Honza.manta Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Každopádně už jsem se s ní párkrát setkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Rád bych požádal znalce hodinek Prim o identifikaci hodinek v příloze. Pouzdro se mi zdá zajímavé, ještě jsem takové neviděl.Předesílám, že nejsem žádný znalec, takže je možná tohle pouzdro úplně běžné Mne by zajímalo, co bude tohle, až mi přijdou domů http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/88/78/44/3088784490 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Mne by zajímalo, co bude tohle, až mi přijdou domů http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/88/78/44/3088784490 No co by to asi bylo? Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 (upraveno) No co by to asi bylo? Primky. aha,. nějak se mi tam smázlo "za strojek" Upraveno 16. března 2013 uživatelem velorexar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Chlapíci.. jedná se o originální korunku z dilen PRIM?? Párkrát už jsem na ni narazil, ale jen na fotce. V chromovaném i zlaceném prvedení. Nebo se jedná o nějakou univerzální náhradu. To vnější odražení na korunce se mi docela líbí, ikdyž ke konkrétnímu modelu mi moc nepasuje. Mám doma stejné se stejnou korunkou, takže to vypadá že je origo ,) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Každopádně už jsem se s ní párkrát setkal. Mám doma stejné se stejnou korunkou, takže to vypadá že je origo ,) Možná jsou korunky až z pozdější produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Kalibr 50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dareba Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 potřebuju radu o jaký typ primek se jedná, jsou natahovací, chybí na nich černý armovací kroužek, což je taky důvod proč chci znát jejich typ a zjistit zda se dá ten kroužek ještě někde sehnat. Pak mám ještě dotaz na "svítíci" barvu na ručičkách a ciferníku - ve tmě nesvítí, dá se to případně vyměnit? Za rady děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Odpověď máš zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/55883-identifikace-naramkovych-hodinek-a-strojku/&do=findComment&comment=920034 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 potřebuju radu o jaký typ primek se jedná, jsou natahovací, chybí na nich černý armovací kroužek, což je taky důvod proč chci znát jejich typ a zjistit zda se dá ten kroužek ještě někde sehnat. Pak mám ještě dotaz na "svítíci" barvu na ručičkách a ciferníku - ve tmě nesvítí, dá se to případně vyměnit? Za rady děkujiTyhle asi nesvítí. Těžko to vyměníš. Co chybí je kovová luneta- buď zlacená nebo chromovaná. Asi je v nich 64? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dareba Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 chybí kovová luneta, ale černá, po straně byla chromovaná. dá se ještě někde sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 chybí kovová luneta, ale černá, po straně byla chromovaná. dá se ještě někde sehnat?to nevím. Já je mám s celokovovou chromovanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 potřebuju radu o jaký typ primek se jedná, jsou natahovací, chybí na nich černý armovací kroužek, což je taky důvod proč chci znát jejich typ a zjistit zda se dá ten kroužek ještě někde sehnat. Pak mám ještě dotaz na "svítíci" barvu na ručičkách a ciferníku - ve tmě nesvítí, dá se to případně vyměnit? Za rady děkuji Máš v tom čínský strojek ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 chybí kovová luneta, ale černá, po straně byla chromovaná. dá se ještě někde sehnat?Lunety by měly být k vidění - zde - (fotokopie katalogu Eltonu). A k mání asi taky jedině tamtéž nebo z nějakého vraku. Na prodej jsem je ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dareba Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Máš v tom čínský strojek ZJS.fakt? já byl hrdý na to, že je to celý český...škoda, ale fungují už 15 let bez problémů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 fakt? já byl hrdý na to, že je to celý český...škoda, ale fungují už 15 let bez problémů cócócóóó? Tak to bych teda na čínu nehádal, podle datumovky se mi to taky zazdálo, ale dávala se tam i 64, bůhví co Ti tam tiká, votevři to čéče, jestli Ti tam 15 let tiká čína tak jsem nebohej Straspol- hodinář mi vždycky říká ať kolem toho šuplíku co tam ty číny mám chodím po špičkách a hlavně proboha nekejchnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 cócócóóó? Tak to bych teda na čínu nehádal, podle datumovky se mi to taky zazdálo, ale dávala se tam i 64, bůhví co Ti tam tiká, votevři to čéče, jestli Ti tam 15 let tiká čína tak jsem nebohej Straspol- hodinář mi vždycky říká ať kolem toho šuplíku co tam ty číny mám chodím po špičkách a hlavně proboha nekejchnu...pardon, jestli se blbě zeptám, ale nikde jsem na to zatím nenarazil, je to ZJS uplná tragedie? nebo co tak obecně se dá o tom strojku říct ) . Miyota asi byla v Primu za ty leta už akceptovaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 fakt? já byl hrdý na to, že je to celý český...škoda, ale fungují už 15 let bez problémů cócócóóó? Tak to bych teda na čínu nehádal, podle datumovky se mi to taky zazdálo, ale dávala se tam i 64, bůhví co Ti tam tiká, votevři to čéče, jestli Ti tam 15 let tiká čína tak jsem nebohej Straspol- hodinář mi vždycky říká ať kolem toho šuplíku co tam ty číny mám chodím po špičkách a hlavně proboha nekejchnu... Jestli jsou starý 15 let, tak bych tam tipoval spíš ten ZJS.pardon, jestli se blbě zeptám, ale nikde jsem na to zatím nenarazil, je to ZJS uplná tragedie? nebo co tak obecně se dá o tom strojku říct ) . Miyota asi byla v Primu za ty leta už akceptovaná No většinou byly ZJS dost poruchové a hlavně ti je skoro nikde neopraví - nejsou díly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Jestli jsou starý 15 let, tak bych tam tipoval spíš ten ZJS. No většinou byly ZJS dost poruchové a hlavně ti je skoro nikde neopraví - nejsou díly.jo tak, a to se sem z číny paradoxně teď tahá kde co , vč. dílů na primky, jestli se nepletu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dareba Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 kupoval jsem je někdy koncem 90 let. Otevřít je asi neotevřu, nemám na to nástroje. V opravě byly jen jednou a to bylo prasklé sklíčko, jinak nikdy nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se