Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

inak neviem, načo som ja čítal toto vlákno...už mám zase na ceste Raye II 🙄😆

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 24 minutami, tr0t3l napsal:

inak neviem, načo som ja čítal toto vlákno...už mám zase na ceste Raye II 🙄😆

presne na to si ho cital :D

Odesláno

Ty Orienty jsou mnohem lepší volba než ty Casia. Sice podobný disajn, ale Orienty i když jsou 2x dražší, ti mohou vydržet do konce života.

Mám jedny 40 let starý pracovní Orienty a rozeběhnou se na brnk (v automobilové hantýrce). Jsou to nezmary.

Kvůli Casiím by ani nemělo cenu sem na forum chodit. 

Odesláno

to u nás se vždycky říkalo chytá to na drc :D

Kamasu jsem měl a přijdou mi jako hodinky úplně bez duše, bez výrazu. Nemají žádnou historii, pouzdro je naprosto tuctový a jeho opracování taky, manipulace s malou hladkou korunkou je nic moc (pokud je budeš nosit na střídačku a nemáš natahovač). Vložka lunety je navíc jak z alobalu, opravdu velice snadno se poškrábe, to tady potvrdí hodně lidí, stačí si počíst ve vlákně Orient.

Šel bych spíš třeba do modrých Citizen NY0040, i když tam ta modrá už je asi hodně tmavá na tvoje požadavky

Odesláno (upraveno)

Tak jsem zase našel ještě dvoje 🙂 Začínám mít ale pocit, že už je to moc na sílu a je to takové koupení něčeho modrého za každou cenu.

https://www.hodinky-365.cz/invicta-pro-diver-quarzt-9204ob-x1180380

https://www.hodinky-365.cz/festina-20360-1-x1173497

Jsem si vědom toho, že Festiny tady nejsou vůbec oblíbené, ale když nepočítám v dětství Primky, tak Festiny byly před třeba 12ti lety moje první hodinky, které nahradily čas na mobilu.

A ty Invicty nevím, neznám, přijde mi to podobná kopírka jako San Martin, čili opět otázka, jestli bych se za ně ve finále nestyděl a nepřipadal si hloupě, ale faktem je, že jsou v mých očích z těch všech co jsem zatím vybral asi nejhezčí.

Nicméně udělal jsem si jasno ve dvou věcech. 1) v tom, že pro tyto konkrétní hodinky si dám opravdu strop 5tis, protože na otloukánky je to v mých očích až dost a 2) chci Quartz a to prakticky ze stejného důvodu, kdy automaty by na použití, pro které je chci, nebyly opravdu dle mého názoru vhodné.

Upraveno uživatelem Sprite
Odesláno (upraveno)

Invicta a Festina sú dve "najobľúbenejšie" značky na tomto fóre :D

edit: inak stále si si nezrovnal tie veľkosti, zase ti to ulietava, Invicta 38 mm, Festina 44 mm

Upraveno uživatelem tr0t3l
Odesláno
Právě teď, tr0t3l napsal:

Invicta a Festina sú dve "najobľúbenejšie" značky na tomto fóre :D

Já vím 😄 Možná hned po San Martin 😄 Taky vidím, že jsem při tom výběru, když se podívám na první příspěvek, kde jsem měl i Seiko, dost klesl 🙂 Ale opravdu čím dýl to vybírám, tím víc se utvrzuju v tom, že by to měl být quartz a do 5tis. Úplně nejvíc by se mi líbily ty Casio (v ty bych měl za tu cenu asi největší důvěru), ale z Ebay se je bojím objednat a jinde sehnat nejdou. V ČR se tento model (nebo možná jen v té modré) asi nikdy oficiálně neprodával. A jejich nástupce, který se tady prodává, tak už se nedělá s modrým ciferníkem 😞

Odesláno

V inzercii sú teraz Citizeny, ktoré ti tu nedávno odporúčal ja - BN0191-80L

Pozri ich, vyzerajú parádne.

Odesláno

Quartzem si moc nepomůžeš. Seiko v automatu vždy platily za výborný v poměru výkon/cena a i mezi normálními lidmi je to známá a oblíbená značka. Ale kup si co chceš, už na propagaci mých doporučení kašlu, protože každý má své priority.

Odesláno
před 2 minutami, E36 napsal:

Jj, přesně tam jsem je našel taky. Ale s Amazonem nemám sebemenší zkušenost, nikdy jsem tam nic nenakupoval. Takže jsem to vzdal, protože v nákupech na Ebay, Amazon, Aliexpress jsem úplný laik 😕 Vždy jsem vše radši koupil z eshopu v čr, byť to bylo o něco dražší, ale jsem holt konzerva. Ale v případě těch Casií to nejde 😄

Odesláno

Amazon je v mnoha ohledech bezpečnější jak ebay, pokud je prodávající přímo amazon a ne nějaký prodejce, což v tomhle případě tak je. Objednával jsem xkrát bez sebemenšího problému.

jinak souhlas s tr0t3l, ty BN0191 jsou velikostně jak ty casia a zpracování o úroveň výš (pouzdro, lumi, luneta), na timestore s kuponem se dostaneš na podobnou cenu, jak tyto použité

Odesláno

S casio by ses vlezl do té dvojky, zkusil jsem to hodit na amazonu do košíku, už nějakou dobu používají systém předplacených import poplatků, takže žádné dva měsíce na poště, žádné papírování, prostě ti jen za nějakou dobu přijde balíček typicky přes DHL a hotovo

mdv106.PNG.15a17d5e1a0177d31efa3ab560bc9418.PNG

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Jerryl napsal:

Quartzem si moc nepomůžeš. Seiko v automatu vždy platily za výborný v poměru výkon/cena a i mezi normálními lidmi je to známá a oblíbená značka. Ale kup si co chceš, už na propagaci mých doporučení kašlu, protože každý má své priority.

Nerozčiluj se 🙂 Já jsem rád, za každou radu nebo doporučení. Jen mám prostě jinou představu o vzhledu 😕 A ve finále asi už i o té ceně 😨

Odesláno (upraveno)

Tak snad už naposledy:

https://www.timestore.cz/Panske-hodinky/Citizen/Promaster/Citizen-Promaster-57468

https://www.timestore.cz/Znacka/Orient/Orient-Mako-III-Sport-Automatic-86204?gclid=EAIaIQobChMI-fXi8MKg-AIVBYXVCh1sQQO0EAQYASABEgJOD_D_BwE

U obou se dá při použití slevového kódu dostat pod 5tis. Které z těchto dvou konkrétních byste více doporučili. Hlavně s ohledem na typ strojku a účel mého použití, kdy opravdu to mají být hodinky např. pro jízdu na kole nebo koloběžce přes kočičí hlavy.

Díky a tímto to snad už rozseknu

Odesláno
před 16 minutami, Sprite napsal:

Tak snad už naposledy:

https://www.timestore.cz/Panske-hodinky/Citizen/Promaster/Citizen-Promaster-57468

https://www.timestore.cz/Znacka/Orient/Orient-Mako-III-Sport-Automatic-86204?gclid=EAIaIQobChMI-fXi8MKg-AIVBYXVCh1sQQO0EAQYASABEgJOD_D_BwE

U obou se dá při použití slevového kódu dostat pod 5tis. Které z těchto dvou konkrétních byste více doporučili. Hlavně s ohledem na typ strojku a účel mého použití, kdy opravdu to mají být hodinky např. pro jízdu na kole nebo koloběžce přes kočičí hlavy.

Díky a tímto to snad už rozseknu

Oboje super volba v daným výběru a ceně. Ty Orienty jsou v týhle relaci takový ikony..každej zná, nebude problém je třeba pustit dál..

Ty Citizeny taky fajn, vzhledem k ecodrajvu pro tvoje použití a bezstrarostnost asi lepší.

Chybu neuděláš ani jednima. 

Odesláno
před 2 hodinami, Spongebob napsal:

Oboje super volba v daným výběru a ceně. Ty Orienty jsou v týhle relaci takový ikony..každej zná, nebude problém je třeba pustit dál..

Ty Citizeny taky fajn, vzhledem k ecodrajvu pro tvoje použití a bezstrarostnost asi lepší.

Chybu neuděláš ani jednima. 

Ty Citizeny se 44mm v oceli mu na prvních kostkách rozdrbou korunkou zápěstí 😀 dyk to má skoro dvacet deka 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...