Dushakx Odesláno 11. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Hah, už se těším, až ji načnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 13. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 (upraveno) Happel Denver Komu to sluší víc? Upraveno 13. února 2023 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 14. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 16. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 19. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Když tak koukám na ty potápky od Longines tak jsem si teď uvědomil, že na potápky nejsou až tak skvěle čitelný jak by mohly. Tmavý ručky, malý indexy, velký logo a čísla na 6,9,12. Hodinky jsou pěkný, ale u jinejch potápek mě vyloženě praští do očí kolik je hodin. Tady ne, hlavně takhle na fotkách z větší dálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 moc pěkné, škoda že u londžínů je L2L mimo mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Ty ručičky jsou vidět poměrně dobře a tmavé nejsou. Tohle ty, jinak pěkné fotky, dost zkreslují. Ve správném náhledu (na zápěstí) jsou to hodinky naprosto přehledné a dobře čitelné jako podobné tříručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Fotku jsem si vypůjčil z Googlu, ale ty hodinky znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Tak to ty fotky zkreslují hodně, teď je to mnohem lepší. Ale zase má ten někdo z googlu asi poškozený datum, nechce se mi věřit, že by Longines začaly překlápět už kolem půl devátý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 21. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 @Jiří SedlákS čitelností u Longines není problém, ty ručky se někdy blbě fotí, přispívá k tomu i moje amatérské focení :-DD Ručky naopak tím leštěním chytají světlo a jdou vidět i za slabších světelných podmínek. Datum se překlápí instantně o půlnoci. Týpek by to měl dát na reklamaci. @AkamTy 39 mm by tu sedly jak prdel na hrnec :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 21. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 22. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 23. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Dnešek trávím opět s Citizen. Tak jak jsou na fotkách, váží pouze 98 gramů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 24. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 Smiths Air Ministry a nůž od pana Pokludy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 Super fotky, co je to prosím tě za NATO na těch Smiths? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 24. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 Ahoj, díky! Je to Happel, model Denver kupován zde: https://hodinar-frydl.sluzby.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 28. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 1. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Něco se chystá… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 CHTELO BY TO LUMI PANE FOTOGRAFE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se