Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Na korunku se vykvákni :) hlavně aby šlapaly. :)

Ona ta korunka je v poradku, dle odkazu v prvnim prispevku ;) Proste to Breitling kompletoval asi jako Prim za komancu, kazdej kousek jinej ;)

Odesláno
Na svych B-1 mam korunku bez loga B...........

Nevadí Ti to ? Při pročítání fóra jsem si všiml, že vždy dbáš na detail. Já si na signovanou korunku hodně potrpím, vždy když se chystám k nákupu vintage hodinek na to dbám, pokud korunka označená není aukce pro mne končí. Ovšem je také možné, že jsem poněkud divný ;) .

Odesláno
Nevadí Ti to ? Při pročítání fóra jsem si všiml, že vždy dbáš na detail. Já si na signovanou korunku hodně potrpím, vždy když se chystám k nákupu vintage hodinek na to dbám, pokud korunka označená není aukce pro mne končí. Ovšem je také možné, že jsem poněkud divný ;) .

Na detail si potrpim, neskutecne by me stvalo kdybych mel hodinky ktery ji maji mit ale nemaji. V pripade, ze tam byt nema tak to neresim a vybirat novy B-1 podle serioveho cisla nebo signovane korunky nehodlam i kdyz jsem pomerne velkej magor ;)

Odesláno (upraveno)
Na detail si potrpim, neskutecne by me stvalo kdybych mel hodinky ktery ji maji mit ale nemaji. V pripade, ze tam byt nema tak to neresim a vybirat novy B-1 podle serioveho cisla nebo signovane korunky nehodlam i kdyz jsem pomerne velkej magor ;)

Jasně, to je logické, ale muselo Tě to na začátku zarazit, viď.

Upraveno uživatelem YKK
Odesláno (upraveno)
Na svych B-1 mam korunku bez loga B a dneska jsem narazil na netu na B-1, ktere mely korunku signovanou, tak jsem zacal patrat jak je to mozne a nasel reseni na teto adrese: http://donindiano.lanetcie.com/watches/breitling/b-1/crown - kde se zabyvaji tim jake serie maji korunku signovanou a jake ne ;)

Ty nemáš signovanou korunku :blink: ? A to to nosíš :D ? Musíš tedy přikoupit B1 ze správným sériovým číslem...

O těch stránkách vím. Je na nich moře zajímavých informací.

post-1369-1228811318.jpg

Upraveno uživatelem mrakodrap
Odesláno

mrakodrap - to se ti to provokuje :) Zatim to v planu nemam, ale budu o tom uvazovat, prece jen bych si mohl udelat upgrade z quartz kalibru 68 na superquartz 78 a splachnul bych 2 mouchy jednou ranou ;)

Gilius - Pokud se do me budes trefovat baliky penez tak by to mohlo pripadnout v uvahu :thumbsup_anim:

Odesláno
mrakodrap - to se ti to provokuje :) Zatim to v planu nemam, ale budu o tom uvazovat, prece jen bych si mohl udelat upgrade z quartz kalibru 68 na superquartz 78 a splachnul bych 2 mouchy jednou ranou ;)

Gilius - Pokud se do me budes trefovat baliky penez tak by to mohlo pripadnout v uvahu :thumbsup_anim:

Přidávám se k Giliusovi.

Pokud je neceš, tak od tebe ty fejky vemu. Řekněme za 100Kč? A budeš rád, že tě neprásknu ČOI :thumbsup_anim: :lol2:

• po měsících...
Odesláno

Jedna otázečka" Jakým způsobem se Vám na B1 zobrazuje příchod konce baterie? A jak dlouho po upozornění ještě hodinky běží?

Odesláno
Jedna otázečka" Jakým způsobem se Vám na B1 zobrazuje příchod konce baterie? A jak dlouho po upozornění ještě hodinky běží?

U B1 nevim, ale u beznych lepsich kvarcek zacne skakat vterinovka po dvou vterinach.

Odesláno
Na svych B-1 mam korunku bez loga B a dneska jsem narazil na netu na B-1, ktere mely korunku signovanou, tak jsem zacal patrat jak je to mozne a nasel reseni na teto adrese: - kde se zabyvaji tim jake serie maji korunku signovanou a jake ne ;)

Já mám B-2 nesignované, ale dal jsem je k Dušákovi na renovaci a vrátily se mi se signouvanou kourunkou, ta původní v pytlíčku..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...