Lookyn Posted August 7, 2022 Author Report Share Posted August 7, 2022 před 1 minutou, Slaco napsal: Ok …. Je to o kompromisech, nebo vícero hodinek Právě, že i bez kompromisů se dá vybrat vícero hodinek mám, ale zrovna v tomhle případě chci vybrat přesně podle svého vlastního zadání Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaco Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 Tak za necelé dva měsíce uvidíme do čeho si šel. Stejně ta fáze výběru je TOP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Lucaso Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 Ty speedmastery jsou fakt nadherny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted October 12, 2022 Author Report Share Posted October 12, 2022 Tak se to konečně stalo Už teda před více než týdnem, tak konečně včerejší večerní rychlocvak i sem. Slibuju, že zkusím i lepší fotky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Cigi Posted October 15, 2022 Report Share Posted October 15, 2022 Cesta je u konce - Gratuluji ke skvělému výběru, o kterém jsi měl jasno vlastně už od začátku . Podtrženo sečteno, asi nej hodinky z toho všeho, co v tomto vlákně bylo. Tak ať dělají jen radost! A na fotky se těším... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 WOW Maškar. Krásný hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted November 1, 2022 Author Report Share Posted November 1, 2022 Díky kluci hodinky jsou krásný, jsem moc spokojen! Určitě si zaslouží hezky nafotit, ale to vážně nevím, kdy se k tomu dostanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim01 Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 Jak je tu vyřešeno power reserve, nebo sledování nátahu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted November 8, 2022 Author Report Share Posted November 8, 2022 před 19 hodinami, Radim01 napsal: Jak je tu vyřešeno power reserve, nebo sledování nátahu? Nijak, je to ruční nátah, takže natahuji denně do plna a je po starostech Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted July 18 Report Share Posted July 18 Já mám chronografy od Sternglas a max. spokojenost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted July 18 Author Report Share Posted July 18 Opravdu jsem nečekal, že ve vlákně s názvem Lepší chronografy - Omega nebo ... ? s rozpočtem do 500k a s tipy na kousky od IWC, Breitling, JLC, UN, Omega, ML, CFB, Zenith, Panerai, GS, TH, GO... přijde nakonec chvála na quartzky za 6k ... sakra, mohl jsem pořádně ušetřit, kdybys to sem napsal někdy před rokem ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted July 18 Report Share Posted July 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts