African Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února (upraveno) V 24. 2. 2025 v 10:56, Petr Matuszek napsal: Mě teda nejvíc berou tyhle: https://forum.chronomag.cz/topic/177032-zenith-defy-classic-%E2%80%93-blue/#comment-3099917 Jsem puntičkář a nedal jsem výřez datumovky, který je větší než kolo datumovky, takže je vidět zaoblení a temná díra Jinak by šlo asi o geniální časomíru.... Upraveno 27. února uživatelem African
BudhaBudhovic Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března V 17. 1. 2023 v 14:06, gcom napsal: Dnes jsem je měl na ruce vč. nových chronomasterů... zkrátím to, jdu si pro ně v dubnu... ta 10s sekundovka mi přijde jiná a zajímavá, cifr pecka, tah neskutečnej... prostě nádhera... Btw kdyby je někdo chtěl osahat, tak Bechyně Václavák by je ještě chvilku mohli mít (stahovali mi je z Budějovic). jake jsou dojmy s odstupem casu ? ... take nad nimi premyslim ...
gcom Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března (upraveno) Velmi rychle byly pryč, málokteré hodinky mě taky rychle přestaly bavit. Být s klasickou centr 60s ručkou, bylo by to ideál Upraveno 14. března uživatelem gcom 1
Tomak Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Raději bych měl předchozí model s nedokonalou datumovkou než to nesmyslné 10 sec. kolečko. IMG_1680.mov
exell Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna On 3/14/2025 at 7:31 PM, gcom said: Velmi rychle byly pryč, málokteré hodinky mě taky rychle přestaly bavit. Být s klasickou centr 60s ručkou, bylo by to ideál Přečetl jsem si si to až teď, ale vidět ty 2 tvé příspěvky takto pod sebou, to je nádherná demonstrace chronobundu. pobavilo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se