Lookyn Odesláno 7. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 před 1 minutou, Slaco napsal: Ok …. Je to o kompromisech, nebo vícero hodinek Právě, že i bez kompromisů se dá vybrat vícero hodinek mám, ale zrovna v tomhle případě chci vybrat přesně podle svého vlastního zadání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Tak za necelé dva měsíce uvidíme do čeho si šel. Stejně ta fáze výběru je TOP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Ty speedmastery jsou fakt nadherny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 12. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Tak se to konečně stalo Už teda před více než týdnem, tak konečně včerejší večerní rychlocvak i sem. Slibuju, že zkusím i lepší fotky 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Cesta je u konce - Gratuluji ke skvělému výběru, o kterém jsi měl jasno vlastně už od začátku . Podtrženo sečteno, asi nej hodinky z toho všeho, co v tomto vlákně bylo. Tak ať dělají jen radost! A na fotky se těším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 WOW Maškar. Krásný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 1. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Díky kluci hodinky jsou krásný, jsem moc spokojen! Určitě si zaslouží hezky nafotit, ale to vážně nevím, kdy se k tomu dostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Jak je tu vyřešeno power reserve, nebo sledování nátahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 8. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 před 19 hodinami, Radim01 napsal: Jak je tu vyřešeno power reserve, nebo sledování nátahu? Nijak, je to ruční nátah, takže natahuji denně do plna a je po starostech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Já mám chronografy od Sternglas a max. spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 18. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Opravdu jsem nečekal, že ve vlákně s názvem Lepší chronografy - Omega nebo ... ? s rozpočtem do 500k a s tipy na kousky od IWC, Breitling, JLC, UN, Omega, ML, CFB, Zenith, Panerai, GS, TH, GO... přijde nakonec chvála na quartzky za 6k ... sakra, mohl jsem pořádně ušetřit, kdybys to sem napsal někdy před rokem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raym0n Odesláno 7. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 Krásný výběr, přijde mi, žes tu udělal obrovskou práci za spoustu dalších, co kdy budou o chronografu uvazovat, za mě velke diky a gratulace ke krasnemu modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 22. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2024 @raym0n díky, letos řeším něco podobného v jiném vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 22. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2024 před 4 hodinami, Lookyn napsal: @raym0n díky, letos řeším něco podobného v jiném vlákně A stejně jakos tady nečekal chválu na quartzky za 6k, ani v tom druhém vlákně asi nikdo nečekal, že po tipech na Moser, F.P.Journe, Czapek a pod, skončíš u ML Tím vůbec neříkám, že jsou špatné, právě naopak, ale stejně je legrace, jak se člověk rozhoduje, přemýšlí, myslí že má racionální argumenty, a nakonec stejně skončí u kusu, ze kterého má nejlepší pocit a vlastně ani nedokáže pořádně popsat, v čem je lepší/jiný než zbytek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 22. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2024 @Naving chápu, vrátilo se mi to jako bumerang a patří mi to ale pokud se bavíme čistě o ceně, tak v obou vláknech byl rozpočet cca 500k. Tady to skončilo výběrem hodinek za cca 240k, ve druhém vlákně za cca 205k. Vím, že hlavně ve druhém vlákně byly tipy na dražší kousky, které zmiňuješ a skončí to nejspíš "jen" u ML Ale pevně věřím, že sám uznáš, že tip na Sternglas v tomhle vlákně byl mnohem větší úlet, než vybrat ML v konkurenci Moser, Journe, Czapek apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 22. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2024 Já to skutečně nemyslel ve zlém a jako útok. Pochopitelně, Sternglas je extrém, ale jak jsem psal, nakonec se stejně většina lidí rozhoduje podle emocí a racionální a technické parametry jdou stranou. Takže klidně může existovat někdo, pro koho tyto levné quartzky budou i na toto zadání nejlepší volbou (a naopak nebudou chápat 200k za ML). Sám jsem nedávno prošel něčím podobným, kdy jsem hledal něco zajímavého s "evropskou hodinářskou DNA". A stejně jako ty u Rolexu, ani já nesnáším pocit, když se v obchodě musím doprošovat, aby mi laskavě něco prodali a ještě pak na to dlouho čekat. A hádej, jak do dopadlo. Přesně hodinkama které si mohou (u výrobce) koupit jen vybraní lidé (i když teda proces je alespoň transparentní a ne slibotechna a na uvážení AD) a čekáním (i když by to mělo být max půl roku, ne několik let), protože jsem je zkrátka uviděl a emoce řekly, že je prostě musím mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 13. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2024 @Naving Chápu Doufám, že se tady na fóru pak pochlubíš s novým kouskem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se