Přejít na obsah

Pomoc s identifikací PRIMEK

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Zdravím,

hodinky sbírám, protože se mi líbí ( moc ) převažují PRIM. Dokáže mi někdo pomoci s identifikací. Dnes jsem je koupil od velmi starého pána. Nálepky tam údajně byly odjakživa ( vypadají, jak vsazené ).

Díky za radu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K nám to nosí Ježíšek, ale tomu nevěřím. Letos jich musí přinést min. 5 ( stačit to nebude ).

Jinak, ale třeba tady :

http://www.numismatika-ostrava.cz/cz/detail/781-sberatelske-potreby/824-ruzne-obory/826-vitriny/13602-hlinikovy-kufrik-na-hodinky-ci-sperky-18-poli.html

Odkaz ke komentáři

Ahoj
Pomohl by mi někdo z identifikací ? Vím že se jedná o Prim Sport II generace Humberto , ale nějak mi k nim nepasuje to pouzdro ( armovací kroužek ) .

Vím že první řada měla armovací kroužek bílý a druhá řada černý .

Odkaz ke komentáři

Kufr je fajn - dneska si nechávám dělat v reklamce návrh na tvrzené papírové krabice alá kufr s průhledným víkem. polštářkem může být třeba izolace na voodvodní trubky, nebo něco podobného - musí to, ale vypadat dobře. Jakmile budu mít návrh pověsím ho sem i cenou.

Doufám, že moje jsou v pořádku. Ležící čeká čištění, sklíčka......

Odkaz ke komentáři

Jak jsem s... tak jsem slepej. Ten armovák má být černý - já to přes ten tisk indexů na okraji cifru nevnímal - jen tu černou barvu. :bag:

Odkaz ke komentáři

Zdravím, 

prosím o informaci co se týká těchto leteckých primek. Mám možnost koupit tyto hodinky a chtěl bych zda mi někdo může říct zda se jedná o originál nebo skládačku. Respektive jakou asi mají cenu. Díky.

Upraveno uživatelem reddy80
Odkaz ke komentáři

Cifr v pořádku dýnko taky jen to pouzdro je asi přechromovaný nebo nerez z parexa.To by zase asi nesedělo to dýnko k tomu parexu pouzdru.Cena se bude odvíjet od toho, jak moc chceš mít tyto dle mě polobastly.Ručky a armovák nejsem schopen identifikovat , páč nejsem tak dokonale znalý tohoto typu.

Odkaz ke komentáři

Ta tmavá  fotka s výrobním číslem mi strašně připomíná jednoho prodejce z Aukra...

Parexo pouzdro a origo dýnko k sobě mohou jít. To pouzdro mi připomíná Parexo. Ale jestli JE, nemůžu z té šikovné fotky poznat. Armovákem si nějak nejsem jistý.

Ta luneta ale asi nemá termotisk..? Nebo má vtištěné indexy a  na fotce to jen není znát..?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...