Leko Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Dobrý den, chtěla bych si koupit tyhle hodinky. Je to dobrá volba co se týče kvality a ceny ? Hodinky Citizen Elegant Ladies Eco-Drive Radio Controlled FC0010-55D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Hodinky Citizen Eco-drive jsou kvalitní a spolehlivé, pokud se líbí a jsou za dobrou cenu, není důvod je nekoupit. Tyhle konkrétní se mi zdají trochu překombinované, ale to je na vkusu každého. Alternativou mohou být např. Seiko nebo Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Ne že by se něco nemohlo po.... Ale u Citizenu je v této kategorii kvalita téměř sázka na jistotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 tyhle jsou právě jedny z top dámských hodin dle mého názoru...určitě doporučuji. Taky jsem je málem bral pro ženu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Jestli se ti líbí, tak jdi do nich, rozhodně dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 ano, dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Tak tu cenu nezmiňujete, dají se pořídit za 8 200 i za 12 300. Já bych zvolil tu nižší ;o) Ale pokud jde o výběr, fakt dobrá volba, mně připadají hrozně elegantní s těmi růžovo/fialovými detaily, vnutil bych je manželce, ale není hodinkový typ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Také myslím, že s Citizen je dobrá volba a sázka na jistotu. Eco-drive, přesné díky seřizování rádiovým signálem, zajímavá barevná kombinace... Pokud se Vám líbí, určitě to budou výborné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Su krasne, kupoval som ich dcere. Funguju bezproblemovo. Sportovo elegantne a v danej kategorii asi naj co Citizen ma!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se