Přejít na obsah

Pro příznivce značky...

Quasar007

Doporučené příspěvky

No tak finština by přece měla logicky patřit mezi základní výbavu Chronomagorů, ne? Učit se, učit se, učit se!

no tak to uz se zacni ucit, je to totiz svedstina ;-)

jinak me prekvapuje, ze jste si to neprelozili, takze vam davam odkaz. anglicky snad umite. kdo ne, tak si to zmeni na cestinu. a to tu jsou samy ajtaci :)

http://translate.google.com/translate?u=ht...en&ie=UTF-8

edit

docela by me zajimala ta prezoska na ten kalendar. zkusim pohledat

Upraveno uživatelem 911
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zazobaní týpci. :2guns: Ale nebuďte smutní, že nemáte na IWC. Důležité je, jak nedávno říkal profesor Pafko v jednom rozhovoru: Umění života je dát do souladu svoje požadavky se svými možnostmi. Jen pak může být člověk šťastný. :P

Problem je, ze moznosti uz dnes nejsou tak omezene, jako v dobach minulych. A tak, kdyz nekdo IWC vylozene chce, jde to (v prubehu par let) zaridit. :)

Odkaz ke komentáři

Ac priznivce digi, musim rict, ze IWC se mi libi hodne (jedny z mala mechanik). Akorat jsem je jeste nikdy nevidel nazivo (mnou vybrany kousek)... Myslite, ze je dobry napad si koupit nejdrive nejaky dokonalejsi fake, podivat se, jak by mi sedely, slusely apod? Nechce se mi zakladat nove vlakno.

Odkaz ke komentáři

Myslite, ze je dobry napad si koupit nejdrive nejaky dokonalejsi fake, podivat se, jak by mi sedely, slusely apod?

To určitě ne....podporovat výrobce fejků......už tu padlo...vytiskni si hodinky a vystřihni.....a vyzkoušej....já to tak dělám(a předtím se na ně zajdu podívat a vyzkouším naživo na pacce).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...