Přejít na obsah

Seiko SRPE93K1 Prospex Sea Automatic Diver's Turtle

Matrix44

Doporučené příspěvky

Seiko SRPE93K1 Prospex Sea Automatic Diver's Turtle

Ahojte, moje prvé hodinky SEIKO :)

Lepil som na nich ochranné sklíčko čo som mal doma, takže veľkosť úplne nesedí a ani som sa dobre netrafil, ale už som objednal väčšie.

Pekný deň :)

20220326_195428.jpg

20220326_195444.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je ale blbost. Koupis si takove pekne Zelvy, a lepis na ne nejakou folii jak na mobil. 1. Ten mineral Hardlex od Seika neco vydrzi. 2. Kdyz se bojis posli je treba klukum do PH na vymenu za safir. Bude to stat nejakych 1 - 1,5 tis Kc. A mas klid👍

Odkaz ke komentáři

Je to nalepené tvrdené sklíčko, len to vyzerá hnusne lebo je menšie a nalepil som ho ešte krivo. Keby bolo v plnej veľkosti, tak by to nebolo ani veľmi vidieť. Poznám sa, aké mám šťastie, tak by som ho do týždňa poškrabal :)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Ahojte, chcel by som sa poradiť ohľadom naťahovania hodiniek. Koľkokrát je potrebné / možné natiahnuť strojček cal. 4R36 do plného natiahnutia? Je možné tento strojček pretiahnuť? Naťahujete vaše hodinky len nosením (automaticky), alebo aj manuálne?

Ďakujem a prajem pekný deň :)

Odkaz ke komentáři

Všeobecně se tu u automatů s možností ručního nátahu preferuje manuálně natahovat pouze pro nastartování. Zbytek se pořeší pohybem ruky, tedy rotorem a to je to, proč jsou automaty nazývané automatem. 

Přetáhnout automat nejde.

Odkaz ke komentáři

Automaty maji odlučovač natahu (nebo tak nejak), jinak by je automaticky natah mohl pretahnout. No a ten se uplatnuje i pri natahovani korunkou. Ale lepsi je jen tak trochu natahnout, aby se rozbehly, a nebo ani tak ne, proste je rozhybat rukou (starsi levna seika maji automaticky natah a taky to jde).

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 3 týdnech...

Dík za foto a inšpiráciu. Máš to pekne nalepené a aj dobre zvolenú veľkosť. Pri prvom pohľade na foto ma napadlo, že hodinky má na ruke Yeti :)

Dnes som sa odhodlal a prelepil sklíčko za väčšie 32mm a vyzerá to konečne dobre (foto som zatiaľ nerobil).

Prikladám aj foto nového silikónového remienku SEIKO vo farbe army green. Ak by mal niekto záujem, tak sa mi ozvite cez PM, mám jeden na predaj.

20230306_123702.jpg

20230306_123714.jpg

20230306_123812.jpg

Upraveno uživatelem Matrix44
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...