Josef01 Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 (upraveno) To není modelem ale rukama hodináře, mám stejné a šlapou 10 let bez servisu. Byl bys překvapení kolik velmi dobrých značek jde po nákupu do servisu.... Upraveno 20. března 2022 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 (upraveno) ja byl dnes na Staromaku v butiku Omega a pani mi ukazala nove AT...puvodne jsem je ani nepotreboval videt, jelikoz me vzdy AT nechavaly chladnym, ale tyhle jsem vzal do ruky a okamzite WAUUU. Malokdy jsem zazil u hodinek neco podobneho. naprosto perfetkni cift, modre rucicky, ktere se zajimave leskly, brouseni pouzdra i AR vse naprosto v topu... cenikovka myslim 154.000 czk Upraveno 21. března 2022 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 22. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 11 hodinami, moralles napsal: ja byl dnes na Staromaku v butiku Omega a pani mi ukazala nove AT...puvodne jsem je ani nepotreboval videt, jelikoz me vzdy AT nechavaly chladnym, ale tyhle jsem vzal do ruky a okamzite WAUUU. Malokdy jsem zazil u hodinek neco podobneho. naprosto perfetkni cift, modre rucicky, ktere se zajimave leskly, brouseni pouzdra i AR vse naprosto v topu... cenikovka myslim 154.000 czk barvičky ještě neměli?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 U těch small seconds se měli vykašlat na datum a neměly by chybu podle mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Souhlas. Sent from my D6633 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoodje Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Ten tah je top cena min top Datum no-top NVM jak si poradi s podobnou kvalitou za nizsi peniz, hlavne od Tudoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Nijak. Mnozstvi potencialnich zakazniku, kteri by se fakticky rozhodovali mezi AT a necim od Tudoru bude minimalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Mne sa strasne paci jak kritizuju Omegu ze kopiruje Rolex OP, myslim ze za chvilu si budeme vyberat len znacku kedze bude vsetko na jedno kopyto. Esteze mame doma skryte stare poklady co nam svedomie nedovoli predat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Jak kdyby op byly prvni. Ted to nemuzu najit, ale nekde jsem cet, ze Sinn uz podobne barvicky kdysi mel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 V 21. 3. 2022 v 23:48, moralles napsal: ja byl dnes na Staromaku v butiku Omega a pani mi ukazala nove AT...puvodne jsem je ani nepotreboval videt, jelikoz me vzdy AT nechavaly chladnym, ale tyhle jsem vzal do ruky a okamzite WAUUU. Malokdy jsem zazil u hodinek neco podobneho. naprosto perfetkni cift, modre rucicky, ktere se zajimave leskly, brouseni pouzdra i AR vse naprosto v topu... cenikovka myslim 154.000 czk pěkné leštěnky, ta datumovka mě tam vyloženě sere.... jinak moc pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Jak kdyby op byly prvni. Ted to nemuzu najit, ale nekde jsem cet, ze Sinn uz podobne barvicky kdysi melTo jsou proste barvy ze sedmdesatek.. tam se dohadovat, kdo byl prvni, nema smysl... nechci moc plevelit omega vlakno, ale napriklad ty rolexacke opecka navazovaly uz na lakovane stella cifry prave ze sedmdesatek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 To beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Skoda ze ta datumka u barevnych AT vypada, jak tu kdosi poznamenal na adresu POcek 8500, jako kdyby to okynko nekdo vyrizl malou flexou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se