Betmen Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Omlouvám se všem členům. Sbírám hlavně PRIM, ale získal jsem krásné hodinky POBĚDA. Nemohu k nim nic najít kromě :https://sites.google.com/site/shopmorozov/SHOP/jewelry-watches/vintage-russian-watch-pobeda-17jewels-1945-1950-1Jsou velmi hezké a v 100% nepoužitém stavu. Za každé info budu vděčen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 V sekci ruské hodinky v podsekci drancování .... na straně 17 v přizpěvku z 15 srpna ode mě jsou fotky i se záručákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feriGT Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Ahoj Co si myslíte o tomto kousku ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 V 16. 12. 2013 v 10:25, feriGT napsal: Ahoj Co si myslíte o tomto kousku ???? Občas stačí zapátrat a zjistíš, že na většinu otázek tu už bylo zodpovězeno. Třeba tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i_luv_ny Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Zdravím,prosím dotaz od začátečníka...na PS2 je řemínek šířky 18mm? Díky za reply. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feriGT Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 (upraveno) Ahoj Vyráběly se tyto hodinky s dvěmi druhy armovacích kroužků ???? Ty v pravo mají totiž o poznání širší armovací kroužek než ty v levo . Na fotografii to není až tak vidět , ale ve skutečnosti je ten rozdíl znatelný . Upraveno 18. prosince 2013 uživatelem feriGT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Ty v pravo mají armovák asi ze soudků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Kdysi jsem to nějak zkoušel, a nějak mi to nešlo zbastlit... je na obou hoďkách armované sklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Prachotěsné soudky mají dle mého stejné sklo jako dvojkové sporty. Jestli ne, tak jsem za pěkného blba, protože jsem zrovna jeden takový páreček v rámci svého bastlířského zápalu poslal k hodináři na prohození. Takže to budu brzy vědět najisto. Ale už jsem mnohokrát viděl ve sportech armováky ze soudků, dokonce mám minimálně dva takové kousky doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 To budu muset pohrabat- podle mně patří armované sklo jen do sportů, a tak tam nejde nasadit kroužek ze soudků, protože to není armovák. Naopak tam jde vsadit kroužek a sklo ze soudků komplet, jen to nebude vodotěsnit a kroužek bude vypadat širší. Ale to je moje pustá teorie, vyzkoušená za strašného vztekání v praxi pouze jednou. Zkusil bych na obě skla vyvinout lehký tlak prstem- jestli jedno bude měkce pružit a druhé- armované-ne, bylo by to jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Ten armovák (kroužek) ze soudků je podle mých dosavadních měření o něco větší na průměru a nejde zasadit do dvojkového pouzdra. Jednou jsem se s tím trápil až mě prasklo sklo, a nekonec jsem dostal informaci od hodináře, že to jde, ale musí se malinko opravit průměr. Jinak na soudkách není armovací sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i_luv_ny Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Zdravím, měl bych dotaz jestli jsou na PS2 luminiscenční ručičky. Díky za reply. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 V 19. 12. 2013 v 16:14, i_luv_ny napsal: Zdravím, měl bych dotaz jestli jsou na PS2 luminiscenční ručičky. Díky za reply.Na těch prvních ano pak už bez lumi,humberta atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 PS2.1 mají lumi ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alonso Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Ahoj, můj skromný názor je ten, že to dělá jiné zakřivení skla. Jednou jsem se s tím setkal, armovák byl opticky hodně široký. Porovnal jsem zakřivení ostatních skel u sportů, co mám a bylo to tím. Stačí se juknout na hodinky z profilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 Dobry den, v primkach jsem teprv zacatecnik... v bazaru jsem narazil na tento typ primek. Tusim, zeby tam mel byt kalibr 50. Sklicko je praskle, ciselnik znecisteny, ale pouzdro je v docela peknem stavu. Chtel bych se zeptat zdejsich moudrych hlav o jaky typ se jedna. Pripadne jestli ma cenu takove hodinky restaurovat ( pokud to tedy vubec jde). Predem dekuji za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 Hoď fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 Pardon, jsem tam zapomel prihodit obrazek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 V těchto primkách je kalibr 52 /verze s datumem má k.52 ,bez datumu k.50/.Renovaci nedoporučuju,bude to stát více jak ty samé např. na Aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se