Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Při návštěvě Lucernu mi tehdejší přítelkyně vybrala chronografy LeLocle s černým ciferníkem. Jsou to už 4 roky a nedám na ně dopustit... nosím je skoro každý den a vypadají pořád dobře (a že zažily divočinu), předcházejí se "jen" o 3-4 sekundy za den... Díky těmto hodinkám mám k Tissotu velmi kladný vztah.

• po měsíci...
Odesláno
  V 15. 11. 2011 v 12:29, 'Jirka68' napsal:

Mám tyto T-Lord. Ještě jsem je u nikoho neviděl. Myslím že profláklost není o značce, ale o modelu. Nejprofláklejší se jeví ROLEX, vzhledem ke svým legálním i nelegálním fejkům. Myslím že TISSOT nikoho nekopíruje a právě proto má značka u mě velké plus. No a kvalita je úměrná ceně hodinek. Když jsem například viděl Longines Hydroconquest naživo, neřekl bych že je nad Tissotem.

Tie sú nádherné :speak_cool: Ja osobne mám k značke Tissot pozitívny vzťah. Chcel by som nejaké Quarze na denné nosenie a pokukávam po Tissot PRC200 bez chrona s čiernym ciferníkom.

Ináč čo sa týka fejkov, tak kopíruje sa dosť aj Tissot, stačí sa pozrieť na ebay, aukro a pod.

Odesláno (upraveno)

Já Tissoty prc 200 s chrono už používám pres půl roku a jsem maximálně spokojený. Je to dost subjektvni jaká značka je nejlepší. Mě Tissot ovlivnil a vždy ho budu brát jako kvalitní značku . Sice mám se svými menší problem ale není to nic co by ovlivňovali ducha a smysl značky.

Upraveno uživatelem blam
Odesláno

Ja mám doma dvoje TISSOT-tky a som spokojný. Moje prvé (PRC200 chrono) mi každý chváli aké sú krásne. Mám ich už dva roky a nebol žiadny problém čo sa týka presnosti alebo poruchovosti. Myslím , že kto chce začať s "hodinkovou" mániou tak TISSOT je úplne ideálna značka.Veď povedzte,nie sú krásne?

Odesláno (upraveno)
  V 15. 11. 2011 v 14:27, 'Jirka68' napsal:

Legální fejk je podle mě každá napodobenina ROLEXU, na které je napsáno swiss made. Namátkou třeba Steinhart.

Legální fejk.. co to je zase za hovadinu? Fejk je zkratka snaha napodobit originál a hlavně vydávat takové hodinky za originál, což je ten nejpodstatnejší rozdíl, proto je na cifru i logo originálu. Některé modely Steinu jsou, řekněme, napodobeninou, nejde ovšem o fake. Na druhou stranu zde vládne určitá schizofrenie v tomto ohledu, protože některé značky se chovají podobně jako Steinhart a jsou inspirovány slavnějšími vzory, jsou ovšem za to na černé listině a nesmí se publikovat. V minulosti jsem za kritiku dostal ban, tak to raději dál nerozebírám.. Každopádně Steiny nejsou fake či legální fake a podobné bludy. Upraveno uživatelem Axel
Odesláno
  V 21. 1. 2012 v 11:07, 'lukassko2' napsal:

Ja mám doma dvoje TISSOT-tky a som spokojný. Moje prvé (PRC200 chrono) mi každý chváli aké sú krásne. Mám ich už dva roky a nebol žiadny problém čo sa týka presnosti alebo poruchovosti. Myslím , že kto chce začať s "hodinkovou" mániou tak TISSOT je úplne ideálna značka.Veď povedzte,nie sú krásne?

Tissot je dizajnem velmi pěkný ale já mám radši vintage-je tam jistota originálu.Měl jsem prc200 ale současný Tissot to je hlavně obrovský množství fejků radši jsem se jich zbavil.Myslím že fejky hodně snížili tissotu jméno

Odesláno

Tak to máš pravdu,ale tak zase fejky máš dneska všade. TISSOT, TAG HEUER, BREITLING, ROLEX....a to nehovorím o oblečení. Najhoršie je, že ty si našetríš, kúpiš si pekné hodinky, napr. Omegy za 2500 Eur a aj tak si všetci myslia že aj ty máš určite fejky. Taká je doba. Doba fejkov.Posted Image

Odesláno (upraveno)
  V 22. 1. 2012 v 9:43, 'lukassko2' napsal:

Tak to máš pravdu,ale tak zase fejky máš dneska všade. TISSOT, TAG HEUER, BREITLING, ROLEX....a to nehovorím o oblečení. Najhoršie je, že ty si našetríš, kúpiš si pekné hodinky, napr. Omegy za 2500 Eur a aj tak si všetci myslia že aj ty máš určite fejky. Taká je doba. Doba fejkov.Posted Image

Nevím, jak jsi na tohleto přišel. Já, když vidím, že má někdo velmi kvalitní hodinky, tak mě ani nenapadne, že by měl fejky. A pokud fejky náhodou má, tak je to jen jeho věc a ten špatný pocit z "podvodu" na ostatních by měl mít a asi má on. Prostě z nich nemůže mít radost a dobrý pocit, jako každý jiný podvodník nemůže mít radost z toho, že dělá podvod. A pokud ten pocit nemá, tak je to typ člověka, který patří do jiné skupiny lidí.

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno
  V 22. 1. 2012 v 9:49, 'pavča' napsal:

Nevím, jak jsi na tohleto přišel. Já, když vidím, že má někdo velmi kvalitní hodinky, tak mě ani nenapadne, že by měl fejky. A pokud fejky náhodou má, tak je to jen jeho věc a ten špatný pocit z "podvodu" na ostatních by měl mít a asi má on. Prostě z nich nemůže mít radost a dobrý pocit, jako každý jiný podvodník nemůže mít radost z toho, že dělá podvod. A pokud ten pocit nemá, tak je to typ člověka, který patří do jiné skupiny lidí.

Dobre, ty fejky rozpoznáš a určite aj vela ludí čo sem chodí. Ja som hovoril o ludoch ktorý sa v hodinkách až tak nevyznajú. Tvoj názor o radosti z originálov zdielam aj ja.

Odesláno
  V 22. 1. 2012 v 10:08, 'lukassko2' napsal:

Dobre, ty fejky rozpoznáš a určite aj vela ludí čo sem chodí. Ja som hovoril o ludoch ktorý sa v hodinkách až tak nevyznajú. Tvoj názor o radosti z originálov zdielam aj ja.

Některé fejky se při zběžném pohledu rozpoznat nedají. A lidé, kteří se v hodinkách nevyznají, se nad hodinkami, které na někom vidí, asi ani moc nezamýšlejí a většinou ani nevědí, že něco jako fejky existuje.

Odesláno
  V 22. 1. 2012 v 10:32, 'pavča' napsal:

Některé fejky se při zběžném pohledu rozpoznat nedají. A lidé, kteří se v hodinkách nevyznají, se nad hodinkami, které na někom vidí, asi ani moc nezamýšlejí a většinou ani nevědí, že něco jako fejky existuje.

Neviem ako u vás v ČR, ale na SVK je to proste tak, že ked ludia vidia značku Breitling na ruke a nevystúpiš z Bentley,tak majú zakódované že určite ide o fejk, pretože "normálny" človek, čo sa vozí na Octavii by si Breitlingy za 4000 EUR nekúpil. Oni nevedia že existujú "Chronomagori" čo si kúpia Breitlingy a pritom jazdia na FabiiPosted Image ( ber to jako priklad)

Keď som si kúpil prvé hodinky (TISSOT PRC200), tak si tiež kolegovia mysleli že mám fejky, lebo nemohli uveriť že som si kúpil hodinky za 350! Eur. Proste u nás je to tak, že keď si nekdo kúpi Festiny za 100 EUR, tak se už bere že má " drahé " hodiny.

.chapes co myslim

Odesláno
  V 22. 1. 2012 v 12:00, 'Zeppelin' napsal:

Já osobně taky Tissoty nemusím, model Visodate se mi vcelku libí ale kvůli té značce bych si to nekoupil :yucky: :D

:D

Odesláno

lukassko2,chronomagor-srdcař by si fejky nekoupil a nechronomagor-pozér má špatný pocit z fejků totálně na háku.No a těm ostatním,které hodinky do hloubky nezajímají a kterých je většina můžeš říct,co chceš a je jim to stejně jedno.

Odesláno

Já osobně taky Tissoty nemusím, model Visodate se mi vcelku libí ale kvůli té značce bych si to nekoupil :yucky: :D

Posted Image

Odesláno
  V 21. 1. 2012 v 11:25, 'Axel' napsal:

Legální fejk.. co to je zase za hovadinu? Fejk je zkratka snaha napodobit originál a hlavně vydávat takové hodinky za originál, což je ten nejpodstatnejší rozdíl, proto je na cifru i logo originálu. Některé modely Steinu jsou, řekněme, napodobeninou, nejde ovšem o fake. Na druhou stranu zde vládne určitá schizofrenie v tomto ohledu, protože některé značky se chovají podobně jako Steinhart a jsou inspirovány slavnějšími vzory, jsou ovšem za to na černé listině a nesmí se publikovat. V minulosti jsem za kritiku dostal ban, tak to raději dál nerozebírám.. Každopádně Steiny nejsou fake či legální fake a podobné bludy.

Nevím co tě tak rozrušilo. FEJK = NAPODOBENINA. Nic víc, nic míň. Pokud Steinhart prodává NAPODOBENINY s puncem swiss made, jde pravděpodobně o legální NAPODOBENINU=FEJK. Já ale nechtěl kritizovat Steinhart nebo jiné značky, které napodobují známé předlohy. Jen jsem chtěl říct, že TISSOT si jede svůj design a nikoho nenapodobuje. Proto mám ke značce kladný vztah a reagoval jsem na "ODPOR K TISSOTU"

Odesláno

Já klidně koupil, dělají krásný chronografy.

post-1118-039681800 1327601074.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...