Daemonultimate Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Technical specifications – ORIS PROPILOT X CALIBRE 400 Case: 39mm diameter – multi-piece titanium case, satin-sandblasted – domed sapphire with double-sided AR-coating on top – sapphire crystal caseback – oversized titanium screw-down crown with guards – fluted bezel (non-rotatable) – 100m water-resistant Dial: grey, blue or salmon dial with subtle grainy texture – printed indices and minute track in black (grey dial) or white (blue & salmon dial) – hour and minute hand with Super-LumiNova insert – needle-like seconds hand – date window at 6 o’clock Movement: Oris Calibre 400, manufacture – automatic winding – 21 jewels – 28,800vph – 120h power reserve – anti-magnetic with silicon escape wheel and silicon anchor – - regulated withing COSC specifications – hours, minutes, seconds (hacking), date Strap: Integrated titanium bracelet with folding clasp and patented ‘LIFT’ system References: 400 7778 7153 7 20 01 TLC – grey dial 400 7778 7155 7 20 01 TLC – blue dial 400 7778 7158 7 20 01 TLC – salmon dial Availability: permanent collection - available from April 2022 Price: CHF 3,900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Jsem na ně naživo hodně zvědavej, parametry a hlavně to pouzdro s tahem vypadá skvěle. Za mě zajímavý a originální pojetí v době, kdy zas tak moc invencí v hodinářskym světě nepřichází. Ano, pilotky jak je známe to nejsou, ale to mi vlastně vůbec nevadí. Současně to nejsou hodinky pro všechny, ale to koneckonců není záměr Orisu už dlouhodobě. A z barev za mě jednoznačne vede ta šedá, která jen podtrhuje technickou stránku hodinek. Pár videí: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Mně se taky pozdávaj i zajímavý barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Krásný tvl ale 39mm?? kdyby aspoň 42... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 To víš, zas kdyby byly 42, budou si tu zase stěžovat ti z druhého břehu. Ruku mám cca 19-22cm v zápěstí a 39 jsem měl. Potápky. A byly malinký. Jenže díky divers lunete, která tu není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Solidni kousek. konecne skvela velikost. Ale v tomhle cenovym ranku to bude mit tezky. Tudory Black Bay Pro jsou za podobnej peniz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 (upraveno) Tak ale to je zas úplně jinej svět. A navíc na ně si stejně všichni budou muset počkat ale myslim si, že za titan a 5ti denní manufakturu to je vcelku fér cena. @Daemonultimate ty máš rozpětí zápěstí 3cm? Každopádně určitě male působit nebudou, ať už díky tebou zmíněné absenci lunety, ale i lug2lug je 47mm, což není zas tak málo Upraveno 31. března 2022 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 2 minutami, sashator napsal: Tak ale to je zas úplně jinej svět. A navíc na ně si stejně všichni budou muset počkat ale myslim si, že za titan a 5ti denní manufakturu to je vcelku fér cena. o tom zadna, naceneny je to myslim ferove a s dostatecnym respektem k tomu, co vsechno to uzivateli nabizi. ale ja bych si zrovna myslel,ze zakaznici oris a tudor nemaji k sobe tak daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 To souhlasim, tam je to podobnej záběr. Spíš jsem myslel stylově, že je to úplně jinde. BB Pro se mi fakt líbí, ale co si budem povídat, invence je tam nulová, tady se aspoň posnažili (i když samozřejmě už před pár lety). To se mi na Orisu právě dost líbí, mám rád tu jejich vlastní cestu a relativně málo vykrádání (ať už samasebe nebo někoho dalšího) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Právě teď, sashator napsal: To se mi na Orisu právě dost líbí, mám rád tu jejich vlastní cestu a relativně málo vykrádání (ať už samasebe nebo někoho dalšího) Musim souhlasit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 6 minutami, sashator napsal: @Daemonultimate ty máš rozpětí zápěstí 3cm? Každopádně určitě male působit nebudou, ať už díky tebou zmíněné absenci lunety, ale i lug2lug je 47mm, což není zas tak málo Mám, čteš dobře. A netěš se na dobu, kdy by to mělo postihnout i Tebe. Nedej bože. Když mi ruce otečou, mám sice lopaty, ale je to znát i na sevření pěstí. Otečou i prsty. Ale ruce fungujou ok, jen nemůžu prstýnky a i hodinky s rychloextenzí nosím hodně navolno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Tak to je brutální, to musí být peklo! Samozřejmě hodinky je to poslední, co člověk v takovým případě řeší, ale když už má takovou vášeň, tak se hodně zúží možný kandidáti (alespoň co se týče kovotahů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 7 minutami, sashator napsal: Tak to je brutální, to musí být peklo! Samozřejmě hodinky je to poslední, ... A víš, že právě náramky preferuju Nosím je navolno a těch 19 mám jen přes zimu a ještě málokdy. Takže ta vůle není nikdy tak hrozná. Prostě mezi sponu a ruku musim vrazit dva prsty když je ruka splasklá. Ona ta čísla vypadají hrozně, ale v reálu se to ztrácí, teda co se tahů týká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Tak oni i ty dva prsty jsou už docela dost, obzvlášť u těžkých kousků. Ale je mi jasný, že si člověk zvykne na všechno, obzvlášť když musí/chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Přesně a zrovna velký a těžký nosim nejraději. Tyhle Orisky jsou takový minimum co si na chlapsky ruce umim predstavit, tak by určitě padly výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiler Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 3 hodinami, Spongebob napsal: Krásný tvl ale 39mm?? kdyby aspoň 42... Presne na tohle jsem myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 39mm je akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Pro mě by byly velikostí také ideální (měl jsem je v 41mm a byly na mě trochu větší). Jsou krásné, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Lososová varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se