Hasňa Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 A všude i Cartier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 jj, nesundavam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Likewise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Sibiř žije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Na výletě v Krušných horách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Kam jinam s moonama 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Sunshine state Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Před lety v jedné, dnes již světem zapomenuté zemi, mi na “výletech” dělaly parťáka tyhlety tooly Vydržely všechno, nosím je doteď a stále si drží přesnost do +4sec/den. Holt 7750 je boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 před 23 minutami, Fester napsal: Před lety v jedné, dnes již světem zapomenuté zemi, mi na “výletech” dělaly parťáka tyhlety tooly Vydržely všechno, nosím je doteď a stále si drží přesnost do +4sec/den. Holt 7750 je boží. Parádní hodinky, škoda, že už Xezo nevyrábí, jen doprodávají... a zbytek? Smekám ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 @nizkotucnytvaroh Díky za pochvalu. Původně jsem taky cílil na Fortisy v chronu, ale tyhle mě oslovily víc a kromě toho byly za nějakých 1120,- USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 V 17. 6. 2023 v 20:18, Vanilla napsal: Kam jinam s moonama Není to u Xenomorfa na zahradě..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se