Quasar007 Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 Dnes jsem narazil na tuto fotoreportáž a protože jsem ji zde zatím nenašel, tak se o ni podělím. Pokud by někdo z dlouholetých členů fora usoudil že to tu již je, tak prosím o smazání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 Dnes jsem narazil na tuto fotoreportáž a protože jsem ji zde zatím nenašel, tak se o ni podělím. Pokud by někdo z dlouholetých členů fora usoudil že to tu již je, tak prosím o smazání. Hezoucke -diky Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 U IWC si umeji vybrat zamestnance a zamestnanci si zase umi vybrat hodinky...nebo, ze by je fasovali ?? Sorry za offtopic, ale slecna me zaujala na prvni pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 (upraveno) daji se takove navstevy "normalne" objednat, nebo je to jen o znamostech? zdejsi skupina OP by si taky mohla udelat vylet za ponorkama. edit to skalis. tak to je velmi dobry (v)kus. Upraveno 27. listopadu 2008 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 Díky za link, super fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 Quasar007: Děkuji za super odkaz a za napravení nálady po dnešním dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 27. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 není zač, taky mne potěšilo nalezení této fotoexkurze. Naživo to ale musí být skvělý a nezapomenutelný zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 není zač, taky mne potěšilo nalezení této fotoexkurze. Naživo to ale musí být skvělý a nezapomenutelný zážitek. co to zrealizovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 Super fotoprůvodce Ale jedna věc mě naštvala - nerozumim textu. Ale obrázky moooc pěkný. Fakt dobrá reportáž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 Super fotoprůvodce Ale jedna věc mě naštvala - nerozumim textu. Ale obrázky moooc pěkný. Fakt dobrá reportáž. No tak finština by přece měla logicky patřit mezi základní výbavu Chronomagorů, ne? Učit se, učit se, učit se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 (upraveno) No tak finština by přece měla logicky patřit mezi základní výbavu Chronomagorů, ne? Učit se, učit se, učit se! no tak to uz se zacni ucit, je to totiz svedstina ;-) jinak me prekvapuje, ze jste si to neprelozili, takze vam davam odkaz. anglicky snad umite. kdo ne, tak si to zmeni na cestinu. a to tu jsou samy ajtaci http://translate.google.com/translate?u=ht...en&ie=UTF-8 edit docela by me zajimala ta prezoska na ten kalendar. zkusim pohledat Upraveno 28. listopadu 2008 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 Pěkná reportáž. Já IWC prostě žeru! A děvčata tam nosí pěkný kusy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomo135 Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 Zazobaní týpci. Ale nebuďte smutní, že nemáte na IWC. Důležité je, jak nedávno říkal profesor Pafko v jednom rozhovoru: Umění života je dát do souladu svoje požadavky se svými možnostmi. Jen pak může být člověk šťastný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 Zazobaní týpci. Ale nebuďte smutní, že nemáte na IWC. Důležité je, jak nedávno říkal profesor Pafko v jednom rozhovoru: Umění života je dát do souladu svoje požadavky se svými možnostmi. Jen pak může být člověk šťastný. Problem je, ze moznosti uz dnes nejsou tak omezene, jako v dobach minulych. A tak, kdyz nekdo IWC vylozene chce, jde to (v prubehu par let) zaridit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 Ac priznivce digi, musim rict, ze IWC se mi libi hodne (jedny z mala mechanik). Akorat jsem je jeste nikdy nevidel nazivo (mnou vybrany kousek)... Myslite, ze je dobry napad si koupit nejdrive nejaky dokonalejsi fake, podivat se, jak by mi sedely, slusely apod? Nechce se mi zakladat nove vlakno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 Myslite, ze je dobry napad si koupit nejdrive nejaky dokonalejsi fake, podivat se, jak by mi sedely, slusely apod? To určitě ne....podporovat výrobce fejků......už tu padlo...vytiskni si hodinky a vystřihni.....a vyzkoušej....já to tak dělám(a předtím se na ně zajdu podívat a vyzkouším naživo na pacce). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 nj, kdyz ja bydlim v takove oblasti, kde je asi tezko najdu No jinak s tou podporou fakes mas pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 nj, kdyz ja bydlim v takove oblasti, kde je asi tezko najdu No jinak s tou podporou fakes mas pravdu. tak si je zkus vytisknout...měřítko 1:1......fejky fakt ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanus Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2008 Dnes jsem narazil na tuto fotoreportáž a protože jsem ji zde zatím nenašel, tak se o ni podělím. Pokud by někdo z dlouholetých členů fora usoudil že to tu již je, tak prosím o smazání. Nááádhera, díky. A ty kapesní digitálky, to je unikát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2008 opravdu pěná reportáž. tak si je zkus vytisknout...měřítko 1:1......fejky fakt ne. Vystřihnout si je, je úplně na prd. Zdání velikosti hodinek se hodně mění jejich tloušťkou. Jedině vyrobit z papíru model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se