ty. Ale proc prosimte vypustis z pusy/klavesnice takovouhle hovadinu? (Mne neprijde nic spatneho na tom, kdyz na hodinky setrim. Ostatne mi ani nic jineho nez setrit nezbyva :thumbsup_anim: )

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Tado, tvoje prispevky mi prijdou cim dal kultivovanejsi a prijemnejsi a ty hodinkove docela rad ctu. Taky proto, ze mam rad vintage hodinky jako ty. Ale proc prosimte vypustis z pusy/klavesnice takovouhle hovadinu? (Mne neprijde nic spatneho na tom, kdyz na hodinky setrim. Ostatne mi ani nic jineho nez setrit nezbyva :thumbsup_anim: )

Tak tam jde jen o to slovo :) Samozřejmě, že i já musím občas zavřít stavidla mých financí, aby se rybník naplnil a já mohl udělat výlov nějakého vintage kousku (zrovna teď mám poličeno na něco velmi extra, ale to fakt budu muset stavidla utěsnit něčím...hmmm... těsným).

Jde jen o to, že nerad používám to slovo. To je celé

Odkaz ke komentáři

Tak tam jde jen o to slovo :) Samozřejmě, že i já musím občas zavřít stavidla mých financí, aby se rybník naplnil a já mohl udělat výlov nějakého vintage kousku (zrovna teď mám poličeno na něco velmi extra, ale to fakt budu muset stavidla utěsnit něčím...hmmm... těsným).

Jde jen o to, že nerad používám to slovo. To je celé

asi málokdo má šetření rád, ale zase bez toho by to možná nebylo ono.

Odkaz ke komentáři

Problem je v tom, ze skoro kazdy ceka ze vsechno bude na pockani, ze vsechno ma kazdy prodejce/servis na sklade...

Jasně, to tak trochu čekám. Určitě je to rozmazlenost, ale na druhou stranu - proč by v autorizovaném servisu neměli mít na skladě součástky do tahů nebo celé tahy?

a P.S.: A samozřejmě mi to řekli hned, že to bude trvat měsíc a víc. Takže z tohohle pohledu O.K.

Odkaz ke komentáři

Tak na pána z Carollina si také trochu přisadím. Když jsem před několika měsíci vybíral hodinky, zašel jsem také do Carollina.

Dorazil jsem sice asi 5min. před zavírací dobou (hodinky mi šly přesně), ale nikam jsem se nedral. Pravděpodobně pán, o kterém tady hovoříme mi

odemkl již zamčené dveře a pozval mě dál. Když jsem se začal zajímat o mechanické hodinky do 40ti. kč (nejprve jsem se zeptal jestli vůbec nějaké v této

kategorii mají), jeho zájem lehce ochladl, ale zavedl mě k několika modelům Baume-Mercier. Po dobu kdy jsem si hodinky prohlížel, stál vedle mě, pohazoval si klíčemi a stroze mi odpovídal na dotazy. V souhrnu nic zásadního, ale atmosféra tam příjemná nebyla. I to může rozhodnout o tom, že zákazník půjde nakoupit jinam.

O Tadově vystupování nechci spekulovat, ale pokud chce Carollinum být obchodem, za který se vydává, měli by si tam všichni udržet glanc za (skoro) všech okolností.

Zdraví Roman

Odkaz ke komentáři

Tak na pána z Carollina si také trochu přisadím. Když jsem před několika měsíci vybíral hodinky, zašel jsem také do Carollina.

Dorazil jsem sice asi 5min. před zavírací dobou (hodinky mi šly přesně), ale nikam jsem se nedral. Pravděpodobně pán, o kterém tady hovoříme mi

odemkl již zamčené dveře a pozval mě dál. Když jsem se začal zajímat o mechanické hodinky do 40ti. kč (nejprve jsem se zeptal jestli vůbec nějaké v této

kategorii mají), jeho zájem lehce ochladl, ale zavedl mě k několika modelům Baume-Mercier. Po dobu kdy jsem si hodinky prohlížel, stál vedle mě, pohazoval si klíčemi a stroze mi odpovídal na dotazy. V souhrnu nic zásadního, ale atmosféra tam příjemná nebyla. I to může rozhodnout o tom, že zákazník půjde nakoupit jinam.

O Tadově vystupování nechci spekulovat, ale pokud chce Carollinum být obchodem, za který se vydává, měli by si tam všichni udržet glanc za (skoro) všech okolností.

Zdraví Roman

Možná by mohl někdo znalý založit anketu, která by potom mohla trochu pomoci omluvit chování toho pána. Anketa by měla znít na téma : Kdo znás už byl vybírat hodinky v Karolínu ? Kolikrát ? Jak dlouho se zdržel ? Kolik hodinek koupil ? :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Do Carollina jsem si dovolil nahlédnout minulý týden. Vzhledem k tomu, že netuším, o jakého pána se jedná, mohu krátce popsat svůj krátký postřeh.

Přišel jsem standartně oblečený, podotýkám, že bez batohu, zkrátka tak, jak jezdím do nemocnice. Chtěl jsem vidět IWC a Rolex, obsluhoval mě pán. Ihned na počátku hovoru jsem upozornil na to, že si za současné situace nemohu obé dovolit. I nadále probíhala naše diskuse naprosto korektně, tak jsem jsem očekával od tak honosné, myslím to zcela vážně, firmy. Odcházel jsem spokojený s dobrým pocit.

Následně jsem juknul k Dušákovi na Omegy, tam se mi pro změnu věnovala slečna či mladá paní. Na rozdíl od minula se ke mě chovali naprosto slušně, opět jsem odcházel spokojený.  

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...