Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mam otazku ohladne Seiko Samurai. Pri titanovej verzii su na ciferniku, presnejsie na obvode indexov a ruciciek leskle plochy, ktore su tam myslim kvoli viditelnosti v sere, no mne osobne trocha vadia. Su tak isto riesene indexi a rucicky aj na ocelovej verzii Samurai-ov? Vdaka.

Odesláno

Nejake skusenosti s tymito Seiko-hodinkami?

Case

Solid stainless steel screw view back case with polished sides and brushed top.120 click unidirectional bezel, screw down crown and water resistant to 100 metres.

SNZD09J1 - stainless steel case and bracelet with black dial

SNZD13J1 - stainless steel case and bracelet with black bezel and black honeycomb dial

SNZD15J1 - black stainless steel case and bracelet with black honeycomb dial

Dimensions

The bezel is 39mm across, 43mm across the case including crowns, 45mm lug tip to lug tip, 12.75mm thick and 20mm lug spacing.

Movement

Seiko 23 jewel automatic, calibre 7S36 with quickset day and date.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Kasper napsal:
Mam otazku ohladne Seiko Samurai. Pri titanovej verzii su na ciferniku, presnejsie na obvode indexov a ruciciek leskle plochy, ktore su tam myslim kvoli viditelnosti v sere, no mne osobne trocha vadia. Su tak isto riesene indexi a rucicky aj na ocelovej verzii Samurai-ov? Vdaka.

Podivej se sem:

http://www.chronomag.cz/wp-content/Samurai007.jpg

Odesláno
  Kamil napsal:
  Kasper napsal:

Podivej se sem:http://www.chronomag.cz/wp-content/Samurai007.jpg

No, uz to tak bude, ze tie leskle casti su v oboch prevedeniach. :(

Odesláno

Jedna mozno trochu hlupa otazka, ci prosba.

Poradite nejake Seiko typu Samurai ci podobne bez tych nestastnych lesklych ploch na indexoch a rucickach?Vopred vdaka.

Odesláno
  Kasper napsal:

Poradite nejake Seiko typu Samurai ci podobne bez tych nestastnych lesklych ploch na indexoch a rucickach?Vopred vdaka.

Nové Seiko Samurai - limitovaná edice se žlutým ciferníkem (a bez nešťastných lesklých ploch na indexech a ručičkách :)). Navíc s delšíma ručičkama, velká ručička zasahuje do minutového věnce, konečně.

IMG_5759_resize_resize.jpg

IMG_5758_resize_resize.jpg

IMG_5778_resize-1.jpg

Odesláno
  Kasper napsal:

Prípadne tieto orange Samuraie :)

seikosamuraiorange.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jak jsem včera avizoval. dnes mi doručili samuraie. První pocit - po dlouhém očekávání - je samozřejmě nadšení (a přetrvává...). Jsou opravdu skvělé.

Jináč, jak již bylo řečeno v recenzích, jsou to velmi těžké hodinky, ale ruka si rychle zvykne. Návod je jen universální, povšechný, musím si stáhnout z netu instrukce na hacking.

K nákupu: na to, že to byl můj první nákup ze zahraničí, šlo to velmi snadno a hladce. Stačilo uvolnit kartu pro zahraniční platby na přepážce banky, obchodník na netu akceptoval platbu Visou. Po vyplnění formuláře (stačí školská angličtina) na druhý den mi došel potvrzující mail od obchodníka. Trochu mne vyděsily došlé formuláře z UPS (clo, dph atd.), ale za chvíli jsem se vcelku orientoval.

Btw: Chronomag a jeho přátelé mají další úspěch - šťastného majitele nového "pánského šperku". Kolik nás tak už asi bylo...?

Odesláno

Na klasických bílých Seiko Samurai se mi líbí jejich "decentnost". Můžu si je vzít k černému obleku, společenské košili s manžetovými knoflíčky a vypadají fakt skvěle, vůbec ne nepatřičně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...