kubson Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 celkem zajímavá stránka, jen výběr hodinek je zatím malý localtime.in
skalis Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 kubson napsal: celkem zajímavá stránka, jen výběr hodinek je zatím malý localtime.in Kubo, ty stranky nefunguji, co na nich bylo?
spiderer Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Taky mi funguji, je to fajn Chtelo by to jen mnohem sirsi nabidku hodinek
martin1 Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 U mne: The page you were looking for doesn't exist. You may have mistyped the address or the page may have moved.
skalis Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 martin1 napsal: U mne: The page you were looking for doesn't exist. You may have mistyped the address or the page may have moved. Mam stejny problem. Zkousel jsem Operu (kterou pouzivam standardne) i Firefox. Oboji na neokennim OS, ale to by nemelo hrat roli.
spiderer Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 To je divny, ja vidim tohle a mam moznosti vybirat si hodinky na kterych se bude zobrazovat cas..
N4M Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 kubson napsal: celkem zajímavá stránka, jen výběr hodinek je zatím malý localtime.in Škoda, že tam není víc značek, ale je to pěkný - to zužitkuju na webu, na kterým dělám - díky
Vit Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 spiderer napsal: To je divny, ja vidim tohle a mam moznosti vybirat si hodinky na kterych se bude zobrazovat cas.. taky mi to tak funguje na IE 6
dagou Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Nakonec jsem se tam trochu probouchal, ale stejně to z poloviny nefunguje, což je pěkná blbost, když to jsou webový widgety, který by šly krásně použít v dashboardu. Proč to nefunguje v Safari?
tyfo Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 tak mne to take nefunguje ani v Maxthon ani v IE7
Titan Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 povolte si FLASH prehravani jinak by to chtelo vetsi vyber
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se