mAra_ Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 před 21 hodinami, prischera napsal: Sem s ni Myslel jsem, ze parozi nic neprekona, ale tady cejtim potencial Pravdu máš... Ale tohle snad jen někde až se znovu potkáme u piva... Nemusí na mě internet vědět všechno.
marnejeto Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 před 2 hodinami, Hento napsal: Pánové, vy mi dáváte. Včera večer jsem šel jen kolem. Nože mě nikdy nějak nebraly. Přečtu si pár příspěvků a dnes ráno zjistil, jak můžu žít bez nože. No skoro 40 let jsem to zvládal na pohodu. Celý den čtení, hledání a studování... konečně vyřešeno a objednal jsem RAT 1 s ocelí D2. Těším se, jak malý Jarda. No výborně , občas pokroj špek ať nechytne lišáka a budeš spokojený.
watchboy Odesláno 7. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2022 (upraveno) Tak pánové moc vám všem děkuju za cenné rady, po dvoudenním martyriu a prohledávání internetů, jsem se nakonec rozhodl pro tohohle krasavce, takže ještě jednou díky moc https://www.highlife.cz/noze-buck-zaviraci-nuz-vantage-pro-347-v6932 Upraveno 7. února 2022 uživatelem watchboy
Hento Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 před 8 minutami, watchboy napsal: Tak pánové moc vám všem děkuju za cenné rady, po dvoudenním martyriu a prohledávání internetů, jsem se nakonec rozhodl pro tohohle krasavce, takže ještě jednou díky moc https://www.highlife.cz/noze-buck-zaviraci-nuz-vantage-pro-347-v6932 A já děkuji za založení tohoto vlákna, které mě nastartovalo k tomu, abych byl také vybaven nožem.
Murphy97 Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 (upraveno) Před hodinou, watchboy napsal: Tak pánové moc vám všem děkuju za cenné rady, po dvoudenním martyriu a prohledávání internetů, jsem se nakonec rozhodl pro tohohle krasavce, takže ještě jednou díky moc https://www.highlife.cz/noze-buck-zaviraci-nuz-vantage-pro-347-v6932 Jak rikam, budes v tehle cenovce nadmiru spokojen Upraveno 7. února 2022 uživatelem Murphy97
nickolas Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 Nechtelo by to nejake obecne vlakno o nozich? Kdyz je tu tolik nadsencu… A @mAra_ hybaj do ze zivota!
marnejeto Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 před 11 hodinami, watchboy napsal: Tak pánové moc vám všem děkuju za cenné rady, po dvoudenním martyriu a prohledávání internetů, jsem se nakonec rozhodl pro tohohle krasavce, takže ještě jednou díky moc https://www.highlife.cz/noze-buck-zaviraci-nuz-vantage-pro-347-v6932 Budeš spokojenej (poměr cena výkon je ) , ale neboj u jednoho to stejně neskončí
marecenator Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 před 2 hodinami, nickolas napsal: Nechtelo by to nejake obecne vlakno o nozich? Kdyz je tu tolik nadsencu… A @mAra_ hybaj do ze zivota! stranka s balisongem taky docela "vyzivna", naprosto idealni zavirak.. Buck je dobra volba
Ivan Lelák Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 před 3 hodinami, nickolas napsal: Nechtelo by to nejake obecne vlakno o nozich? Kdyz je tu tolik nadsencu… A @mAra_ hybaj do ze zivota! Tvá ironie se zatím míjí účinkem...:-).
Aleš 75 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Odesláno 23. března 2022 Něco pro inspiraci záleží co od toho nože chceš čím tvrdší ocel tím ostřejší,ale náchylnější na vylomení ostří,na úhlu ostří.Jednotka tvrdosti HCR.Jestli chceš nůž na otevírání obálek tak ten tvůj vybraný ano.Přiložený foto rybička na parádu,Lovecký má složení čepele kvality švédské damaškové oceli.Zas ale zase cena je někde jinde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zceyee Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Odesláno 23. března 2022 Ta ryba vypadá jak dobrej trhač kapes.
Aleš 75 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Odesláno 23. března 2022 Jj bez pouzdra by to nešlo.Tu mám v aktovce na otevírání balíků, obálek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Aleš 75 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Odesláno 23. března 2022 Oprava jednotky HRC je správně. Čím je ocel tvrdší ocel, tím hůře jde nůž naostřit, čepel je křehčí, ale zároveň má delší životnost. Tvrdost kvalitních kuchyňských nožů by měla být v rozmezí 52 až 56 HRC. Japonské nože z damascénské oceli mají přes 60 HRC a moderní nožířské oceli dosahují i 64 až 68 HRC.
watchboy Odesláno 23. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2022 Dnešní přírustek. Buk z dubu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se