bohus76 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Špinavé primky kal.50 :-) .Styděl bych se dát takové fotky neočištěných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soulfish Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 (upraveno) to už tak prostě je - když leží x let někde a pak se najdou ;-)pujdou k hodinari na nejakou tu renovaci diky Upraveno 10. listopadu 2013 uživatelem Soulfish Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betmen Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Zdravím, hodinky sbírám, protože se mi líbí ( moc ) převažují PRIM. Dokáže mi někdo pomoci s identifikací. Dnes jsem je koupil od velmi starého pána. Nálepky tam údajně byly odjakživa ( vypadají, jak vsazené ). Díky za radu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Nálepky tam jsou dány samozřejmě až následně,takže je to bastl./lidová tvořivost/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Jelikoz poskrabany dispej v me ostruzine mi toho moc neukaze, tak doufam ze neplacnu nejakou blbost, ale Brusel řekl bych a dost dobre si nedokazu predstavit, ze by tam ty nalepky byly z vyroby, rad si ale vyslechnu stanovisko zkusenejsich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betmen Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Jsem skoro laik - vyráběly se v letech 1954 - 71. Cal.50. Podle obrázků to souhlasí. Musím je zkulturnit, jako ostatní. Mám jich samozřejmě, jako správný blázen víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betmen Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Tyhle mám asi nejraději. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Kde se dá sehnat takový kufr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betmen Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 K nám to nosí Ježíšek, ale tomu nevěřím. Letos jich musí přinést min. 5 ( stačit to nebude ).Jinak, ale třeba tady : http://www.numismatika-ostrava.cz/cz/detail/781-sberatelske-potreby/824-ruzne-obory/826-vitriny/13602-hlinikovy-kufrik-na-hodinky-ci-sperky-18-poli.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feriGT Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 AhojPomohl by mi někdo z identifikací ? Vím že se jedná o Prim Sport II generace Humberto , ale nějak mi k nim nepasuje to pouzdro ( armovací kroužek ) .Vím že první řada měla armovací kroužek bílý a druhá řada černý . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Vše je správně - tohle je armovák na humberta. Pouze vteřinovka je jiná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Hele, ten kufr je fakt dobrej za ty peníze... škoda, že už mám svoje 3 krabice, bylo by mi je lítio vyhodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 V 25. 11. 2013 v 13:03, Honza.manta napsal: Vše je správně - tohle je armovák na humberta. Pouze vteřinovka je jiná. P1000040.jpgOpravdu? Tak to si jdu všechny Humberta přemontovat, protože v nich mám jen černej armovák bez indexů. Zas.aný mobily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betmen Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Kufr je fajn - dneska si nechávám dělat v reklamce návrh na tvrzené papírové krabice alá kufr s průhledným víkem. polštářkem může být třeba izolace na voodvodní trubky, nebo něco podobného - musí to, ale vypadat dobře. Jakmile budu mít návrh pověsím ho sem i cenou.Doufám, že moje jsou v pořádku. Ležící čeká čištění, sklíčka...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Jak jsem s... tak jsem slepej. Ten armovák má být černý - já to přes ten tisk indexů na okraji cifru nevnímal - jen tu černou barvu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betmen Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 V 25. 11. 2013 v 15:02, Betmen napsal: 2013-11-21 13.19.25.jpg Taky hezky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy80 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) Zdravím, prosím o informaci co se týká těchto leteckých primek. Mám možnost koupit tyto hodinky a chtěl bych zda mi někdo může říct zda se jedná o originál nebo skládačku. Respektive jakou asi mají cenu. Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem reddy80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Cifr v pořádku dýnko taky jen to pouzdro je asi přechromovaný nebo nerez z parexa.To by zase asi nesedělo to dýnko k tomu parexu pouzdru.Cena se bude odvíjet od toho, jak moc chceš mít tyto dle mě polobastly.Ručky a armovák nejsem schopen identifikovat , páč nejsem tak dokonale znalý tohoto typu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Ta tmavá fotka s výrobním číslem mi strašně připomíná jednoho prodejce z Aukra... Parexo pouzdro a origo dýnko k sobě mohou jít. To pouzdro mi připomíná Parexo. Ale jestli JE, nemůžu z té šikovné fotky poznat. Armovákem si nějak nejsem jistý. Ta luneta ale asi nemá termotisk..? Nebo má vtištěné indexy a na fotce to jen není znát..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se