Návštěvník Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 ...no bude to překvápko, ale zajímá mě Breitling Chrono Superocean...Díky su tam hodnotene len znacky, bohuzial ta asi potesim
Snow Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Do 5.000.-CHF koupil bych ve Švýcarsku, jsem vášnivý lyžař, tak jsem pořád na ledovci. jlc, iwc, ulysse nardin... je někde na internetu na ten uhren exclusiv odkaz? Rád bych se tam mrkl... to neviem, ale ak ta zaujima naka konkretna znacka, kludne ti to sem opisem pripadne oskenujem... ...no bude to překvápko, ale zajímá mě Breitling Chrono Superocean... Díky Ulysse Nardin, katalog mám, ale ješte jsem se nerozhodl pro konkrétní model, zvítězí asi tento : Ulysse Nardin Maxi Marine Chronograph 353-66/323, jen mě štve ten kožený řemínek s výměnami nemám zkušenost, tak doufám, že mi pomohou v prodejně, kupovat chci v Bernu. Jurgene podívej se na hodnocení nebo pošli odkaz, díky. T.
Návštěvník Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Jurgene podívej se na hodnocení nebo pošli odkaz, díky. teto si inac videl predpokladam..
midloch Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 ...no bude to překvápko, ale zajímá mě Breitling Chrono Superocean...Díky su tam hodnotene len znacky, bohuzial ta asi potesim http://www.silovytrojboj.sk/out/brei.jpg ...óóó velmi jsi mě potěšil a jsem rád že je tato statistika pro tebe důležitým faktorem pro hodnocení značek (viz výše)
Návštěvník Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 ...óóó velmi jsi mě potěšil a jsem rád že je tato statistika pro tebe důležitým faktorem pro hodnocení značek (viz výše) zrejme to hodnotenie pisal naky vidensky cistic kanalu (aj ked je samozrejme v poriadku, AP ma ako jedina znacka horne tri riadky 6/6 ) docela by ma zajimalo ci tu existuje (pochopitelne okrem teba) niekdo kdo by zobral racej breitling jak UN.
Viktor Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 ... Brajt byl první firma co je (budíčky) dohodinek začala montovat ... Breitling jako vynálezce náramkových hodinek s chronografem? To slyším prvně. No jo, člověk se pořád učí.. Podíval jsem se na stránky Breitlingu, kde tvrdí, že jako první uvedli v roce 1923 nezávislý chronograf s vracením na nulu zvlášť určeným tlačítkem (takže ne první "budíčky" na ciferníku). Ale jinde jsem se dočetl (ozdoba.net), že tento systém s tlačítkem ovládajícím chronograf vynalezl už v roce 1883 Adolphe Nicole. Mně se zrovna Midlochův model líbí, ale nepřehánějte to s jejich obdivem uváděním nepravdivých informací. Chápu, reakce na kecy o čističích kanálů
Snow Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Jurgene podívej se na hodnocení nebo pošli odkaz, díky. http://www.silovytrojboj.sk/out/un.jpg teto si inac videl predpokladam.. http://www.irming.us/images/watches/UN1846...ey_tropical.jpg http://www.irming.us/images/watches/UN1846...navy_angle4.jpg http://www.irming.us/images/watches/1846_normandie.jpg Ne ne ne, je tojiný model, tady je odkaz : http://www.blitzwatches.co.uk/productdetai...?productid=4631
Ondraj Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Měl jsem na ruce limitovanou edici Maxi Marine, vypadaly úžasně.
midloch Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Breitling jako vynálezce náramkových hodinek s chronografem? To slyším prvně. No jo, člověk se pořád učí.. Podíval jsem se na stránky Breitlingu, kde tvrdí, že jako první uvedli v roce 1923 nezávislý chronograf s vracením na nulu zvlášť určeným tlačítkem (takže ne první "budíčky" na ciferníku). Ale jinde jsem se dočetl (ozdoba.net), že tento systém s tlačítkem ovládajícím chronograf vynalezl už v roce 1883 Adolphe Nicole. Mně se zrovna Midlochův model líbí, ale nepřehánějte to s jejich obdivem uváděním nepravdivých informací. Chápu, reakce na kecy o čističích kanálů jo jo to sem se dočetl taky, ale Brajt je dal jako první na náramkové hodinky.
Návštěvník Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Ne ne ne, je tojiný model, tady je odkaz : viem ze to je iny model, myslel som to tak ci sa ti nepacili tiez, myslim ze viacej ludi tu spominalo ze te su jedny znajkrajsich.. ten tvoj model neni spatny... no je pravda ze tam je na vyber dost vela kusov za podobnu cenu.. kukni este to jlc, napr. master control a reverso, sice neviem ci dizajnovo hladas nieco take, ale za te penaze to je top kvalita, kam sa na to hrabe breitling
Snow Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Ne ne ne, je tojiný model, tady je odkaz : viem ze to je iny model, myslel som to tak ci sa ti nepacili tiez, myslim ze viacej ludi tu spominalo ze te su jedny znajkrajsich.. ten tvoj model neni spatny... no je pravda ze tam je na vyber dost vela kusov za podobnu cenu.. kukni este to jlc, napr. master control a reverso, sice neviem ci dizajnovo hladas nieco take, ale za te penaze to je top kvalita, kam sa na to hrabe breitling Moje řeč, ale do těch Breitlingů bych se nestrefoval ( určitě nejsou špatné, ale podle mého názoru jsou vedle UN trošičku jinde, ale to je věc názoru ), otřel jsem se o Fortis, a pak jsem musel jet na lyže, abych to rozdýchal, dostal jsem totiž pěknou sodu.
Snow Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Měl jsem na ruce limitovanou edici Maxi Marine, vypadaly úžasně. Ta limitovaná edice je nádherná, ale za ty peníze mohu mít slušné auto ( cena 23.400,- Euro ).
Návštěvník Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Měl jsem na ruce limitovanou edici Maxi Marine, vypadaly úžasně. Ta limitovaná edice je nádherná, ale za ty peníze mohu mít slušné auto ( cena 23.400,- Euro ). nene, objednal si katalog lange a potom si o tom aute promluvime
midloch Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 midloch: STIčko si kup, je to nejlepší vozítko na naše silnice a jede fakt nádherně, kvalita prvotřídní. Krom spotřeby není co vytknout. Přemýšlíš o dvoulitru nebo 2,5? Já teda v Plzni nikoho v Impreze se sombrérem na hlavě ještě nepotkal Asi s nima mexikání jezdí jenom v Mexiku . Když už se tu objevilo pár fotek s přibližovadly, taky jednu přidám Tazateli, fčera sem seděl v Impreze se 350 koníky, řídil to frajer co je do tuningu Imprez (rozuměj tuning jízdních vlastností ne plastu) a musím říct že to byla pekelná palba, asi těžko existuje na světě další takový auto co sedí v zatáčce tak jako blízkej příbuznej WRC speciálu. Bylo to fakt boží a to nás v autě sedělo 5 lidí, takže to neměl úplně zoptimalizovaný...
cigi Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 čeče midlochu, v autech se shodneme! zbožňuju zlatě eloxovaný disky!
Snow Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Měl jsem na ruce limitovanou edici Maxi Marine, vypadaly úžasně. Ta limitovaná edice je nádherná, ale za ty peníze mohu mít slušné auto ( cena 23.400,- Euro ). nene, objednal si katalog lange a potom si o tom aute promluvime Jurgene v ceníku 07/2006 pod katalog.číslem 260-32-3A/90 MAXI MARINE DIVER Limited Edition je uvedena cena opravdu 23.400,- EURO, jestli máš katalog tak se mrkni na stránku 51, jedná se o limit.edici 500ks, tafotka co ¨je pod příspěvkem Ondraje, tak to je přesně ten model. T.
Snow Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Měl jsem na ruce limitovanou edici Maxi Marine, vypadaly úžasně. Ta limitovaná edice je nádherná, ale za ty peníze mohu mít slušné auto ( cena 23.400,- Euro ). Také by mě moc zajímalo, kde přesně jsi je na ruce měl, předpokládám, že v Čr to nebylo, pokud to bylo v alpských zemích ( A, CH nebo F ), tak mi napiš kde přesně a já se tam podívám. Díky předem. T.
Návštěvník Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 čeče midlochu, v autech se shodneme! zbožňuju zlatě eloxovaný disky! subaru, tuning, "zlatě eloxovaný disky"... tak teraz si ma sklamal na celej ciare. ze ty chodis poveceroch do viedne cistit kanale zo slovenskym prezidentom? taky primkovy klasik a take.. "zlatě eloxovaný disky".. coze.. Jurgene v ceníku 07/2006 pod katalog.číslem 260-32-3A/90 MAXI MARINE DIVER Limited Edition je uvedena cena opravdu 23.400,- EURO, jestli máš katalog tak se mrkni na stránku 51, jedná se o limit.edici 500ks. UN katalog nemam, zato mam katalog lange (pohlad do cenniku je ovsem velmi kruty, ani za 23.400 by si si moc vyberat nemohol..)
Snow Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 čeče midlochu, v autech se shodneme! zbožňuju zlatě eloxovaný disky! subaru, tuning, "zlatě eloxovaný disky"... tak teraz si ma sklamal na celej ciare. ze ty chodis poveceroch do viedne cistit kanale zo slovenskym prezidentom? taky primkovy klasik a take.. "zlatě eloxovaný disky".. coze.. Jurgene v ceníku 07/2006 pod katalog.číslem 260-32-3A/90 MAXI MARINE DIVER Limited Edition je uvedena cena opravdu 23.400,- EURO, jestli máš katalog tak se mrkni na stránku 51, jedná se o limit.edici 500ks. UN katalog nemam, zato mam katalog lange (pohlad do cenniku je ovsem velmi kruty, ani za 23.400 by si si moc vyberat nemohol..) podívej se na tento odkaz : http://www.lussori.com/Search/Search.aspx?...din&j=0&w=1&a=0
Tazatel Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 midloch: STI s 350 koníky už je WRC speciál. Spotřeba?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se