david28 Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Viete prosim niekto odporucit kde kupit cestovne puzdro na hodinky? bud neviem googlit alebo jedine co som nasiel je na stranke biatec Ak je tu uz taka tema ospravedlnujem sa za zalozenie duplicity len som nic nenasiel. Pekny den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Řekl bych, že toho je v každém hodinářství alespoň několik modelů, např.: Cestovní pouzdro hodinek | Helveti.cz Kožené cestovní pouzdro Helveti | Helveti.cz Cestovní kožené pouzdro na hodinky Heisse & Söhne Mondo 70019-94 | Hodinky-365.cz Cestovní pouzdro na hodinky Friedrich Lederwaren Bond 20110-3 | Hodinky-365.cz Kazeta na hodinky Friedrich Lederwaren Cubano 27019-8 | Hodinky-365.cz Pouzdra na hodinky | Chronoshop.cz Pouzdra a krabičky na hodinky | Nejpanskehodinky.cz a to je určitě jen zlomek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 22. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 37 minutami, tombas napsal: Řekl bych, že toho je v každém hodinářství alespoň několik modelů, např.: Cestovní pouzdro hodinek | Helveti.cz Kožené cestovní pouzdro Helveti | Helveti.cz Cestovní kožené pouzdro na hodinky Heisse & Söhne Mondo 70019-94 | Hodinky-365.cz Cestovní pouzdro na hodinky Friedrich Lederwaren Bond 20110-3 | Hodinky-365.cz Kazeta na hodinky Friedrich Lederwaren Cubano 27019-8 | Hodinky-365.cz Pouzdra na hodinky | Chronoshop.cz Pouzdra a krabičky na hodinky | Nejpanskehodinky.cz a to je určitě jen zlomek okej asi som fakt retardovany a nechapem ze som nevedel nic najist asi len tazky den v praci Ospravedlnujem sa za ocividne zbytocny post Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 https://hodinar-frydl.sluzby.cz/pouzdra-na-hodinky-a-reminky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 2. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 tak len na zaver doplnim, co to som bol pozret a najlepsie cena/vykon sa mi javi ten biatec. Ostatne tu kozenky a podobne. Davam link ak by to nahodou niekoho zaujalo https://www.biatecwatches.com/shop/biatec-single-watch-roll-dark-brown-brown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tumic Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Ja jsem si nedavno udelal radost timhle. Bezproblemova komunikace a vyryli mi i venovavi v cestine. https://www.etsy.com/listing/1105366522/retro-leather-watch-case-wrist-jewelry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Jedna z mých nejlepších investic bylo toto pouzdro, mám dvě, protože na dovolenou atd. si beru troje hodinky - jedny na ruku a dvě v pouzdrech. Nejde mi v tomto případě o luxusní provedení (kožená pouzdra mám také dvě a používám je minimálně), ale o ochranu a malé rozměry. Toto se vejde do kapsy nebo do malé tašky, v kufru motorky to nezabere žádné místo a pouzdro se jen tak neodře, navíc nevyžaduje žádnou údržbu. Mám ho už několik let, používám opravdu často a zatím nemám žádné výhrady. https://www.trendhim.cz/cerne-prenosne-cestovni-pouzdro-na-hodinky-p.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 6. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 V 2. 4. 2022 v 22:40, tumic napsal: Ja jsem si nedavno udelal radost timhle. Bezproblemova komunikace a vyryli mi i venovavi v cestine. https://www.etsy.com/listing/1105366522/retro-leather-watch-case-wrist-jewelry diky za typ rovno som od nich objednal tak snad ma nenechaju dlho cakat je tam z coho vyberat a nasiel som presne typ este aj vo vyhotoveni rovno na 2ks takze bomba. este raz dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 (upraveno) Myslim ze @zrno delal taky nejakej futral na hodinky z kuze. Upraveno 6. dubna 2022 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 6. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 V 2. 4. 2022 v 22:40, tumic napsal: Ja jsem si nedavno udelal radost timhle. Bezproblemova komunikace a vyryli mi i venovavi v cestine. https://www.etsy.com/listing/1105366522/retro-leather-watch-case-wrist-jewelry este otazka riesil si tam nejake clo? lebo v cene som mal myslim len daň? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tumic Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 Cekal jsem ze budu muset platit, ale kupodivu to prislo rovnou domu bez nejakeho doplaceni anebo zdrzeni. Takze drzim palce at se tomu taky vyhnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Mne se celkem osvedcily ty gratis pouzderka co dostanes k nakupu drazsich hodinek treba v Koscomu. V Omega butiku jsem dostal dokonce dva. Neni to sice nic luxusniho, ale hodinky v tom jsou v bezpečí před nárazy a škrábance. Otázka, jestli by se na obchodě dali přemluvit k prodeji těchto vlastních brandovaných pouzder... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 7. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 V 10. 4. 2022 v 22:31, tumic napsal: Cekal jsem ze budu muset platit, ale kupodivu to prislo rovnou domu bez nejakeho doplaceni anebo zdrzeni. Takze drzim palce at se tomu taky vyhnes tak vsetko prebehlo v poriadku slovenska posta to preclila co bolo cca 3,5€ navyse nic hrozne. dizajn kvalita prevedenie zatial super a mozem len odporucit. takze este raz dik moc za typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tumic Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Rád jsem pomohl a hodinky tam sedí parádně, ať dělá pouzdro radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Parádní pouzdro. Krásné a praktické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Ještě bych měl dotaz, odkud je ten shop resp. odkud posilaji? Jsem jen na mobilu, a nedaří se mi to najít. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Tak jsem se proklikal a pročetl si stránky a už vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 asi to uz nie je aktualne, ale mozno to pomoze ostatnym, ktori zhanaju cestovne puzdro. Ja si neviem vynachvalit cestovne puzdro od Breitlingu, ktore som pred par rokmi kupil od miestneho clena Rybiz. Pouzivam ho takmer dennodenne. Pasuju tam hodinky s tahom, kozenym remienkom aj natom bez ohladu na velkost, nakolko vnutorny penovy vankusik sa prisposobi akejkolvek velkosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se