Sonny919 Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 týmto počinom docielili, že všetky tie nevydarené limitky a verzie Orlíkov, ktoré doteraz vznikli, majú zrazu s Orlíkmi viac spoločného a v mojich očiach razom stúpli Tieto dámske sú žiaľ pekný bastl štýlov a pokus podojiť slávu mena Orlík kým sa to ešte dá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Tak to by bylo. Myslím, že v tuhle chvíli se Prim Oslík hodí víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 před 7 hodinami, lukassob napsal: Tak je tu další novinka - PRIM Orlík 38 D LE Představujeme první dámské Orlíky PRIM Manufacture 1949 777 kB · 16 stáhnutí Skutečně začíná být poněkud přeorlíkováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal M. Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 (upraveno) Přemýšlím o Orlíkách, které pořídit ... Titany jsou elegantní a velice lehké ... Trochu mi nevyhovuje kožený řemínek ... i když v reálu vypadá opravdu dobře Nerezové stříbrné Orlíky mi připadají takové moc nablýskané a zaujala mě varianta černého pouzdra s DLC úpravou ... Jaký je Váš názor , zkušenost ? Děkuju Upraveno 2. srpna 2022 uživatelem Michal M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Nejlepší Orlily jsou ty, který seženeš aspoň za 70% retail ceny z druhý ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENISEK Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 V 2. 8. 2022 v 12:23, ragu napsal: Nejlepší Orlily jsou ty, který seženeš aspoň za 70% retail ceny z druhý ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 (upraveno) Nejsou tu téměř žádné RL fotky, tak něco doplním za různých světelných podmínek. Upraveno 5. listopadu 2022 uživatelem emve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 (upraveno) @emve jak na Elton produkci většinou nenecháváme nit suchou, tak toto kombo je povedené Edit: ale vypadají na tvé ruce velké... A to zase Elton neumí udělat normální velikosti... Upraveno 5. listopadu 2022 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Mám docela tenké zápěstí, ale malé úplně nejsou, to asi všichni víme. Na druhou stranu, mě se docela líbí, jak jsou pak výrazné. Orlíky 38 jsou zase o něco menší, než by se mi líbilo. Orlíky 40 by byly asi fajn, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal M. Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Před hodinou, emve napsal: Mám docela tenké zápěstí, ale malé úplně nejsou, to asi všichni víme. Na druhou stranu, mě se docela líbí, jak jsou pak výrazné. Orlíky 38 jsou zase o něco menší, než by se mi líbilo. Orlíky 40 by byly asi fajn, to je pravda. Na mě zase byly ty malé Orlíky malé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Super dvojka. Zrovna včera jsem na ty titanovky koukal aspoň na webu, když už je nemůžu mít reálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino2007 Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Za mě nádhera.. jak jsem je prohlížel v obchodě, mají i druhý řemen, červený. Jak budeš mít chuť a čas, nafoť je i s tím druhým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RightScout Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 V 6. 5. 2022 v 13:30, garisz napsal: Mě se líbí. Možná ta obří luneta je moc. Souhlasím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Vypada to ze nazev Orlik bude vytezen do uplneho zmrtveni. Na druhou stranu urcite lepsi pocin nez ty "bazenove" potapky s utopenym datem a gumou ze stare pneumatiky ze Zetoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se