Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
To: Baker, lolohh...da se rict, ze je srovnatelny nebo i lepsi nez origo k monsterum?

To bohužel nevím, jen jsem ti poslal odkaz na stejnou aukci co Baker. Mám zkušenost jen s origo řemenem k Samurajům a ten se mi moc nepozdává.

Odesláno
To bohužel nevím, jen jsem ti poslal odkaz na stejnou aukci co Baker. Mám zkušenost jen s origo řemenem k Samurajům a ten se mi moc nepozdává.

Jo, o Samurajich to vim...u Monster to ma byt lepsi....

Mno pockam, jestli se vyjadri jeste Baker, diky.

Odesláno

Ted se zeptam asi blbe...netaha tenhle jemnej tah chlupy? Tahy jsem nikdy moc nenosil, vzdy sel dolu...ale ted to zkousim znovu. :tongue_ss:

Odesláno

Gorgu, moje zkušenosti (trochu rozdílné od ostatních): tah Samurai OK, tah Monster OK, tah Watchadoo OK - jím jsem nahrazoval tah u SKX007 - ten je fakt katastrofickej - jediný co ber v úvahu je že watchadoo má rovný konce, nepřiléhá teda k pouzdru jako origo tahy

Odesláno
Gorgu, moje zkušenosti (trochu rozdílné od ostatních): tah Samurai OK, tah Monster OK, tah Watchadoo OK - jím jsem nahrazoval tah u SKX007 - ten je fakt katastrofickej - jediný co ber v úvahu je že watchadoo má rovný konce, nepřiléhá teda k pouzdru jako origo tahy

Beru v potaz, diky...

Odesláno

oboje su krasne, ja by som isiel do samurajov, tie sa mi pacia aj nazivo, ale monstra ma trochu sklamali nazivo - ani neviem preco, proste to nebolo ono

Odesláno

Cece ja nosil oranzovy monstra na hirsh orange carbon v lete ke kravate a kratky kosili. Pac mam holou hlavu a sportovni postavu (doufam ze ji jeste mam) asi to nebylo zly, pac nase recepcni mi sama rekla ze mam krasny hodinky. Napred jsem to bral jako rejpani (fakt jsem je musel dat na ruku, neslo jit z domu bez nich) ale pote me vsechny kolegyne ujistili ze mi to slusi. Pujcil si je kolega co se tam vometal a byl podobne oblecenej, ale pac mel bibra jak snatkovej podvodnik a pejzy jak rabin tak se holky shodli ze mu neslusi vubec. Ono to spolu vsechno souvisi. Myslim (Well) ze zrovna ty by jsi potapky mohl nosit i do tanecnich, kukuc a figuru na to mas.

Jedine co me pak nastvalo bylo, ze mi jedna z nich rekla ze naposled jsem mel tak hezke hodinky ty pruhledny (skeletovy) Festiny. Coz me nepotesilo ale od holky to beru.

Odesláno

Tak už je mám ponošený všechny - monster, Samurai i Sumo a čistě subjektivně se mi zdá nejlepší tah právě na nejlevnějších Monstrech. Sumo má zase "jedinečné" pouzdro. A Samurai jsou takové.. celé své..

Těžké dilema co půjde z domu.

Odesláno

Kuš ty! :) :) Minulý týden sem prodal modrý, ale jen pro to, aby uvolnily místo černejm, co sem objednal u Kuby. přijdou, předpokládám, během ledna. a budu , co se týče potápek, vyřešenej. Aspoň teda Japan made. Doufám.

Mám takové svrbění se zbavit obou samuraiek, ale přijde mi to vůči nim sprostý.. :goof:

Odesláno
Kdo říkal, že se Monstra nehodí k obleku? ;)

no neni to uplne najhorsie, iba by som pouzil zaujimavejsi remienok, toto sa v Monstram vazne nehodi

k Monstram sa mi hodia taketo remienky:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...